Možeš malo pojasnit ?
Jel ti radiš za Xiaomi ?
Ne smijem u detalje na žalost
Pozdrav ekipa, koristim redmi 3s i imam probleme sa signalom i lošim internetom. Internet je užasno spor i pokušavala sam vratiti ne tvorničke u nadi da će se poboljšati,ali ništa. Mislila sam i da je to pokrivenosti mrežom,ali zvala sam Tele2 i rekli su da nema nikakvih problema ,a i ostali uređaji nemaju problema. Imao tko sličnih problema?
HEEEELP!! Imam redmi 3 i probleme s internetom, googlala sam po forumima i samo sam se više zbunila i pojma više nemam što trebam napraviti.. imao tko takvih problema i kako ih je riješio, ako moze linkove recoveryja i romova , hvala
Alo ljudi pa ovo je nemoguce da blizu 9h SoT-a 50% baterije kod mene SoT na 7-8H na 2% posto baterije, jel neko lud da povjeruje..???:(
haha, naravno. Internet mi je uzasno spor, ne lovim ni H+,kamoli 3 i 4g, signala svako malo nestaje. Mislila sam da je do mreze,ali sam zvala tele2 i rekli su da nemaju problema s pokrivenoscu , na kraju krajeva ukucani koji su isto na tele2 nemaju nikakvig porblema, internet im odlicno radi sto znaci da je ocito do uredjaja
Alo ljudi pa ovo je nemoguce da blizu 9h SoT-a 50% baterije kod mene SoT na 7-8H na 2% posto baterije, jel neko lud da povjeruje..???:(
Pa ovisi šta radiš, surfaš li po netu ili igraš igrice. Ja sam konkretno učio s mobitela više sati tako da je to u biti samo upaljen ekran.
Ali ne razumijem te zašto nije moguće, pa igram NBA Live i dobio sam recimo 10h on screen a da je 5h bilo igranje NBA- a, i još 2 sata streamanja internet radia preko mobilnih podataka.
Ovo je uređaj sa vrlo moćnom baterijom, a štedljivim karakteristikama i ako ne igram igrice nikada nije ispod 2 dana i oko 12 h on screen, zašto tebi nije tako ti ne znam reći, ali ja po završetku korištenja mobitela čistim RAM da ne ostanu aplikacije otvorene bezveze, 1 tjedno recimo optimiziram sustav u aplilaciji security i očistim cache, pa probaj nešto od toga pa restat i napuniti mobitel do kraja.
Jeli to rezultat sa uključenim wifi i mobilnim netom...
wi fi samo, gps ne koristim 99% vremena, ovo je bez mobilnih podataka, automatsko osvijetljenje.
Skoro 9h on screen za 50% baterije je nevjerovatno, vjerovatno jedna od najdugotrajnijih baterija u svijetu smartphona.
Ovo je od prije neki dan, sa slušanjem radija na poslu dok radim nočnu smjenu...
Ali tu je problem šta je mobitel stalno budan,i tek kada ga resetiram onda počene normalno prikazivati budno stanje samo kada je displej aktivan..
I tako je sve dok ga ne stavim na punjać i napunim do 100%, onda opet krene sa stalno budnim stanjem, sve dok ga ne resetiram..
A inaće aktivan je i wifi i gps i mobilne mreže konstantno...
Ljudi ne vjeruju da je baterija tako dobra ali je hahah, imao sam iPhone 4 i 4s koji sam morao puniti kad god sam stigao jer to nisu bile istine, 5s mi nije mogao izdržati od jutra do večeri, na Samsung galaxy s4 sam slušao internet radio i od kuće do autobusne stanice mi je trošio 5 posto, zato je ljudima i čudno sve to.
Baterija traje i to je to, kamo sreće da dugo potraje :)
Ljudi ne vjeruju da je baterija tako dobra ali je hahah, imao sam iPhone 4 i 4s koji sam morao puniti kad god sam stigao jer to nisu bile istine, 5s mi nije mogao izdržati od jutra do večeri, na Samsung galaxy s4 sam slušao internet radio i od kuće do autobusne stanice mi je trošio 5 posto, zato je ljudima i čudno sve to.
Baterija traje i to je to, kamo sreće da dugo potraje :)
Imao sam MIUI 7 bilo je 9 sati SoT-a kod nas vecinom bude oko 8-9h MIUI 8, i nema sanse da ti sa 50% izvuces blizu 9h jedino samo mozes ukljucis da se ekran ne gasi i ostavis ga neko vrijeme bez pokretanja aplikacija i tek tako moze biti a u radu nema sanse...
Ok znači ako je nešto nekome drugačije nego tebi odmah to nije moguće. Zanimljiv način razmišljanja.
Ja imam MIUI 8.1 global stable ROM na androidu 6.0, a baterija mi je u ovom slučaju trajala toliko jer sam bio u galeriji sa slika čitao i učio kako sam i rekao, to je taj dan trajalo sigurno 5 sati, ostalo je bilo korištenje aplikacija.
Ja sam manje od 11-12h on screen dobio jedino kada ga nisam 4 dana punio (za to imaš slike na ovoj temi), ostalo sve iznad većinom korištenja svakodnevnih društvenih aplikacija.
Možda trebaš proći postavke, ja kad sam kupio mob prošao sam detaljno po postavkama i onemogućio raznim aplikacijama za koje znam da mi ne trebaju obavijesti rad u pozadini, kao i sve ostalo što može uštediti bateriju. Možda je malo bolesno, ali to mi je navika kada kupim uređaj.
E kod tebe je vec normalno slicno meni a da 9h SoT-a bude 50% baterije nema sanse na redmi 3..
ja imam 3s ne 3
Pozdrav svima....trebam pomoć, ako netko zna...
Imam Redmi 3, kupljen kod nas, garancija i sve....
Problem koji se svako malo javlja je da me na Google Play traži autentifikaciju, i onda se zašteka i bok. Ponekad upali da mu obrišem predmemoriju i podatke, kako se već to sve zove.. Zvao sam servis, rekli da ga vratim na tvorničke postavke, ali i nakon toga e to opet pojavljuje.
Jel problem u mobu, odnosno softveru, ili se ubijaju google i mi račun ili kaj mu je? U biti nebitno kaj mu je, samo mi recite kako da ga sredim da to ne radi više.....
Hvala unaprijed...
Odi u postavke google playa i stavi da ne ne traži autentifikaciju nikada.
Pokušao sam već svašta budem i to... Samo nisam kod moba trenutno pa ne mogu...
I nisam siguran da uopće mogu u postavke kad se jednom tak "zaglavi"...ili ga moram vratit na tvorničke pa tada to uključiti.
A jel bi pomoglo instaliranje novog ROM-a sa en.miui.com, jer sam čuo da neki ROM-ovi ne podržavaju google play uopće.
Joooj ja sam tumplek za to. Daj samo malo pojasni, please...
Jel podržava hrvatski jezik i jel ima google play?
Imam problem sa xiaomi redmi 3x, kada slikam pri slabijem osvetljenju izbacuje camera error ili camera needs to close ili camera has sopped. Da li postoji neki update MIUI verzije( tel. je dosao sa MIUI 7.3) ,preko update aplikacije sa telefona ili mora da se flashuje? Imam garanciju i nosila sam ga par puta ali nisu hteli da prihvate jer je kod njih kamera radila (probali su da slikaju po danu) i rekli su da mogu jedino da zamene kameru. Imate li neki savet?
stavi na fon posljednji global dev rom. jedino još moraš utvrditi jel hočeš preko recoveryja ili fastboota (fastboot trebas sam naci).
jel se zna kad bi triba android 7.0, i oce bit miui 9 ili ostaje na 8 zasad
Jacina mobitela nema nikakve veze sa Android bazom, za to su odgovorni SoC manufactureri i njihova (ne)suradnja.
koliko san upoznat nesluzbeno je najavljen 7.0 na redmi 3, mozda se varan al mislin da je