It is highly recommended that all gamers use the AMD Catalyst 12.1 Preview driver.U biti u 12.1 prewiev ima 11.12 i još nekih dodataka tako da bolje njih instalirat...
Ja sam ih instalirao :)
It is highly recommended that all gamers use the AMD Catalyst 12.1 Preview driver.U biti u 12.1 prewiev ima 11.12 i još nekih dodataka tako da bolje njih instalirat...
Ja sam ih instalirao :)
pali su mi win 7 nakon dizanja ne mogu nikako downloadat drivere svaki download mi dođe na pola i tu stane i pokaže kao da je skidanje dovršeno.Probam instalirat i naravno pokaže fail.Može tko da mi kaže šta da napravim da downloadam drivere.Probao sam skinut i preko Opere i chroma i firefoxa i IE9
Skidao sam sa Atijeve stranice i uvijek mi dođe do 55% i tu završi,sad ču probat sa ovog linka što si dao
Opet isto dođe do pola i tu je kraj
Probao sam i da resrtartam komp đaba,dođe do 55% i prekine.Od antivirusa imam samo aviru premium nisam ništa drugo još stavljao.Imam drivere 11.5 koje je win 7 sam skinuo
Probao sam i da resrtartam komp đaba,dođe do 55% i prekine.Od antivirusa imam samo aviru premium nisam ništa drugo još stavljao.Imam drivere 11.5 koje je win 7 sam skinuo
Promini browser.
Promini browser.
Na svakom je isto.I na Chrome i Mozzili i IE9 I operi.
Zeza te mreža/internet. Vjerojatno driveri za mrežnu karticu.
Zeza te mreža/internet. Vjerojatno driveri za mrežnu karticu.
Sumnjam svaki drugi download ide glatko.Evo sad sam prije skidanja onemogučio Av ali opet do 56% i tu je kraj
Zbog čega su ti "pali" Windowsi i kako si ih popravio? Moguće da ti je nešto od komponenti neispravno, npr tvrdi disk...
dns su izasli offiicial 12.1 :)
http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/AMDCatalystSoftwareSuiteVersion1112.aspx
http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/AMDCatalystSoftwareSuiteVersion1112.aspx
To su 11.12 i netko je već stavio obavijest, izašli su još jučer.
Se isplati uopce updejatat drivere ako imam 3870??Mislim opcenito starije kartice jel sta poboljsavaju ti novi il samo za 6xxx seriju?
Se isplati uopce updejatat drivere ako imam 3870??Mislim opcenito starije kartice jel sta poboljsavaju ti novi il samo za 6xxx seriju?
Isplati se, uvijek. Driver se ne odnosi samo na grafičku već i na rad kartice u igrama i ostalom za što se koristi grafička.
Jedino što oni povećanja performansi mjere na novijim karticama (uglavnom medium i high end) pa stoga ne spominju rast na starijima.
To su 11.12 i netko je već stavio obavijest, izašli su još jučer.
Nije mi sad jasno jesu to službeno 11.12 ili 12.1,na AMD-ovim stranicama mi nudi kao zadnju verziju 11.12 dok se 12.1 ne spominje?
Jasno,pa koje da sad stavim ovu betu ili 11.12,koja je razlika?
Ja sam naivno instalirao 11.12 prije nego što sam vidio ovaj video. Nisam ništa osjetio u igrama, ali zato sam odmah uočio da su mi slova dosta mutnija u normalnom radu.
Imam HD5850 i LG TV 32LE4500
Ja sam naivno instalirao 11.2 prije nego što sam vidio ovaj video. Nisam ništa osjetio u igrama, ali zato sam odmah uočio da su mi slova dosta mutnija u normalnom radu.
Imam HD5850 i LG TV 32LE4500
Isključi MLAA u CCC-u. Vjerojatno ti je uključen po defaultu.
Na 12.1 u Skyrimu likovi iliti NPC-jevi ostali bez glava, tj. prozirne su skroz, osim guardova!