Airpods - nerealne cijene

poruka: 8
|
čitano: 1.419
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Pozdrav svima,

gledam da si kupim preko njuske nove slusalice Airpods ali mi se čine nerealno jeftine barem tu na mom podrucju (Kc, Bj,Vž). Ljudi prodaju nove Aipods 3 generacije i pro verzije za 80-100 eura, a nove su 150 (3 gen), a pro 230 eura. Ima neka caka da su fejk ili jednostavno ih ima puno pa ljudi ne mogu prodati? Na što trebam paziti kod kupnje? Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Re: Airpods - nerealne cijene
Džekson kaže...

Pozdrav svima,

gledam da si kupim preko njuske nove slusalice Airpods ali mi se čine nerealno jeftine barem tu na mom podrucju (Kc, Bj,Vž). Ljudi prodaju nove Aipods 3 generacije i pro verzije za 80-100 eura, a nove su 150 (3 gen), a pro 230 eura. Ima neka caka da su fejk ili jednostavno ih ima puno pa ljudi ne mogu prodati? Na što trebam paziti kod kupnje? Hvala

Naravno da su lažnjak o tome uopće ne trebaš dvoumiti, nitko od tih ljudi nema račun za iste i priča će uvijek biti dobivene na poklon ali već ima druge pa ove prodaje.

https://checkcoverage.apple.com/

Možeš probati po serijskom broju ali tu je bilo problema jer je situacija bila da su cijele serije lažnjaka imale isti serijski sa legitimnog modela, problem nastaje kod upgradea firmwarea.

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.10.2024 7:48 (UncleJimbo).
15 godina

Prodavatelj na njuski mi je poslao serijski broj slusalica i kada sam stavio provjeru piše da je proizvod kupljen u lipnju 2023, te da ima "ograničeno" jamstvo(što god to znači) do siječnja 2025 godine. Kako ti može teći jamstvo ako su slušalice tvornički zatvorene u celofanu kako prodaje?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ne znam zašto, ali ovo mi smrdi na to da je lik otvorio kutiju, izvadio slušalice koje koristi, a unutra stavio sa aliexpress za 30 eura nove, i samo je napravio celofan što nije neka mudrija ili si griješim? Hvala na odgovoru

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Pa teče jamstvo čim su kupljene,možeš ti njih držati zapakirane koliko želiš....
Sve da i imam,otkud mi
16 godina

Ja sam isto dugo gledao na oglasniku pa na kraju odlučio uzeti s Amazona. Jednostavno je previše dobrih kopija i ne možeš biti siguran što je original a što ne. Eventualno ako će ti netko dati i račun uz njih iz neke "normalne" trgovine onda bi se još dalo razmisliti.
Imaš na amazonu refurbished za 165€ ja bi prije to nego dao 100€ sumnjivim tipovima na njuškalu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Džekson kaže...

Prodavatelj na njuski mi je poslao serijski broj slusalica i kada sam stavio provjeru piše da je proizvod kupljen u lipnju 2023, te da ima "ograničeno" jamstvo(što god to znači) do siječnja 2025 godine. Kako ti može teći jamstvo ako su slušalice tvornički zatvorene u celofanu kako prodaje?

Datum ne kreće od datuma aktivacije nego od dana prodaje, imao sam nekoliko takvih uređaja koji su neko vrijeme stajali, na nekima čak jamstvo došlo do pola a nisu bili raspakirani.

13 godina

Bratić je ranije bio u potrazi i isto se skoro upecao.

Svi se kunu da ti pošalju serijski broj koji možeš provjeriti, bla bla bla.

I onda ti odeš provjeriti taj serijski broj i Apple ti potvrdi da su legit.
Međutim to može biti broj s bilo koje kutije dostupne na netu. Pogledaj po aliexpressu ekipa prodaje legit/OEM stickere za kutije kako bi mogao podvaliti legit serijski broj.

long stroy short, ako je priča/cijena predobra da bi bila istinita - najčešće to ni nije.

Fejk je.

Batllelog: sudy_freak | Steam: sudy_freak | PUBG: slav_baba_yaga
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice