Upravo tako de Niro glumi tough guy a zapravo mu 76 god, u sceni gdje cipelari lika ispred trgovine katastrofa pokreti isto kao i Shaft drugi dio svi ga se boji strah i trepet a S. L. Jackson 70 banki
Ta scena je teski cringe, de Niro jedva balansira na toj jednoj nozi dok ko fol cipelari lika. Glumci su inace posteno odradili svoje uloge, ali to pomladjivanje/postarivanje je bas strsalo u flmu, to mi je stalno bilo na pameti. Scorsese se jednostavno zaigrao sa tim. Bio bi ovo dosta bolji film da ga je Scorsese napravio jedno 15-20 godina ranije. Mislim, nije ovo los film unatoc tim manama, ali ostaje zal sto nije snimljen ranije jer tema je zanimljiva.
@tajo1960
Evo da se jednom ne slozim sa tobom :D , meni je once upon mozda i najugodnije iznenadjenje ove godine. Bio sam vec pomalo digao ruke od Tarantina i nisam ocekivao puno, a na kraju dobio jedan od najboljih filmova ove godine, za sada. U filmu nema klascnih tarantinovskih dijaloga, ali meni to uopce ne smeta, cak naprotiv, ugodna promjena mi je ovo bila. Film je sporijeg tempa i naizgled slabije radnje, ali uspio je u svom naumu-uvuci me u svoj svijet, i tih 2 i pol sata mi je proletilo. Pravi primjer mi je scena na rancu, za koju sam skuzio da dosta ekipe misli da je nepotrebna, a meni je bila bas ful napeta, i kvalitetna navlakusa.
Kad se ovako procita tema filma (srednjoskolka tesko prihvaca da joj je brat u vezi sa najboljom prijateljicom) lici na neku teen pizdariju, ali film je u stvari prilicno solidna coming of age drama, preporuka ljubiteljima takvih filmova.
Majku dvoje djece napusti muz i pobjegne sa novcem koji im treba za montaznu kucu, te ona u ocaju pocne sa svercom ljudi. Jako dobra indie socijalna drama, u maniri kvalitetnih britanskih filmova te tematike, sto moze biti samo pozitivna odlika. Glavna glumcia Melissa Leo (koju ce neki prepoznati po ulozi iz filma The Fighter za koju je pokupila oskara) je razvalila ovo, gust ju je bio gledat.