Asus gpu tweak nije bas nesto za oc, trixx je ok, ali po meni je msi afterburner definitivno najbolji alat za oc, jos za njega imas i posebno dodatke za otkljucavanje napona na grafi tako da msi afterburner definitivno izmedu svih tih alata za oc grafe.
Fazon je sto je kod MSI afterburnera zakljucan napon i nema diranja cackanja po njemu za odredjene grafe, moras ganjati te dodatke koje recimo na Sapphire Trixx softveru ne moras nista dirati i sve ti stoji otvoreno da podesavas.
Znas i sam da 90% ljudi koji hoce da clockaju manje vise nemaju pojma sta rade, procitaju/pogledaju koji guide i sta mogu vidjeti osim takvih par komentara, a kad je zakljucan napon samo odustanu - znas i sam da se desava.
S druge strane, ne znam kad si zadnji put pokreno asus GPU tweak, imas 3-4 profila vec podesena i jednu jako dobru stvar, sto mozes da stavis a to je da ti napon se dize automatski kako podizes core clock(naravno njihova formula i samo dizanje je po njihovim standardima ok i zna, ma uvijek je malo veca nego sto bi trebala biti) i to je veoma zgodan detalj koji npr nemas ni na Sapphire Trixx
@dreadmore/drummond i ima li jos koji njegov alter ego account, ti si za mene sto bi rekli pussy smoke, ja sam vise para bacio na zajebancije na steamu (jer mi se moze) nego sto si ti na sve svoje masine zajedno
Click me