Sony Sound Forge 9.0

poruka: 11
|
čitano: 3.556
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Sony Sound Forge 9.0

Bio je opis u PC-Chipu za ovaj odličan program pa me zanima jel ga tko osim mene još koristi. Meni je zakon. Otvara sve moguće audio pa i video datoteke i može se raditi svašta s njima, normalno ako imate full verziju a to je lako naći na nekom forumu. Recimo, nedavno sam skinuo jedan album i nisam mogao otvoriti nijednu pjesmu zbog neke zaštite valjda pa sam sve pjesme ponovo kodirao u mp3 sa Sound Forgeom i sve radi normalno.

I am Borg...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Sony Sound Forge 9.0

Ja ga koristim. Prije sam koristio osmicu. Uz njega se koristim Cool Editom i Adobe Soundbooth-om. I nekako mi je Sound Forge 9.0 najmiliji.

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.2.2008 12:19 (Maxx).
17 godina
neaktivan
Sony Sound Forge 9.0

Koji program bi bio dobar za napraviti pjesmu,tako da mogu ubacivati semplove,ali i snimati određene dionice koristeći vsti plug-inove.Koristio sam Acid Pro 6 ,ali iz nekog razloga više nemogu snimati vsti-pluginove u kanal,već samo dodavati gotove samplove.Nemam nikakav hardver,naprimjer klavijaturu,već sve radim preko plug-inova,pomoću tipkovnice i miša.

Da li Cubase ima tu mogućnost ili je on isključivo vezan uz klavijature?

0 0 hvala 0
17 godina
Sony Sound Forge 9.0

pogledaj malo s time: FruityLoops ili ti ga (FLStudio)

hcsc

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

U FL ne mogu koristiti vsti plug-inove,osim one od fruity loopsa.Svejedno hvala.

17 godina
neaktivan
Bugy kaže...

Koji program bi bio dobar za napraviti pjesmu,tako da mogu ubacivati semplove,ali i snimati određene dionice koristeći vsti plug-inove.Koristio sam Acid Pro 6 ,ali iz nekog razloga više nemogu snimati vsti-pluginove u kanal,već samo dodavati gotove samplove.Nemam nikakav hardver,naprimjer klavijaturu,već sve radim preko plug-inova,pomoću tipkovnice i miša.

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.3.2008 21:38 (dgigibao).
17 godina
neaktivan
Bugy kaže...

Možeš tako koristiti Cubase.
Nije baš tako zamišljen, ali kakva je to glazba bez improvizacije pa makar i softverske.

Pozdrav
17 godina
neaktivan

"Koji program bi bio dobar za napraviti pjesmu,tako da mogu ubacivati semplove,ali i snimati određene dionice koristeći vsti plug-inove.Koristio sam Acid Pro 6 ,ali iz nekog razloga više nemogu snimati vsti-pluginove u kanal,već samo dodavati gotove samplove.Nemam nikakav hardver,naprimjer klavijaturu,već sve radim preko plug-inova,pomoću tipkovnice i miša.

Da li Cubase ima tu mogućnost ili je on isključivo vezan uz klavijature?"

Ja bih ti preporučio Ableton Live, 6 ili 7...Zbog podrške za novije plugine ipak 7...tu i tamo mi 6 neće raditi sa pojedinim VST-ima...

"Each new hour holds new chances for new beginnings.
The horizon leans forward,
offering you space to place new steps of change."
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.3.2008 16:05 (rashomon).
17 godina
protjeran
Sony Sound Forge 9.0

prva verzija cubasea je radila samo s midijem, dok sve ostale rade i s audio formatom, podržavaju pregršt pluginova i VST- instrumenata.

topla preporuka !

Najbolja hrana je afrička; jedeš malo, a imaš veliki stomak !
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

I ja odnedavna koristim Soundforge 9 i jako mi se sviđa.

Bio bi super ako bi mogao još jednu stvar a to je mixanje dviju traka.

Da pojasnim, na prvoj traci imam pjesmu (3 min) i otvorim drugu traku gdje umetnem jedan kratak audio fajl od 5 sec (govor).

Taj kratki audio on ga umetne na početak trake a ja bi htio da ga pomičem desno i da ručno odaberem mjesto gdje da ga umixam.

Nikako da pronađem tu soluciju, može li ko da pomogne.

13 godina
neaktivan
Sony Sound Forge 9.0

Zna li neko kako ubaciti instrumental u sounf orge 9.0....pomozitee!! {#}

Semaa

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice