Xiaomi Redmi Note 3

poruka: 5.327
|
čitano: 900.881
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
Re: Xiaomi Redmi Note 3
Nemam, imamo samo force stop i disable.
11 godina
Ali vidim da je tvoja verzija 8.1.8.5 a moja 8.1.8.
Gdje se mogu update-at systemske aplikacije?
13 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Ništa onda jedino pričekati.

Xiaomi Redmi 3S + Mi Wifi Router + Mi Band 2 - MIUI Super Moderator
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Izgleda da je pao Weather server i zato aplikacija ne radi.

Sat fan
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

da,to ima logike... a niš zamjneski app pa čekati...

13 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Stigao crno/sivi! :D

Top one. 

Upravo se azurira.

Dobio sam dva stakla. Ako je netko dobio iste, koje je bolje?

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ovaj blue star ti je za u kantu sa smecem...to je obicna folija i nemam pojma koristi li vise itko to.Drugi ti je kaljeno staklo ili tempered glass
Xiaomi Mi5,Mi4,Mi Pad2,MiTV 49,WiFi Router,Power strip,Piston 3 Youth edition,Hybrid earphone,Bluetooth earphone,Mi Band,Xiaomi Little bee
17 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Ni jedno, obicna plastika barem ovo koje sam ja narucio, vidjet cu sta ce doci u sljedecoj narudzbi. Probaj sa nozem izgrepsti pa ako se ne ogrebe onda stavljaj na mob u suprotnom u smece s time jer ako padne mob sa tim ne gine da ti ekran pukne jer samo prenese na ekran dok se tempered glass apsorbira udarac i po cijeloj povrsini stakla ga prenese 

Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
Xiaomi Redmi Note 3

MTKovci, rejoice! Dolazi nam CM 13, samo trebaju driveri za ostale verzije ekrana. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Ako je netko naručio i dobio pravo kaljeno staklo, molio bi da stavi link na taj proizvod.

Hvala!

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Kupio ja neka 2 stakla za dolar i nes sitno(oba za tolko), jedno doslo potrgano pa poslao lik drugo.. Ovo potrgano sam probaval kljucem nozem i ostalim stvarima kaj sam imal pri ruci izgrebati staklo al nisam uspio, na kraju sam ga odlucil presavijat da vidim kak ce puknut i nije bas lako pucalo.. Tak da mislim da bi ti bilokoje pomaze :)

0 0 hvala 1
17 godina
Ne pomaže bilo koje, ako je obična plastika kao da ni nemaš zaštitu na ekranu, ja sam par puta narucivao različita stakla, neka su bila tempered glass, a nekad obična plastika došla i to se odmah skuzi. Jeftino tochic glass je bilo pravo tempered glass, dok ovo drugo je bila obična plastika, na kraju naručio nilkina i to je sasvim drugi osjećaj tipkanja po mobu, vjerujem da ima još poznatih firmi osim nilkina ali po meni je on najpoznatiji i najprodavaniji tako da s njim ne možeš fulat.
8 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Pozdrav ljudi!

Imam jedan problem i nikako ga riješiti.

Uglavnom primarni mikrofon mi ne radi tokom razgovora vec duze vrijeme (onaj doljnji). Mislio sam da ce se to popraviti sa nekim updateom ali proslo vec više od 3 mjeseca i ništa.

Promijenio sam i mikrofon i opet nista. Na njemu je global stable.

Ima li tko kakvu ideju sto napraviti? Ili mozda ovdje ima netko iz Rijeke da malo pogleda mob, naravno plaćam?!

Unaprijed hvala!

0 0 hvala 0
13 godina
Matko3 kaže...

Pozdrav ljudi!

Imam jedan problem i nikako ga riješiti.

Uglavnom primarni mikrofon mi ne radi tokom razgovora vec duze vrijeme (onaj doljnji). Mislio sam da ce se to popraviti sa nekim updateom ali proslo vec više od 3 mjeseca i ništa.

Promijenio sam i mikrofon i opet nista. Na njemu je global stable.

Ima li tko kakvu ideju sto napraviti? Ili mozda ovdje ima netko iz Rijeke da malo pogleda mob, naravno plaćam?!

Unaprijed hvala!

Jesi li probao prvo flashati neki drugi ROM da vidiš dali je problem softverski?

Xiaomi Redmi 3S + Mi Wifi Router + Mi Band 2 - MIUI Super Moderator
9 godina
Stavio sam opet eu. rom na mi4c 6.11.24 beta i radi odlično osim što baterija nema više od nekih 4 SOT-a, a prije sam na AOSP romovima imao najmanje 5.
Možda zbog doze-a ili optimizacije procesora.
Kakva je situacija na RN3 pro, 3s. ?

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Patrick_cro kaže...
Ne pomaže bilo koje, ako je obična plastika kao da ni nemaš zaštitu na ekranu, ja sam par puta narucivao različita stakla, neka su bila tempered glass, a nekad obična plastika došla i to se odmah skuzi. Jeftino tochic glass je bilo pravo tempered glass, dok ovo drugo je bila obična plastika, na kraju naručio nilkina i to je sasvim drugi osjećaj tipkanja po mobu, vjerujem da ima još poznatih firmi osim nilkina ali po meni je on najpoznatiji i najprodavaniji tako da s njim ne možeš fulat.

Par mojih prijatelja ( i ja imam, ali mi nikad nije pao mobitel ) ima tu jeftinu plastiku sa ebaya od 1,xx dolara i spasilo im je mobitel od pada vise puta, cak sam svjedocio i malo jacem padu i staklo od mobitela je prezivjelo. Vjerojatno je osjecaj bolji kad tipkas na nilkin glassu, ali mislim da podjednako stite od pada.

9 godina
Pa kazem za ogrebotine, to puknuto sam probal grebat, uspio sa vrhom sestara jedino ogrebat, a ovak ga savinut... Vidjelo se po tom kak puca da nije najobicnija plastika.. Mozda nije ni staklo, al obicna plastika definitivno nije... Btw na bratovom rn 4g je bilo isto neko staklo jeftino, kad mu je pal s lijevim rubom u rub kreveta mislil je da je ekran smrskal do onda dok se nije sjetil da ima staklo na ekranu... Ekran nije dobil ni crticu :)
16 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Jučer je stigao i moj Xiaomi Redmi Note 3 Pro. Naručen je sa gearbest.com za (tadašnjih) 117eura. Radi se o verziji sa 2GB RAM-a i 16GB interne memorije, boja "gray" tj lice crno i naličje srebrno. Trebat će malo vremena da se naviknem na MIUI interface, ali u sve u svemu mi se čini skroz OK. Baterija mi je izdržala 6 sati SOT-a, od toga dosta instaliranja aplikacija preko Wifi-a, čime sam jako zadovoljan. Telefon je naručen i plaćen 14.11.2016. i u moje ruke je stigao 26.11.2016. Ono što mi za sada zaista fali, ili bolje rečeno, čime me je LG G3 razmazio jeste - Tap to wake. Kad se čovjek na to navikne, teško se odviknut, ali vrijeme će pokazati.

Isto tako imam i dva problema s uređajem, pa me zanima ako netko već zna o čemu se tu radi ili kako to promijeniti?:

- Koju god aplikaciju za vremensku prognozu instaliram i napravim widget na home screenu, widget s vremenom "kasni" za pravim vremenom. Npr realno vrijeme je 12:42, a ona ostane na npr 12:35h. Što zaista smeta i iritira. Tek kada refresham prognozu, vrijeme opet bude točno.

- Kada u default-noj aplikaciji za vremensku prognozu želim naći svoj grad (ili bilo koji drugi), uvijek mi ispiše da imam problema s mrežom?! Iako WiFi radi uredno (sve ostale aplikacije rade OK).

Koji specijalizirani forum za ovaj uređaj preporučujete? (Osim ovoga ).

Ne planiram root-ati uređaj u skorije vrijeme, za sada još ostajem na stock ROMovima, s vremenom ćemo vidjeti hoće li se nešto promijeniti.

PS - telefon je došao s Android verzijom 5.1.1 LMY47V; MIUI verzija Global 8.0 Stable 8.0.1.0.0 (LHOMIDG).

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.11.2016 13:03 (DarioGTI).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Imas vendor rom, mozda ti zato stekaju widgeti. Ovdje skini sluzbeni rom: 

http://en.miui.com/extra.php?mod=rom/download&r=301&mobile=no

Probaj ga flashati preko updater aplikacije ali vjerojatno neces uspjeti pa googlaj kako ga flaashati pomocu miflasha

Sluzbeni forum ti je na http://en.miui.com/forum.php

0 0 hvala 1
9 godina
Vendor rom je gore, i sam vidis da je 5 brojeva u miui stable verziji... Instaliraj prvo global stable ili dev pa cemo vidjet dalje ako nece widgeti raditi.. Weather meni radi normalno.

Mozes probati preko updater app ali vjerojatno nece raditi.. Najlakse ce bit preko edla, imas na xiaomi redditu u wiki kak flashat official romove :) i najbolje je odabrat da sve obrise
9 godina
Ti si prvi kojem Weather radi normalno od problema sa serverom prije par dana.
9 godina
Izgleda ipak ne radi haha u notification mi je uredno mijenjalo boju i temperaturu, sad bas idem provjerit direkt u app a tam pise updated 4 days ago 😂
17 godina
Obična plastika ne može apsorbirati udarac u tome je problem, ona ga samo prenese na ekran i onda ekran može puknuti tako da to ustvari nije nikakva zaštita dok je pad u pitanju tako da ja to izbjegavam, mislim da je bolje kupiti bilo koji tempered glass nego plastiku, a i nilkin nije skup dok pogledaš koliko te dodje novi ekran ako pukne 50-60kn ne smatram neki preveliki trosak, ako netko ne može dati toliko ima tochic glass za 3-4$ koje je pravo tempered glass. Treba vidjeti aliexpress ima i jeftinijih tempered glass ali sve je to pitanje sta dobijes, jer sam narucivao sta piše tempered glass a ustvari ti pošalju običnu plastiku. Najbolje sta ljudi ni ne kuze da su dobili plastiku pa vidiš pozitivne komentare i mislis to je to a na kraju sipak
17 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Zato je bolje naručivati sa 
https://nillkin.aliexpress.com/store/1614012
pola dolara skuplje od ostalih ali si siguran, paket bude dodatno umotan sa "puc-puc" folijom pa sve to u kutiju i stigne za 5-10 dana

svi mi gledamo proći što jeftinije, ali.......neke stvari je ipak bolje platiti pa si miran 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
DarioGTI kaže...

Jučer je stigao i moj Xiaomi Redmi Note 3 Pro. Naručen je sa gearbest.com za (tadašnjih) 117eura. Radi se o verziji sa 2GB RAM-a i 16GB interne memorije, boja "gray" tj lice crno i naličje srebrno. 

... a sad je 177,58 USD.... fini je baš bio popust

17 godina
Redmi note 3 pro
Gearbest
117 eur *1.25 + carinski troškovi cca 50kn - 1150kn
Top one -148$ cca 1040kn
Baš i nije neki popust ili ja krivo gledam

9 godina
Daj mi reci onda kak razlikovat pravo staklo od plastike? Znam razliku od folije i "stakla" jer na foliji lako ostane zrak izmedu, na staklu mi nema toga.. Ovak sam ga probal trgat, rasteplo se cijelo. Probal sam ga udarat s glupostima i uspio ga ostetit bacanjem grickalice s oko metar visine.. Prst mi klizi ko po ekranu bez zastite..
13 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Kako do ROOTa na offical global beta romu?

Bilo je razgovora na temi, ali je već prošlo nekoliko mjeseci, i onda je bilo govora o EU ROMu.

Našao sam program iroot.

Ali pokretanje takvih aplikacija, prije nego ih netko provjeri.. hmm...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Drustvo moze pitanje.
Da li se na Xiaomi moze instalirati stock android najnoviji?
Hvala
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice