Ajde brišite ovu temu, sramota brate...
Voznja bez vozacke....
- poruka: 103
- |
- čitano: 67.921
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus

Kako te naučio ako ti nije da da voziš
Ja bih vama balavcima koji se ("vozite od 13ste") lijepo pozvao starce,nek plate kojih 200-300 tisuća kuna i doživotna zabrana polaganja bilo čega.Pa si mislite onda....

Prvo boli mene q.... sto vama ne daju da vozite...Meni neko da kaze da nisam dobar vozac...OK
Neinteresuje me sta mislite...I ne znam kako ste tako maloumni,ja sam se dovezao na benzinsku ,nije to centar grada nego naselje...I dosao na benzinsku sporednim putem kuda auta ne idu...I nasao me u autu nisam mogao da se napravim lud,nego to da bih me ti ubio,dao mi kaznu i zabranio polaganje,ti si glup...A nisam rekao da cu se zaliti prije kazne,nego kada dodje...Jer nisam vozio,nije me vidio,moze q.... da mi se napusi....
I JEL NEKO NORMALAN DA MI ODG NA PITANJE,DA LI IMA ZABRANE POLAGANJA I TO JE TO STO TRAZIM...Motor Gilera Apache vozim 2 god,ima 5 brzina i auto vozim od 13 godine sam... JA sam rekao policajcu da sam ukrao auto tati ,jer to auto nije zavrseno,atest nije uradjen ,i samo da ga provozam jer se radi u garazi...
I ne kontam sta pisete 10-te teme,kad sam pitao sto me interesuje!
Prvo boli mene q.... sto vama ne daju da vozite...Meni neko da kaze da nisam dobar vozac...OK
Neinteresuje me sta mislite...I ne znam kako ste tako maloumni,ja sam se dovezao na benzinsku ,nije to centar grada nego naselje...I dosao na benzinsku sporednim putem kuda auta ne idu...I nasao me u autu nisam mogao da se napravim lud,nego to da bih me ti ubio,dao mi kaznu i zabranio polaganje,ti si glup...A nisam rekao da cu se zaliti prije kazne,nego kada dodje...Jer nisam vozio,nije me vidio,moze q.... da mi se napusi....
I JEL NEKO NORMALAN DA MI ODG NA PITANJE,DA LI IMA ZABRANE POLAGANJA I TO JE TO STO TRAZIM...Motor Gilera Apache vozim 2 god,ima 5 brzina i auto vozim od 13 godine sam... JA sam rekao policajcu da sam ukrao auto tati ,jer to auto nije zavrseno,atest nije uradjen ,i samo da ga provozam jer se radi u garazi...
dečko a da ti odeš na neki drugi forum pametovati? nemoj glumiti frajera ovdje. dobit ćeš par tisuća kuna kazne i zabranu, budi sretan ako ostane samo na tome. a reci mi samo ako kažeš da ti nisi vozio automobil, zašto si rekao policajcu da si ga ukrao tati? time si zapravo potvrdio da lažeš i da ga jesi vozio.. nije se sam dovezao
Ajde brišite ovu temu, sramota brate...
ovo sve više podržavam, u ovaj post dolaze samo maloumna djeca postavljati pitanja dali će biti posljedica ako ih ulove bez vozačke i u neispravnom, neregistriranom vozilu.. a što vi mislite, daj malo mućnite glavom prije nego napišete glupost

Ja vozim od svoje 9-10 godine, sam sam se naučio samo sam sjeo za volan sa starom i tako je počelo. Sa 13 sam naučio sestru vozit (mislila je polagat, ali je krenula na fax pa ništa) naravno po putevima. Vozim redovito skoro svaki dan (u to se računa 10m premještanja auta ako smeta), nikad nisam slupao ni razbio auto, vozim oprezno di nema ljudi ni prometa. Jednom sam vozio po cesti (to nije cesta kakve su i kod vas) i mogu reći da sam spreman za polagat, znam nešto teorije, praksu sam treba uvježvat na cesti uz druge aute i tjt.
Ja mislim da su veća opasnost na cesti ljudi koji svjednu u auto za polagat a prije toga nisu dva sata vozili auto, nego mi koji vozimo od naše 13.-14. godine.
Zašto ne prezirete ljude koji se napiju pa idu vozit, ili piju dok voze? Oni su puno gori od nas i do sad su uzeli puno života...
Ne mislim da je ovo normlano, ali ja ću svoju djecu isto pustit da voze kad budu imali želju, naravno sve u granicama i uz pratnju. (barem tako mislim)
Ja vozim od svoje 9-10 godine, sam sam se naučio samo sam sjeo za volan sa starom i tako je počelo. Sa 13 sam naučio sestru vozit (mislila je polagat, ali je krenula na fax pa ništa) naravno po putevima. Vozim redovito skoro svaki dan (u to se računa 10m premještanja auta ako smeta), nikad nisam slupao ni razbio auto, vozim oprezno di nema ljudi ni prometa. Jednom sam vozio po cesti (to nije cesta kakve su i kod vas) i mogu reći da sam spreman za polagat, znam nešto teorije, praksu sam treba uvježvat na cesti uz druge aute i tjt.
Ja mislim da su veća opasnost na cesti ljudi koji svjednu u auto za polagat a prije toga nisu dva sata vozili auto, nego mi koji vozimo od naše 13.-14. godine.
Zašto ne prezirete ljude koji se napiju pa idu vozit, ili piju dok voze? Oni su puno gori od nas i do sad su uzeli puno života...
Ne mislim da je ovo normlano, ali ja ću svoju djecu isto pustit da voze kad budu imali želju, naravno sve u granicama i uz pratnju. (barem tako mislim)
Ja sam uz staroga vozio od 13 godine, te sam sa 19 dva puta pao vožnju te položio od treći put, tako da to ništa ne znaći .
Poznato je da izvan centra grada nije toliki bed ubiti recimo dijete - manje ''pojena'' od, recimo, onih u centru grada.
Ako tim putem ne idu ''auta'', čime si ti došao, biseru?
Ne kontaš ti ništa, kada bi stvari bile na mjestu najsofisticiranija stvar za koju bi ti dobio dozvolu upravljanja bila bi motika.
Što se tiče ovih ostalih genijalaca koji tvrde da su ''naučili voziti'' po nekim njivama ili ''babinom dvorištu'' - jeste li se ikada zapitali zašto se polaganje vozačkog odvija na gradskim prometnicama, a ne na njivi? To što ste naučili na njivi ili u dvorištu je jedna poprilično beskorisna radnja, i koliko god bila zabavna, nema gotovo nikakve veze sa upravljanjem vozilom u prometu.
Pratim ovu temu i nekako se osjećan posramljeno.
Imam 18, i ne znam vozit, ne planiram polagat barem do 20-e. Jednostavno nemam potrebu za tim, mjesečna markica za autobus mi je jeftinija nego tjedno za gorivo što bi potrošio.
Ne znam čak ni vozit po njivama ni sam ne znam zašto, nikad me vožnja nije privlačila, bez problema prošetam i do 3-4km pješke dnevno za doć do škole.
Ali eto...to sam valjda samo ja...