Maloprije pogledao matrix 3, pogledao sam ga evo iz treceg puta, dosad sam svaki put zaspo i nikad sazno kako zavrsava
Posljednji film koji ste gledali - preporuka?
- poruka: 40.798
- |
- čitano: 8.000.658
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
zadnji sam gledo "operacija Valkirie"
meni je film odličan, sam kaj je kratak i to kaj znas da atentat nije uspio, pa jebiga....
zadnji je bio The.Hurt.Locker. i poprilicno sam zadovoljan filmom, srdacno ga preporucujem
meni je film odličan, sam kaj je kratak i to kaj znas da atentat nije uspio, pa jebiga....
the school of rock
Evo posljednji film, koji sam gledal prekjučer je Twilight.
Film je jednostavno fantastičan, već dugo nisam gledal film sa tako dobrom pričom i izvedbom.
Svaka čast
Film je jednostavno fantastičan, već dugo nisam gledal film sa tako dobrom pričom i izvedbom.
Svaka čast
Svaka čast
Ne dao bog većeg zla.
Prejak film, makar nije za svakog.
I ja sam pogledao prije par dana Twilight.
Nije los zbog price, ali akcije fali.
Najbolje mi je bilo kad vampiri igraju baseball po oluji.
Uglavnom, prosjecan film, po meni.
Valkire (ne znam kako se piše...), Krvavo Valentinovo, Underworld 2, Superman Returns, The Incredible Hulk... Ima dobrih filmova u zadnje vrijeme.
zadnji je bio The.Hurt.Locker. i poprilicno sam zadovoljan filmom, srdacno ga preporucujem
Povratak Pink Pantera.
Dobre stare komedije, ovakvi filmovi me najviše nasmiju.
Zadnji film koji sam gledao je The Curious Case of Benjamin Button i mogu reći da mi je film jako dobar, no na kraju sam bio tako tužan i ogorčen zbog prolaznosti života, tako da sam već cijeli tjedan u depri.
Gang Related sa Tupacom (2Pac) Shakurom i James Belushiem
Na rtl-u 28 dana kasnije- odlican film, mi je cak mi je bolji od dvojke ili ti 28 tjedana kasnije!
Jedvam cekam "28 mjeseci kasnije"LOL.
Transporter 3
Cloverfield - po treći puta.
Inače ne gledam filmove više od jedan puta.
Samo one (meni) baš dobre filmove gledam više puta.
Šta reći, po meni dosta dobar film. Nadam se da će biti nastavak.
Nešto se pričalo o tome ali zasada nema nekih posebnih naznaka.
prljavi ples 2 upravo je završio
Watchmen... nažalost. Baš i nije nešto, a i trebao bi se zvati Watch - Men.
Nisam neka konzerva, ali toliko ki*e ne pokažu ni u prosječnom xxx filmu :D :D
A posljednji DOBAR film koji sam gledao je Gran Torino, Clint Eastwood - legenda.
Soba Panike sa Jodie Foster. Film je ok.
Ona je razvedena, kupuje kucu i useljava se sa kcerkom. Kuca ima sobu panike (metalna sobica, sa tv kamerama kojima se vidi kuca, hrana, voda....) i usred noci upadaju trojica lopova koji se zele docepati sefa koji je u toj sobi.
Cure se uplase ulete u sobu i evo ti zanimljivog filma. U biti svih 2 sata filma fokus je na kucu i sobu panike.
Milijunas s ulice
Nedaj Boze nastavku... Podsjeca me na TBWP... Uzas... Izvikano, glupo i vuce na epilepsiju...
Je da se o ukusima ne raspravlja, ali sam morao to napisati.
Sada gledam Watchmen, nije loš, u najavama nije davao nikakve logike o čemu če se raditi u filmu, ali sada sve ide.
seven pounds (Will Smithom u glavnoj ulozi), odlican film, svakako pogledati!
Lord of the Rings = Return of the King po 6 put :D
Lord of the Rings = Return of the King po 6 put :D
Soba Panike sa Jodie Foster. Film je ok.
Ona je razvedena, kupuje kucu i useljava se sa kcerkom. Kuca ima sobu panike (metalna sobica, sa tv kamerama kojima se vidi kuca, hrana, voda....) i usred noci upadaju trojica lopova koji se zele docepati sefa koji je u toj sobi.
Cure se uplase ulete u sobu i evo ti zanimljivog filma. U biti svih 2 sata filma fokus je na kucu i sobu panike.
Uostalom to je komedija jel? pa ja nisan tjekom cilog filma vidija ama bas nista smisno...osim mozda ako se moze reci za onih uvodnih 5-10 min filma..ostalo je katastrofa (nisam jos spa na tu vrstu humora da su mi smisne stvari poput pravljenja grimasa i prdenja)..
neznan sta su neki vidili dobroga u ovom filmu ali ja sam prerazocaran...obavezno zaobici i nikad ne pogledati....