Xiaomi Redmi 3

poruka: 2.089
|
čitano: 397.940
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi 3

2 mjeseca nakon slanja mobitela u kinu, konačno je stigao nazad Redmi 3S koji je imao problem sa edge internetom, tj. stalno je bio na 2g mreži. Stigao bi i tjedan ranije da paket niju u novu godinu ušao u tranzitu i zbog mjenjanja DHL-ovih pravila za 2017.godinu se vratio nazad u Kinu i onda su mi slali UPSom. Nikakva dodatna davanja nisam morao placati. Obecali su mi vratiti novac za slanje tamo tako da još to snjima pregovaram.

Za sada nevidim nikakav problem sa internetom i iskreno se nadam da ih više neće ni biti.

Xiaomi Mi3W 64gb

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Re: Xiaomi Redmi 3
A gde si kupijo mobitel? I ja bi trebo slati na garanciju ali ne znam dali je nudi TopOne. Kakav je postupak slanja?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Isto topone.. Prvo snjima dogovori preko poruka, oni ce ti dat adresu, isprintas je, odes na hp i posaljes prioritetno pismo sa trackingom, 120kn, i posaljes njima tracking broj, kad im stigne jave ti.. uglavnom sve uredno
Xiaomi Mi3W 64gb

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
A koliko garancije nudi topone, godinu dana? Imam i ja isti problem ne radi mi na 3/4g vec samo na 2g. Jesu tebi mjenjali 3g antenu ili je nesto drugo bilo u kvaru ako mozda znas? Dva mjeseca mi je puna za cekati :(

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mislim da je 1 godinu
Iskreno, neznam, upita sam ih na mail ali nisu mi odgovorili na to, al sad radi tako da..
Xiaomi Mi3W 64gb

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi 3

dobio sam moj Xiaomi Redmi 3S i sad bih htio staviti miui 8, međutim ne može se nikako ni preko usb-a, jer ga ne poznaje (preko mi pc suite apps-a) 

imam miui 7.3.10 verziju 

da li može pomoć, 

*** nisam ovlašten da dajem potpis ***
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Stavi u edl mod, ne u fastboot (googlaj jer je sve opisano u temi).
Xiaomi Redmi 3 (Global ROM 8.0.2.0)
17 godina
neaktivan
Bass kaže...
Stavi u edl mod, ne u fastboot (googlaj jer je sve opisano u temi).

ok, hvala, javim kad napravim

*** nisam ovlašten da dajem potpis ***
16 godina
Priko alija.. koja je najbolja maska za redmi 3 obični.... Ako netko zna, pa da nabaci link vamo.... Da li se mogu koristiti maskice koje su namijenjene 3 pro na običnu tricu....
Only God Can Judge Me
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Nillkin maska i kaljeno za 1.5$.
Xiaomi Redmi 3 (Global ROM 8.0.2.0)
8 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi 3

Planiram uzeti redmi 3s prime iz neutriomobile-a. zanima me jel ok mobitel, kakva su iskustva jer sam vidjela da su neki imali sa problema sa baterijom itd. I usput ako netko ima iskustva sa neutrinom sto se tice narucivanja, dostave i tak toga....

0 0 hvala 0
9 godina
@kutija123

Mob je ok i Neutrino je ok.
Btw imaš već i Redmi 4, redmi4 prime, note 4 nove modele za slične pare.
8 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi 3

istina... jedino kod tih modela mi bas ne odgovara je ekran od 5,5" pa zato.... narucen je mob, pa cu vidjet.

hvala u svakom slucaju :)

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Redmi 4 i Redmi 4 Prime ti isto imaju 5.0" ekran kao i taj Redmi 3.

"Note" verzije imaju 5.5" ekran...

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.1.2017 23:29 (blab).
8 godina
bok. imam xiaomi redmi 3pro i zadovoljan sam. burazu se razbila lumia, ja mu preporucio xiaomi i kupio je 3s. sve mu je ok, ali kaze da mu ne prepoznaje mob kao usb kad ga spoji na komp. jel imate kakvu ideju sta da radi? ne pomaze ni prek mi suitea. sutra ce ga donijeti meni pa cu probat ja kod sebe.

0 0 hvala 0
13 godina
Xiaomi Redmi 3

pa kad ga spoji na usb iskoči u obavijestima "usb za punjenje, dodirnite za više opcija"

otvori to i odabere što želi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
a ak to nije napravio onda ne znam. sutra ce ga donijeti kod mene pa cemo vidjeti. javim jel bilo uspjesno.

1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Pozdrav !
Imam Redmi 3 pro.
MIUI 8.1. Stable 8.1.1.0
Ponekad ne mogu upaliti mobilne podatke. Niti preko ladice s precacima niti preko postavki.
Jedino kad ga resetiram onda se upale mobilni podaci.
?

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Ovo je monstruozno, ne da razvaljuje, nego ruši sve 😁

1 0 hvala 0
14 godina

Jeli to rezultat sa uključenim wifi i mobilnim netom...

10 godina
Kad se vec hvalimo :) Sve ukljuceno, dvije kartice.

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
opetzajebancija kaže...

Jeli to rezultat sa uključenim wifi i mobilnim netom...

wi fi samo, gps ne koristim 99% vremena, ovo je bez mobilnih podataka, automatsko osvijetljenje.

Skoro 9h on screen za 50% baterije je nevjerovatno, vjerovatno jedna od najdugotrajnijih baterija u svijetu smartphona.

13 godina
Xiaomi Redmi 3

Ma mobitel je zvijer, posebno za tu smiješnu cijenu od ~1100kn.

Ja sam svoj 3S poklonio majci jer ga više nisam trebao, kaže da je izuzetno zadovoljna za sada. Koliko sam nabacio oko zadnji put prije punjenja, ona dobije oko 9.5h SoT kroz 6 dana korištenja.

Svakako ću nabacit screenshot ako ju ulovim da trči za punjačem...

Xiaomi MIX 6/256GB 24K Gold Special Edition +Xiaomi Redmi 3S + Mi Wifi Router + Mi Band 2 - MIUI Super Moderator
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Inace, nemojte postavljati ove slike bez grafika punjenja. Telefon se moze dopunjavati i ako se ne napuni do kraja nece resetovati podatke. Grafik punjenja pokazuje je li se baterija dopunjavala.

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
A sad sam ga već napunio pa se resetiralo..

Neće nitko sigurno lagati barem kod ovog modela, nije niti najnoviji niti najpopularniji, a uostalom baterija traje meni, a ne ostatku ekipe sa foruma, pa ako lažem sebe lažem.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi 3

dali su iste dimenzije kod 3s i 3s internacionalne verzije ili je razlika isto kao kod note 3?

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi 3

Imam redmi 3 i od prvog dana mobilni internet mi je prespor, vratila sam na tvorničke u nadi da će se poboljšati ,ali ništa, signala stalno nestaje. Imao tko sličnih problema?

0 0 hvala 0
9 godina
@Cromaki

Čekaj, ti si sa R3S direktno prešao ma Mix ?
Znači otišao si sa entry levela na
totalni flagship, kako to ?
13 godina
Gogo222 kaže...
@Cromaki

Čekaj, ti si sa R3S direktno prešao ma Mix ?
Znači otišao si sa entry levela na
totalni flagship, kako to ?

Poklonjenom konju se ne gleda u zube 

Xiaomi MIX 6/256GB 24K Gold Special Edition +Xiaomi Redmi 3S + Mi Wifi Router + Mi Band 2 - MIUI Super Moderator
9 godina
neaktivan
Pošto je TopOne presto raditi, gde je sad najpovoljnije kupiti redmi 3s, bez carine? Kod topone sam vec narucijo dva, moj je crko a jednog sam dao mami, ali eto uzeo bi jos jednog zbog brutalne baterije.
I šta bi preporučili redmi 3s ili redmi 4? Jest da je redmi 4 noviji i ima FHD, ali ima slabiju kameru i ukrivljen ekran što mi nije praktično za tempered glass, a u ostalom je manje više isti.

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice