Nije baš patka, neko se ne odnosi na krajnje korisnike :)
Inače, nije da me diraju ti njihovi minimalni zahtjevi
Nije baš patka, neko se ne odnosi na krajnje korisnike :)
Inače, nije da me diraju ti njihovi minimalni zahtjevi
Meni se ne prikazuje novi Power Button. Ovo sam pronašao:
On some but not all PCs, you will now see an obvious Power button in the upper-right of the Start screen, between the User tile and a new Search button. This Power button provides the same menu of power management choices as you'll see with the Power button in the Settings pane and the Quick Access (WINKEY + X) menu, but it's more obvious and is a response to user complaints.
There was some confusion during the beta about why certain PCs have this button and some do not. But here's the answer: Its appearance is keyed to an internal setting called the Power Platform Role that PC and device makers must set accurately in order to obtain the Windows logo. If this setting is configured as "Slate," the button will not appear, because it would be too easy to tap accidentally and tablet users are comfortable with the edge-based UIs. If it is set to "mobile device," as a laptop or Ultrabook would be, the button will appear.
In other words, it has nothing to do with the availability of features like multi-touch or Connected Standby.
Moje pitanje je zna li netko nešto više o ovome? Da li je moguće "prevarit" Windowse ili ručno promijenit opciju sa Slate na mobile device? Nije ništa krucijalno ali dobro bi mi došao taj power button kad svoj tablet koristim na vanjskom monitoru sa mišem i tipovnicom.
Jel samo meni neće DL ovaj update ili?
Prvi puta došlo do 3% pa sam nakon nekog vremena bio prekinuo jer mi je dop.....
Sada drugi puta ni makac sa 0%.
Ništa krenulo je nakon par minuta na 0%. Došlo do 92% pa opet stalo.......
Super bem ti updatee.....
Jel samo meni neće DL ovaj update ili?
Prvi puta došlo do 3% pa sam nakon nekog vremena bio prekinuo jer mi je dop.....
Sada drugi puta ni makac sa 0%.
DL?
Ok sada mi je promaknulo kada je došao sa 92% na koliko je opet dugo stajao na 100% ali je i krenuo je u instalaciju. Kao.
DL. DownLoad-at :)
Ok sada mi je promaknulo kada je došao sa 92% na 100% ali je i krenuo je u instalaciju. Kao.
O Bože.. DL. DownLoad-at :)
Ajoj da, ja sam mislio na nesto drugo, umoran sam.
Prvo ni makac sa 3%. Drugi put ni makac sa 0%.
U trećem pokušaju dođe na 92% pa opet stane.... Jedva nekako na 100%.
Bih razumio da sam na recimo sedmici pa da je nastala gužva. Pa na 8.1 nas bar nema puno kvragu.
Ok instalirao jesam zakeljio mi odmah store na taskbar.
Verzija i build su ostali isti?
Meni poslije ovog updatea zvuk u winsima se smanjuje sam svako malo! Ima neko rijesenje?
Meni poslije ovog updatea zvuk u winsima se smanjuje sam svako malo! Ima neko rijesenje?
U Control panel > Sound > Communication stavi na Do nothing
U Control panel > Sound > Communication stavi na Do nothing
http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=2989103
Koristi te li Windows Defender, ili neki drugi antivirus?
32 | Windows Defender |
---|---|
26 | Neki drugi |
Imam problem sam neznam jel to do update-a ili nećeg drugog, dakle stavio sam novu instalaciju (8.1+ovaj novi update) sve super radi ali disk na kojem mi je muzika se čudno ponaša. Recimo evo sad prije par minuta normalno muzika svira i najednom stane i disk onak ispusti čudan zvuk preskakanja kao da se uključuje šta ja znam i onda muzika normalno nastavlja, taj zvuk se prije update-a ćuo samo kad su se windowsi dizali iz sleep-a. Iskljućio sam indexing pa ako netko ima ideju što bi to moglo bit, disk nema bad sectora ni errora bilo kakvih... Može i prebacivanje u drugu temu ako mislite da nije za ovo al možda je nova instalacija windowsa i taj update nešto poremetilo...
Koristi te li Windows Defender, ili neki drugi antivirus?
Avast rules :D xD
Avast najbolji free antivirus ikad
Kad bi to trebalo doci?
Sorry za OFF, imam jedno pitanje u vezi WSUS Offline update.
Pokrenuo am i skinuo sve updjete za WinXP (cisto da isprobam)
Nakon zavrsenog downloada isao saqm u folder Client i pokrenuo UpdateInstaller.exe ali mi izbacuje gresku? Zna netko u cemu je caka?
TNX
Kad bi to trebalo doci?
Pa sa sljedecim updateom :)
A to je???
Ako su napisali kad je
Summer
Summer
http://www.tportal.hr/scitech/tehno/326239/Niste-skinuli-Windows-8-1-Update-Nema-nadogradnji-za-vas.html
- Ma tko je vidio još update skidati.
Summer
Ne dezinfomiraj, nije ništa najavljeno, može biti bogzna kada. Možda i ne dođe sve do sljedećeg proljeća.
Ova slika mi se jako sviđa i od mene dobiva BIG kad to dođe. :D
ma to je nečiji koncept, nije to ništa službeno
Ova slika mi se jako sviđa i od mene dobiva BIG kad to dođe. :D
ma to je nečiji koncept, nije to ništa službeno
Službeno je, jer je to koncept Terryja Myersona, šefa MS odjela za operativne sisteme. Evo intervju da razjasni.
TNX
Pošto vidim da si napravil iso,
jesi probal mountat taj iso i pokrenuti instalaciju s njega ,ne iz WSUS foldera??
Inače ,ako ste patchali sistem za custom teme, vjerojatno ste primjetili da na Start screenu nema komandi kada upotrebljavate neku unsigned temu?
Nije u tome bio problem nego u skidanju Updejta.
Ja sam skinuo ovo s slike 1:
A trebalo je skinut ovo s slike 2 (Legacy Product): Sad je sve OK i sve radi, zahvaljujem na truduPozz ljudi jel netko zna zasto nemogu promijenit pozadinu,skinem neku sliku i stavim set as background i onda mi dode samo crni ekran,i mogu samo stavit ove odabrane teme iz personalizacije.
Pozz ljudi jel netko zna zasto nemogu promijenit pozadinu,skinem neku sliku i stavim set as background i onda mi dode samo crni ekran,i mogu samo stavit ove odabrane teme iz personalizacije.
Provjeri za početak jesu ti windowsi aktivirani?