- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Gdje se mogu update-at systemske aplikacije?
Ništa onda jedino pričekati.

da,to ima logike... a niš zamjneski app pa čekati...

Ni jedno, obicna plastika barem ovo koje sam ja narucio, vidjet cu sta ce doci u sljedecoj narudzbi. Probaj sa nozem izgrepsti pa ako se ne ogrebe onda stavljaj na mob u suprotnom u smece s time jer ako padne mob sa tim ne gine da ti ekran pukne jer samo prenese na ekran dok se tempered glass apsorbira udarac i po cijeloj povrsini stakla ga prenese
Ako je netko naručio i dobio pravo kaljeno staklo, molio bi da stavi link na taj proizvod.
Hvala!

Pozdrav ljudi!
Imam jedan problem i nikako ga riješiti.
Uglavnom primarni mikrofon mi ne radi tokom razgovora vec duze vrijeme (onaj doljnji). Mislio sam da ce se to popraviti sa nekim updateom ali proslo vec više od 3 mjeseca i ništa.
Promijenio sam i mikrofon i opet nista. Na njemu je global stable.
Ima li tko kakvu ideju sto napraviti? Ili mozda ovdje ima netko iz Rijeke da malo pogleda mob, naravno plaćam?!
Unaprijed hvala!
Pozdrav ljudi!
Imam jedan problem i nikako ga riješiti.
Uglavnom primarni mikrofon mi ne radi tokom razgovora vec duze vrijeme (onaj doljnji). Mislio sam da ce se to popraviti sa nekim updateom ali proslo vec više od 3 mjeseca i ništa.
Promijenio sam i mikrofon i opet nista. Na njemu je global stable.
Ima li tko kakvu ideju sto napraviti? Ili mozda ovdje ima netko iz Rijeke da malo pogleda mob, naravno plaćam?!
Unaprijed hvala!
Jesi li probao prvo flashati neki drugi ROM da vidiš dali je problem softverski?
Možda zbog doze-a ili optimizacije procesora.
Kakva je situacija na RN3 pro, 3s. ?
Par mojih prijatelja ( i ja imam, ali mi nikad nije pao mobitel ) ima tu jeftinu plastiku sa ebaya od 1,xx dolara i spasilo im je mobitel od pada vise puta, cak sam svjedocio i malo jacem padu i staklo od mobitela je prezivjelo. Vjerojatno je osjecaj bolji kad tipkas na nilkin glassu, ali mislim da podjednako stite od pada.
Jučer je stigao i moj Xiaomi Redmi Note 3 Pro. Naručen je sa gearbest.com za (tadašnjih) 117eura. Radi se o verziji sa 2GB RAM-a i 16GB interne memorije, boja "gray" tj lice crno i naličje srebrno. Trebat će malo vremena da se naviknem na MIUI interface, ali u sve u svemu mi se čini skroz OK. Baterija mi je izdržala 6 sati SOT-a, od toga dosta instaliranja aplikacija preko Wifi-a, čime sam jako zadovoljan. Telefon je naručen i plaćen 14.11.2016. i u moje ruke je stigao 26.11.2016. Ono što mi za sada zaista fali, ili bolje rečeno, čime me je LG G3 razmazio jeste - Tap to wake. Kad se čovjek na to navikne, teško se odviknut, ali vrijeme će pokazati.
Isto tako imam i dva problema s uređajem, pa me zanima ako netko već zna o čemu se tu radi ili kako to promijeniti?:
- Koju god aplikaciju za vremensku prognozu instaliram i napravim widget na home screenu, widget s vremenom "kasni" za pravim vremenom. Npr realno vrijeme je 12:42, a ona ostane na npr 12:35h. Što zaista smeta i iritira. Tek kada refresham prognozu, vrijeme opet bude točno.
- Kada u default-noj aplikaciji za vremensku prognozu želim naći svoj grad (ili bilo koji drugi), uvijek mi ispiše da imam problema s mrežom?! Iako WiFi radi uredno (sve ostale aplikacije rade OK).
Koji specijalizirani forum za ovaj uređaj preporučujete? (Osim ovoga ).
Ne planiram root-ati uređaj u skorije vrijeme, za sada još ostajem na stock ROMovima, s vremenom ćemo vidjeti hoće li se nešto promijeniti.
PS - telefon je došao s Android verzijom 5.1.1 LMY47V; MIUI verzija Global 8.0 Stable 8.0.1.0.0 (LHOMIDG).
Imas vendor rom, mozda ti zato stekaju widgeti. Ovdje skini sluzbeni rom:
http://en.miui.com/extra.php?mod=rom/download&r=301&mobile=no
Probaj ga flashati preko updater aplikacije ali vjerojatno neces uspjeti pa googlaj kako ga flaashati pomocu miflasha
Sluzbeni forum ti je na http://en.miui.com/forum.php
Mozes probati preko updater app ali vjerojatno nece raditi.. Najlakse ce bit preko edla, imas na xiaomi redditu u wiki kak flashat official romove :) i najbolje je odabrat da sve obrise

Zato je bolje naručivati sa
https://nillkin.aliexpress.com/store/1614012
pola dolara skuplje od ostalih ali si siguran, paket bude dodatno umotan sa "puc-puc" folijom pa sve to u kutiju i stigne za 5-10 dana
svi mi gledamo proći što jeftinije, ali.......neke stvari je ipak bolje platiti pa si miran
Jučer je stigao i moj Xiaomi Redmi Note 3 Pro. Naručen je sa gearbest.com za (tadašnjih) 117eura. Radi se o verziji sa 2GB RAM-a i 16GB interne memorije, boja "gray" tj lice crno i naličje srebrno.
... a sad je 177,58 USD.... fini je baš bio popust
Gearbest
117 eur *1.25 + carinski troškovi cca 50kn - 1150kn
Top one -148$ cca 1040kn
Baš i nije neki popust ili ja krivo gledam

Kako do ROOTa na offical global beta romu?
Bilo je razgovora na temi, ali je već prošlo nekoliko mjeseci, i onda je bilo govora o EU ROMu.
Našao sam program iroot.
Ali pokretanje takvih aplikacija, prije nego ih netko provjeri.. hmm...
Da li se na Xiaomi moze instalirati stock android najnoviji?
Hvala