Probao sam instalirati catalyst center posebno ali ovaj put nije išlo, neznam zašto...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Hmm..meni se desilo 2 puta da nisam vidio catalyst i oba puta je pomoglo...tko zna šta je bilo kod tebe..ma bitno da ti sad radii..preporučujem ti 11.12 beta...veliki napredak u svim igrama češ vidjet...
Najjaci po njegovim testovima su 11.12 Beta 18 Nov / 8.93-111118a-128864E-ATI
http://download.benchmark3d.com/AMD/Catalyst/11.12%20Beta/AMD%20Catalyst%208.93.7z
probao.. katastrofa.. u svim igricama sijena je nes shebana i perfomance dosta slabije... -.- vracam se na beta 92 ;)
Kod mene sasvim normalno rade beta 93, imam HD6870
Btw imam jedan bug sa ovim driverima (92 i 93) :
Kod mene isto 8.93 rade odlično,štoviše malo više fps-a u igrama odnosno na 8.92...
koji su driveri od ovih na kraju najbolji za skyrim, drugo i ne igram pa me samo to zanima.
koji su driveri od ovih na kraju najbolji za skyrim, drugo i ne igram pa me samo to zanima.
11.10.Na njima mi ide na max jedino.
Jel zna tko kad če 11.12 final..
krajem ovog mj.
Nabacio sam 11.12 beta (18. novembar) i zasad rade ok, zadovoljan sam mada sam testirao samo 2-3 igre.
Ja imam isto te 18.novembar več preko tjedan dana i sve lijepo radi...oni su do offical hehe;-))
E sad dali instalirat jel ovi 18.novembar rade predobro!!šta poboljšavaju??
E sad dali instalirat jel ovi 18.novembar rade predobro!!šta poboljšavaju??
Stara narodna mudra izreka:
Ako nesto radi, ne drke*aj!
ma pusti te testne za sljedeću generaciju gpu-a,nisu dovršili još ni ove 11.11 kako treba, stalno neki fiksevi,nek naprave jedne ali prave pa makar ih radili duže
Ja sam na 11.11 i cekam nove drivere.Skyrim radi super na maxed out bez FXXA on jedino.
11.12 bi mogli i valjat ,to čekamo
11.12 bi mogli i valjat ,to čekamo
Prije bih rekao 12.1, ali nada umire posljednja.
Msm da nvidia u zadnje vrijeme klošari sa driverima,žale nam se konkurenti.hahaahaha.ati se uozbiljio ipak je pred vratima 7000 seria..
Evo došli novi 11.12 pa si skinite na AMD stranici.
Evo došli novi 11.12 pa si skinite na AMD stranici.
Hvala mnogoooo.

Hehe nema frke.
nekak su se požurili sa ovim 11.12 driverima.
hjoj odkad sam ih cekao :D
Skyrim leti na novim driverima.Narode navali na 11.12
Evo skinio i instalo i ja,a sad malo testiranje
Koje si koristio prije, 11.12 beta ili?
Koje si koristio prije, 11.12 beta ili?
11.12 official sa ATI stranice.
a ovi 12.1 prewiew jesu to bolji od 11.12
It is highly recommended that all gamers use the AMD Catalyst 12.1 Preview driver.U biti u 12.1 prewiev ima 11.12 i još nekih dodataka tako da bolje njih instalirat...