AMD Catalyst/Crimson/Adrenalin - Topic o Driverima izdvojena tema

poruka: 7.968
|
čitano: 1.923.169
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: ATi Catalyst - Topic o Driverima
Joe Cooker kaže...

Stavi 11.12 beta, nikad nikakvih problema sa njima ni u bf 3 ni inace.

Imam ih vec dugo, odavno su izasli i zasada najbolji driveri su se pokazali.

hvala,budem isprobal

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
13 godina
neaktivan
ATi Catalyst - Topic o Driverima

Nemogu nigdje naci 11.12 betu, a ati mi preporuca za 6790 11.11. ima li ko link? win7 64bit.

Support the software developers. If you like their products buy them !
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
cecenac kaže...

Nemogu nigdje naci 11.12 betu, a ati mi preporuca za 6790 11.11. ima li ko link? win7 64bit.

Catalyst 11.12 Early Beta (8.92)

Music As A Weapon !!
13 godina
neaktivan

hvala asu ;)

Support the software developers. If you like their products buy them !
17 godina
neaktivan

evo ja upravo stavil ove:

Catalyst 11.12 Beta 8.93

mislim da su ti najnoviji.

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.12.2011 18:58 (jura).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ja imam 8.92, javi kakvi su 8.93   ;-)

BE HAPPY xD : )
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
17 godina

Ako smijem reci, jako lijepo izgleda ovaj prikaz!

TrustNo1
15 godina

znači najači su ovi 8.92 beta ili...jel može netk stavit link tih najačih imam one prve 11.12

My way
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.12.2011 20:24 (galinjo24).
17 godina

na kraju texta su ti podnudjeni swi do sada izasli prikazani driveri , pa ih tamo mozes instalirati :) 

oni koji igraju rage AMD Catalyst 11.12 Beta 18 Nov nerade dobro 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Najjaci po njegovim testovima su 11.12 Beta 18 Nov  /  8.93-111118a-128864E-ATI

http://download.benchmark3d.com/AMD/Catalyst/11.12%20Beta/AMD%20Catalyst%208.93.7z

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
jura kaže...

evo kupil BF3 i odma problemi.imal sam 11.10 drivere i velim sam sebi ajde idem instalirati nove drivere i prilikom deinstala BSOD.odlično,ajde nije to ništ tješim se.kad napokon deinstaliram drivere i očistim driver sweeperom opet novo čudo.prilikom instaliravanja 11.11b drivera dojde do jedne trećine i ništ se ne događa.čekam minutu,dvije pet ništ.sad več polako šizim{#}.gasim komp i napravim opet deinstall tih djelomično instaliranih drivera i opet čistim driver sweeperom i kad pomislim da bude sve ok opet ista stvar sa istim driverima,znači ponovi ti jura još jedanput sve ono iz početka(deinstall pa driver sweeper).več sam lud.{#}igra mi se BF3 kojeg sam čekal dosta dugo vremena da se skine,a sad me hebu driveri.{#}ah ništ idem na 11.11c i lijepo ih skinem i napravim install,ali ne opet glatki jer sam čekal instaliranje cijelu vječnost več sam mislil opet gasiti komp ,ali su se onda pomaknuli sa mrtve točke i instalirali(nikad tak dugo nisam čekal instalaciju drivera).napokon uđem u igru i stavim na ultra,naravno neigrivo stavim na high tak-tak(malo zastajkuje),prebacim na multiplayer kad tam čudo jedno;ko da ja ne igram nego neki hacker koji mi se spojil na komp prek dial up veze i sad me hebe ja lijevo on desno ja pogledam gore on dolje stisnem da puca treba mu tri sekunde da počne pucati znači neigrivo i naravno ubiju me.ponovno radim deinstall ,ali sad 11.11c drivera i opet BSOD.sad sam več hebeno lud i skidam sve svece sa neba i one koji rade drivere!!!!!

napokon da postavim pitanje:KOJE USHRANE DRIVERE DA INSTALIRAM??????{#}{#}{#}

EDIT:idem ponovno pokušati instalirati 11.11b,a ako ne uspijem vračam se na 11.10.

bsod ti se javlja kad igraš? ako je tako jesi li ocao grafe? meni je ocana grafa radila bsod in game. ali od 11.11 b ako se nevaram neamm tih problema niti sa ocanom grafom. doduše samo sam sad stavio onaj ccc oc i sve 5, evo idem pokušati sa msi alatićem na max pa javim rezultate.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
14 godina

ATI je napravio njasre sa ovim svim driverima.Ocekujem 11.12 drivere i popravak svega ovoga.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bsod mi se javljal kod deinstala starih drivera i jos uvijek ne mogu igrati bf3 multiplayer.kroz vikend budem moral napraviti reinstall windowsa.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
infeqt0r kaže...

http://download.benchmark3d.com/AMD/Catalyst/11.12%20Beta/AMD%20Catalyst%208.93.7z

probao.. katastrofa.. u svim igricama sijena je nes shebana i perfomance dosta slabije... -.- vracam se na beta 92 ;)

www.tpbg.co.cc Games Download // Prodajem Napajanje Xilence 580w Red Wings
14 godina
neaktivan
Encyanix kaže...
infeqt0r kaže...

probao.. katastrofa.. u svim igricama sijena je nes shebana i perfomance dosta slabije... -.- vracam se na beta 92 ;)

Ja cu ih testirati danas poslijepodne da vidim bas.

