svaka cast amd...super kartica nemam kaj za prigovorit ali nvidia mi je ipak draza..nista drugo nego navika...imam ih vec 7 do 8 godina i tesko se odljepit od nje
Imaš neki konkretan razlog ili je samo ljubav prema brendu?
svaka cast amd...super kartica nemam kaj za prigovorit ali nvidia mi je ipak draza..nista drugo nego navika...imam ih vec 7 do 8 godina i tesko se odljepit od nje
Imaš neki konkretan razlog ili je samo ljubav prema brendu?
Kužim, nema se što reći, podjednake su.
Kužim, nema se što reći, podjednake su.
Ne baš kad se uzme u obzir cijena i dx12 performanse.
nije toliko ljubav nego navika....mada je najvjerojatnije rx mrvicu bolja i vise future proof...ali hebiga...kaj da kazem...
Kuzim covika jer bi ja odabrao samo Rx480 jer preferiram AMD.
Triba bar cjeniti sto je dao priliku, znaci da objektivno razmislja, sto ne mogu reci za sebe u zadnje vrime.
tocno to...svi su mi irekli da uzmem rx 480.... nitko nije glasao za 1060....i kupio sam ju...i kartica je super i sve ali navika ostaje...tako sad i ostatak konfe slazem....htio bi ostat na amd....ryzen novi....ali vuceme da isprobam intel...prvi komp mi je bio intel prije ohooo hoooo...pa onda amd radi cijene....na ovome sad sam vec 5 godina...i iskreno svi mi govorili 770 je prejako za phenoma ...medjutim ja nisam imao takav dojam...bitno mi je bilo da mi ljepse izgledalo nego s 660ti....tak i ova rx sad bolje nego 770 i brijem da se phenom gusi...ali mi nije bitan fps nego da mogu normalo se igrat i da lijpse izgleda....sorry na off topicu
Prika, sve je jasno, razumim te skroz, triba ipak sebi nekad ugoditi. Pogotovo ako je zasluzeno!
p.s. Ganjaj Gtx1070, nudi se par na forumu. ;)
Jesam i uzeo sam rx480 strix od asusa i vratio je uzea gtx1070
tocno to...svi su mi irekli da uzmem rx 480.... nitko nije glasao za 1060....i kupio sam ju...i kartica je super i sve ali navika ostaje...tako sad i ostatak konfe slazem....htio bi ostat na amd....ryzen novi....ali vuceme da isprobam intel...prvi komp mi je bio intel prije ohooo hoooo...pa onda amd radi cijene....na ovome sad sam vec 5 godina...i iskreno svi mi govorili 770 je prejako za phenoma ...medjutim ja nisam imao takav dojam...bitno mi je bilo da mi ljepse izgledalo nego s 660ti....tak i ova rx sad bolje nego 770 i brijem da se phenom gusi...ali mi nije bitan fps nego da mogu normalo se igrat i da lijpse izgleda....sorry na off topicu
Bolje ubodi si kakav veci SSD i ostavi tu 480ku (ne gledaj sta je u kucistu dok radi o obavlja posao) jer se neces bas naigrati sa 128gb novijih naslova koji pojedu po 50gb
A realno rx 470/480/gtx1060 su ti dovoljne za 60fps high 1080p u svim naslovima, sad ako ti psiha ne dozvoljava da ne igras na ultra ti uzmi 1070, po meni bacen novac, razlika izmedju high i ultra je skroz nebitna.
just my 2 cents
Nema sta ljepse izgledat sa jacom grafom, to se postize sa povecanjem detalja, ista je slika sa gtx 1060 na max postavkama i sa Titan XP, jedino moze bit razlika u FPS-u.
Bolje ubodi si kakav veci SSD i ostavi tu 480ku (ne gledaj sta je u kucistu dok radi o obavlja posao) jer se neces bas naigrati sa 128gb novijih naslova koji pojedu po 50gb
A realno rx 470/480/gtx1060 su ti dovoljne za 60fps high 1080p u svim naslovima, sad ako ti psiha ne dozvoljava da ne igras na ultra ti uzmi 1070, po meni bacen novac, razlika izmedju high i ultra je skroz nebitna.
just my 2 cents
Imam hard od 1tb...tu stavljam igre...ssd je samo za win
1070 mi je 2 much....p8kam kroz mjesec dana ili am4 ili 1151...tak mi je svejedno sto ce biti od tog dvoje....bitno da se nisam zeznuo prije mjesec dana kad sam htio ubost novu msi carbon 970 pro i fx 8300 jer je to stara platforma..makar bi se cak i s njom mogao igrat donemle dobro...ali da neidem u off topic...
znaci po tome sam mogao piknut samo 8300...lol....jer pase na moju maticnu...jedino kaj je plava i neizgleda nikak...lol....
znaci po tome sam mogao piknut samo 8300...lol....jer pase na moju maticnu...jedino kaj je plava i neizgleda nikak...lol....
Ljudi misle kad predju sa jedne na drugu platformu da ce dobiti ne znam ti kakav boost, a ono prc
Novije je uvijek bolje, sad koliko je isplativo to je do tebe.
P.S. sto se tice izgleda, preporucujem da gledas u monitor a ne u kuciste, mnogo bolji gameplay
Evo nabrzinu pisan tutorial za oc polarisa
http://www.bug.hr/forum/topic/overclocking/overclock-polarisa/249466.aspx
Nadam se da ce biti nekome od koristi
Evo proda staru R9 280 i uzeja ovu Asus STRIX RX470 4G GAMING...dodao sam pestotinjak kuna i uzeo ovu nakon sto sam prošli tijedan proda staru :)
Ako sam dobro skužija ova i do 50% manje troši ,a jača je od r9 280 nekih 40-50% i imam novih 3 godine gare...zasad mi se čini ok grafaička al nakon nekoliko dana cu napisat neko bolje iskustva kad ju malo budem više koristija....ako ima ko Strix 470 more mi napisat kaki savjet
Sorry za loše slike al mi je kamera u banani
Nemas potrebe da je clockas, ako vec hoces da prckas po tome skini asus gpu tweak i rbg tool da ugasis/podesis svjetla na njoj a vec ces imati ponudjeno par oc profila. Supet karta imam je i prezadovoljan sam. Pusti temperature svima da vidimo kakav si cip dobio
e zanima me zašto u msi afterburner nema ponuđeno namištanje voltaže..ja mislim da je ovo ona verzija 1250mhz koja radi na vecoj voltaži pa ako su oni to previše nafrljili da smanjim...i kolike su ti temprature kad ti radi na 100% nekih 20 minuta..meni je sad dok sam šurija battefild 4 bila oko 63C do 65 C.
Da izaberem ovo "third party" pošto ovo nije msi nego asusova graficka?
e zanima me zašto u msi afterburner nema ponuđeno namištanje voltaže..ja mislim da je ovo ona verzija 1250mhz koja radi na vecoj voltaži pa ako su oni to previše nafrljili da smanjim...i kolike su ti temprature kad ti radi na 100% nekih 20 minuta..meni je sad dok sam šurija battefild 4 bila oko 63C do 65 C.
Ma zaboravi msi afterburner, imas sapphire trixx, asus gpu tweak koji su za medalju bolji. Po meni nema boljeg softvera od sapphire trixx
Jednostavno, pregledno i efikasno.
Moje temp su bile ispod 65*C na 1350/1750 mada memorija ide na 1950 bez problema (barem kod mene) i nema neke razlike u temperaturi samog cipa
Ono vidi jel ti se isplati da clockas, koliko ti je potrebno
A sto se tice napona (voltaza je pojam koji se odomacio kod ljudi na forumu, nepravilan) 1.2 ce ti biti dovoljno i za 1350mhz sigurno, spustaj dole ako hoces na stock slobodno, ici ce 100% asus je taj OC model malo previse sigurno nafrljao, zbog razloga poznatih samo njima.
Hvala vam ljudi..moram sada ici al veceras cu sigoro sve isprobati, i cini mi se da je ova grafička pun pogodak s obzirom da nisam ni morao puno nadoplatiti
Ne znas, nisi probao i pises gluposti kao i obicno
Ako ti nije jasno sto je bolji imas komentar, dva iznad pa procitaj informisi se.
Star covjek a laze, ruzno.
Zadnja AMD kartica koju si imao je bila R9 280(nisam siguran je bila X) koju si jedno vrijeme hvalio u sva nebesa ponajvise zato sto si je ti imao u svom vlasnistvu(mislim da si cak napisao i svoj "review") da bi kasnije poceo da pljujes najstrasnije po toj kartici i postao olicenje fanboya na forumu, pa sad ti meni reci da nisam u pravu kad kazem da nemas pojma sta je sapphire trixx i koliko je dobar sto se tice overclocka AMD kartica?
Pokusaj da ne budes drugi dio svog imena
Asus gpu tweak nije bas nesto za oc, trixx je ok, ali po meni je msi afterburner definitivno najbolji alat za oc, jos za njega imas i posebno dodatke za otkljucavanje napona na grafi tako da msi afterburner definitivno izmedu svih tih alata za oc grafe.
Tko o čemu čejstrol o fanboyizmu Dječarac promjenio 2-3 grafe u životu (ako i toliko), pročitao nekoliko reviewa i ponaša se ko da je svu pamet svijeta popio, ajde pokopaj se slinavče