molim da mi preporučite besplatan program za kreiranje slideshowa sa pozadinskom mjuzom
molim da mi preporučite besplatan program za kreiranje slideshowa sa pozadinskom mjuzom
Windows Movie Maker - najednostavnija opcija (ako ga već imaš u windowsima).
FastStone Image Viewer!
Klikni na Create > SlideShow Builder. Ima mnogo dobrih opcija: 156 prijelaznih efekata, pozadinska glazba... zaista ima sve što ti treba.
Ako ga kojim slučajem još nemaš: www.faststone.org
najlješša hvala
da sve radi super ali player - panasonic star 1 godinu koji podržava valjda i tost počen u rerni
ga ne kuži.ist ka napravim i sa win movie maker
hlp pls
Probaj sa "Photo Story 3 for Windows"
FastStone Image Viewer!
Klikni na Create > SlideShow Builder. Ima mnogo dobrih opcija: 156 prijelaznih efekata, pozadinska glazba... zaista ima sve što ti treba.
Ako ga kojim slučajem još nemaš: www.faststone.org
a može li prikazivati komentar ili dijelove taga, kao što npr winamp (ili bilo koji mp3 player) prikazuje izvođača, autora, album. Ili da napiše na slici osoba 1, osoba 2, a osoba 3 je tad izjavila blablabla (naravno ako toga ima u tagu)?
Možeš podesiti da se na svakoj slici prikazuje tekst kojeg definiraš varijablama: npr. vrijeme i datum kada je fotka uslikana, naziv datoteke, JPEG komentar itd.
JPEG komentar (JPEG Comment) možeš iskoristiti tako da svakoj slici dodaš komentar prije kreiranja slideshowa, a zatim postaviš da se JPEG komentar prikazuje na slikama.
Power point?
Power point?
Da, ako ima malo slika. Ali ako ih je stotinu nije baš lako ručno ubacivati svaku sliku.
ništa od gore navedenog ne šljaka - naime ili nema mogućnosti priženja na dvd - cd ili je u nekom lijevom formatu
Pokušaj na ovaj način kako je ovdje opisano meni radi.
ništa od gore navedenog ne šljaka - naime ili nema mogućnosti priženja na dvd - cd ili je u nekom lijevom formatu
Ako želiš gledati na istom ili drugom računalu, FastStone Slideshow je jedna eksekutabilna (.EXE) datoteka koja sadrži i program, i mjuzu i slike; a može se pokrenuti na većini Windowsa. Ako pak želiš gledati na DVD playeru, onda napravi kao video i sprži na DVD.
Prednost FastStone slideshowa je ta što slika ne gubi na kvaliteti kao u videu, a zauzima znatno manje prostora.