14 godina

Skinuo 11.10 drivere jer cu igrati Skyrim.I po prvi put mi je ocjena skocila na 7,8 jer mi je grafa overclockana.Prijasnji driveri su davali ocjenu 6,4 umjesto 7,7 i ocito da su ovi dobri.{#}

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.

0 0 hvala 0
15 godina

Msm da se ati sabrao što se tiče drivera..sad če ovi 11.12 bit najači dosad...ima da pojedemo nvidiu heheh

My way
14 godina

Skyrim najbolje radi na 11.10 meni sa HD 6850 OC.

0 0 hvala 0
17 godina
galinjo24 kaže...

Msm da se ati sabrao što se tiče drivera..sad če ovi 11.12 bit najači dosad...ima da pojedemo nvidiu heheh

...zivi bili pa vidjeli...ali nekako sumnjam {#}

http://av-gurus.blogspot.com/ | http://store.ovi.com/content/203306
17 godina

Ako misliš da će ovi 8.93 beta biti 11.12, varaš se.

11.12 će biti 8.92, a 12.1 bi trebali biti 8.93. Ali često performanse padnu od beta do final stadija. No, u svakom slučaju čini mi se da su na dobrom putu s driverima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

A u kakvom su stanju omega driveri? Znam da sam ih prije koristio, ali sad dugo nisam...

TrustNo1

0 0 hvala 0
15 godina

ja sam na 8.92 super radi..jel se isplati stavit 8.93?

My way
14 godina

Evo mog problema:

Imao sam drivere 11.10, sve je radilo, sve štima...

Ja ničim izazvan idem staviti 11.11., čisto da vidim jel ima kakvih poboljšanja,

instalacija prolazi bez problema... kad ono: nema catalyst control center-a!

Nema i nema, pokrenem ga iz programa... ništa, još jedan restart... ništa!

Onda počinje pocedura: safe mode-driver sweeper-registry cleaner-ponovna instalacija i... opet ništa!

Ista procedura pa pokušavam vratiti 11.10. ...Ništa, nema ga i dalje!

Grafa je Sapphire Radeon HD 6850, Windows 7 Ultimate 64 bit.

To mi se već jednom dogodilo ove godine, mislim da su bili 11.4. ali sam onda uspio gore spomenutom procedurom to srediti, sad neće.

Svaki prijedlog je dobrodošao. Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Borostef kaže...

Evo mog problema:

Imao sam drivere 11.10, sve je radilo, sve štima...

Ja ničim izazvan idem staviti 11.11., čisto da vidim jel ima kakvih poboljšanja,

instalacija prolazi bez problema... kad ono: nema catalyst control center-a!

Nema i nema, pokrenem ga iz programa... ništa, još jedan restart... ništa!

Onda počinje pocedura: safe mode-driver sweeper-registry cleaner-ponovna instalacija i... opet ništa!

Ista procedura pa pokušavam vratiti 11.10. ...Ništa, nema ga i dalje!

Grafa je Sapphire Radeon HD 6850, Windows 7 Ultimate 64 bit.

To mi se već jednom dogodilo ove godine, mislim da su bili 11.4. ali sam onda uspio gore spomenutom procedurom to srediti, sad neće.

Svaki prijedlog je dobrodošao. Hvala

11.10 su ti najbolji,imam istu karticu kao i ti i radi mi najbolje sa njima.Vrati ih.

14 godina

Ma vratim ja njih ali i dalje nema catalyst center-a {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Borostef kaže...

Ma vratim ja njih ali i dalje nema catalyst center-a {#}

Skini Ccleaner i pocisti registry.Uninstaliraj drivere,restart kompa pa opet install.Javi radi li.

14 godina

Evo konačno sam uspio, vratio 11.10. i napravio po tvojim uputama tako da sad opet imam i taj vražji catalyst center!

Hvala na pomoći

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Borostef kaže...

Evo konačno sam uspio, vratio 11.10. i napravio po tvojim uputama tako da sad opet imam i taj vražji catalyst center!

Hvala na pomoći

I drugi put.{#}

15 godina

inače kad ins. drivere a nema catalysta,skineš samo catalyst bez drivera..i onda če ti bit..tako je meni na 11.11c i 11.12 beta..uvijek radi..;)))

My way
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice