ins si 11.b rage onda radi savršeno..
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
...taman htio napisat...
Software Description
Download the AMD Catalyst 11.11c "Performance Driver" (8.911.1 November 30) for Windows 7 and Vista 32 and 64-bit
AMD Catalyst 11.11c performance driver features
Elder Scrolls Skyrim
- New in Catalyst 11.11c: Delivers AMD CrossfireX performance scaling for the AMD Radeon HD 5000 Series
- Delivers AMD CrossfireX performance scaling for AMD Radeon HD 6000 Series
- Improves performance 2-7% on single GPU configurations
- Resolve corruption seen when enabling Multi-Sample Anti-Aliasing on the AMD Radeon HD 6970 Series
Assassin’s Creed: Revelations
- New in Catalyst 11.11b: Delivers AMD CrossfireX performance scaling
Batman Arkham City
- Improves DirectX 11 performance for single GPU configurations
Rage
- Delivers AMD CrossfireX performance scaling
- Resolves a number of image / stability issues seen with the title:
- Fix geometry corruption, sometimes seen in Bash TV entrance
- Fix issues with Low-memory conditions on 32bit systems.
- Fix issue with extreme corruption with missing textures on 32bit systems.
- Fix memory leaks when deleting/reusing sync objects.
- Fix hitching and pausing, especially noticeable on some Quad Core systems when doing races and Stanley Express runs.
- Fix some missing shadows
Battlefield 3
- Resolves intermittent corruption seen when playing the game at specific camera angles
pa kud vec , ja ostajem na b rade savrseno dok ne dojde off 11.12 :)
Preporuka drivera za Skyrim,malo cu igrati.Kartica je HD 6850,ne igram inace bas pa nisam previse upoznat sa time koji su najbolji.Hvala.

Bilo bi lijepo kad bi rekao zasto bas oni,neki forumasi tvrde da pucaju texture u igre sa 11.11c driverima.
Catalyst 11.12 Early Beta (8.92) - ti su mi najbolji do sad,makar sam isprobao 11.11 od a do c verzije. S 11.12 beta mi Rage radi najbolje od svih drivera.
Meni s 11.12 beta Skyrim radi super. Čak se dobije i boost preformansi.
Meni s 11.12 beta Skyrim radi super. Čak se dobije i boost preformansi.
Hvala,kasnije ih stavljam.
kakvi su ti 11.12 beta sa bf3?
pitam za prijatelja
kakvi su ti 11.12 beta sa bf3?
pitam za prijatelja
Za mene su sad najbolji driveri ;) ostajem na njima do daljnjeg.
Catalyst 11.12 Early Beta (8.92) - ti su mi najbolji do sad,makar sam isprobao 11.11 od a do c verzije. S 11.12 beta mi Rage radi najbolje od svih drivera.
vidis meni snjima nisu radili hmmm...
Pozdrav,imam jedan problem.
Imam grafu Sapphire HD3870. Na kompu su mi instalirani defaultni driveri koje sam dobio na CD-u s grafom(verzije 8.51,tu negdje).
Svaki put kada instaliram nove drivere tj. novi Catalyst,nakon instalacije drivera i restartanja kompa Color Quality mi se smanji na 4 bita,razolucija na najmanju. Kada pokušam promijeniti Color Quality ili Rezoluciju ništa se ne događa i moram napravit Roll Back drivera.
Inače matična ploča je MSI K9AG Neo2 Digital.
Može neka pomoć?
Ja takoder imam problem sa ovim 11.11 driverima.Vec su mi se 2 puta srusili tijekom gledanja videa i igranja igre.Mozda je problem u tom sto mi je nakon instalacije drivera pisalo da sam imao nekoliko errora tijekom instalacije ali ja sam napravio clean instalaciju .Grafa je xfx 6870 na win7.
neznam zašto mi neradi catalyst kad ins 11.11.b i ove beta 11.12...radi normlano al mi neče uči u catalist izbaci.. colud not load CLI.impelementation...
jesi pregazio ili ocistio sa nekim programom tipa driive claner pa stavio ciste :)
pregazio...napravio clean i opet isto...ak ins 11.11b radi heh čudno..
edit:skinuo sam novi catalyst bez drivera i instalirao na ovo i sad radi normalno...
Ja imam problema s 11.10 i s 11.11 (službenima) također. Dok surfam, gledam video, sve radi super, ali čim pokrenem bilo koju igru, svaih cca 30 minuta mi se zamrzne ekran, tj. driveri prestanu raditi. Radio sam i update preko postojećih i clean install (brisano Driver Sweeperom, čišćen registry također), ali neće proraditi da se na glavu postaviš. Uz to, dva puta sam dobio i BSOD (IRQL_LESS_OR_EQUAL), pregledom mini dumpa, Catalyst ga je napravio... da stavim 11.12 beta ili da sjedim, čekam i psujem?
Napomena, skidao sam drivere i u kompletu s Catalyst Centar, same drivere, sam Catalyst Centar... ništa nije pomoglo.
Da, stavi te 11.12 beta, meni su oni najbolji do sad !
jedva čekam 11.12 final.....najbolji driveri od ati-a za sad....
Imam ove 11.11 drivere i ono sto me trenutno najvise gnjavi je prikaz slike na tv-u na koji se spajam preko hdmi kabla.
Slika je prije bila skroz razvucena, od ruba do ruba, a sad mi je odrezana sa strane bar 5 cm, a od gore i dolje po 2 cm.
Idem probati s ovim 11.12 beta.
Nekako mi je navika drzati na dual, kako na poslu tako i kod kuce.
Jedno mi nije jasno kako to da se sad slika "odereze" a prije je bilo sve uredno razvuceno (a nisam nista petljao po postavkama)?
Iskreno moram priznat da uopce nisam zadovoljan AMD driverima za grficke, nVidia je po tom pitanju puno bolja.
Jeste se probali u CCC-u igrat sa "Scalling Options"?!
Da,overscan i underscan.Ukoliko ne "fita" slika na ekranu.
Jeste se probali u CCC-u igrat sa "Scalling Options"?!
Jesam, ne razvuce kako bi htio, odnosno kako mislim da bi trebalo. Jos uvijek ostane dio koji je rezan, iako bolje izgleda.
Onda ako stavim na rezoluciju monitora TV je ne razvuce nego mi ostane gornji rub i sastrane crni rub, a ako stavim na TV-u 1280x720 onda mi na monitoru nije OK slike.
Scaling opcija je na Full.
Ima jos neka opcija za TV u driverima (posebno se namjestava TV posebno monitor) ali nisam uspio to namjestit kako treba.
BTW: probao i na XP i 7mici
evo kupil BF3 i odma problemi.imal sam 11.10 drivere i velim sam sebi ajde idem instalirati nove drivere i prilikom deinstala BSOD.odlično,ajde nije to ništ tješim se.kad napokon deinstaliram drivere i očistim driver sweeperom opet novo čudo.prilikom instaliravanja 11.11b drivera dojde do jedne trećine i ništ se ne događa.čekam minutu,dvije pet ništ.sad več polako šizim.gasim komp i napravim opet deinstall tih djelomično instaliranih drivera i opet čistim driver sweeperom i kad pomislim da bude sve ok opet ista stvar sa istim driverima,znači ponovi ti jura još jedanput sve ono iz početka(deinstall pa driver sweeper).več sam lud.
igra mi se BF3 kojeg sam čekal dosta dugo vremena da se skine,a sad me hebu driveri.
ah ništ idem na 11.11c i lijepo ih skinem i napravim install,ali ne opet glatki jer sam čekal instaliranje cijelu vječnost več sam mislil opet gasiti komp ,ali su se onda pomaknuli sa mrtve točke i instalirali(nikad tak dugo nisam čekal instalaciju drivera).napokon uđem u igru i stavim na ultra,naravno neigrivo stavim na high tak-tak(malo zastajkuje),prebacim na multiplayer kad tam čudo jedno;ko da ja ne igram nego neki hacker koji mi se spojil na komp prek dial up veze i sad me hebe ja lijevo on desno ja pogledam gore on dolje stisnem da puca treba mu tri sekunde da počne pucati znači neigrivo i naravno ubiju me.ponovno radim deinstall ,ali sad 11.11c drivera i opet BSOD.sad sam več hebeno lud i skidam sve svece sa neba i one koji rade drivere!!!!!
napokon da postavim pitanje:KOJE USHRANE DRIVERE DA INSTALIRAM??????
EDIT:idem ponovno pokušati instalirati 11.11b,a ako ne uspijem vračam se na 11.10.
Stavi 11.12 beta, nikad nikakvih problema sa njima ni u bf 3 ni inace.
Imam ih vec dugo, odavno su izasli i zasada najbolji driveri su se pokazali.