Vjerojatno Eyefinity nije bug free i savršen kao ni ništa drugo na PC-u nebi se zamarao previše.
Imam još jedan problemnčić pa neću otvarati novu temu jel može i tu...eyefinity radi savršeno čak ni grafulja tera određene stvari koje ja igram bez pol muke na rezoluciji 5780x1080 ali mi se na nekim igrama kao što su COD da kad stavim tu rezoluciju slika bude ful razvučena i spljoštena preko 3 ekrana a rezolucija je prava...našao sam na netu da je netko riješio problem sa Widescreen Fixer ali meni ne radi...U ČEMU JE FORA
Na Prototype 2 čak mi se dešava da kod pokretanja igre mi se resitira komp i dobijem izvještaj o BLUE SCREENU a kod mi očitava grešku sa driverima od gpu-a koje sam već 3 puta mjenjo bili su ovi zadnji 12.6 pa onda 12,4 pa sam stavio čak 11.8 iz fore
MOLIM OPET SAVJETE...HVALA
COD-ovi bi uredno trebli raditi sa fixerom. Ako ne radi, pretpostavljam da si propustio aktivirati fixer. Znači, upališ widescreenfixer, zatim igru, i kad si unutra aktiviraš fix sa hotkeyem (po defaultu *). Inače, još jedan programčić slične namjene je:
a ova stranica ti je ultimativni izvor informacija za višemonitorsko gejmanje: