Windows 8 i 8.1 - općenito izdvojena tema

poruka: 8.531
|
čitano: 4.531.505
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 8 DEV instalacija i dojmovi, Windows 8 i 8.1 - problemi
17 godina
Windows 8 i 8.1

Nije baš patka, neko se ne odnosi na krajnje korisnike :)

Inače, nije da me diraju ti njihovi minimalni zahtjevi {#}

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Windows 8 i 8.1

Meni se ne prikazuje novi Power Button. Ovo sam pronašao:

On some but not all PCs, you will now see an obvious Power button in the upper-right of the Start screen, between the User tile and a new Search button. This Power button provides the same menu of power management choices as you'll see with the Power button in the Settings pane and the Quick Access (WINKEY + X) menu, but it's more obvious and is a response to user complaints.

There was some confusion during the beta about why certain PCs have this button and some do not. But here's the answer: Its appearance is keyed to an internal setting called the Power Platform Role that PC and device makers must set accurately in order to obtain the Windows logo. If this setting is configured as "Slate," the button will not appear, because it would be too easy to tap accidentally and tablet users are comfortable with the edge-based UIs. If it is set to "mobile device," as a laptop or Ultrabook would be, the button will appear.

In other words, it has nothing to do with the availability of features like multi-touch or Connected Standby.

Moje pitanje je zna li netko nešto više o ovome? Da li je moguće "prevarit" Windowse ili ručno promijenit opciju sa Slate na mobile device? Nije ništa krucijalno ali dobro bi mi došao taj power button kad svoj tablet koristim na vanjskom monitoru sa mišem i tipovnicom.

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.4.2014 16:58 (Nike1982).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Windows 8 i 8.1

Jel samo meni neće DL ovaj update ili?

Prvi puta došlo do 3% pa sam nakon nekog vremena bio prekinuo jer mi je dop.....

Sada drugi puta ni makac sa 0%.

Ništa krenulo je nakon par minuta na 0%. Došlo do 92% pa opet stalo.......

Super bem ti updatee.....

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.4.2014 0:48 (Oldy).

0 1 hvala 0
12 godina
Re: Windows 8 i 8.1
Oldy kaže...

Jel samo meni neće DL ovaj update ili?

Prvi puta došlo do 3% pa sam nakon nekog vremena bio prekinuo jer mi je dop.....

Sada drugi puta ni makac sa 0%.

DL?

Možemo upotrebljavati najrazličitija dostignuća tehnologije, no ako su bez srca, nehumana - ostavimo ih po strani.
16 godina
neaktivan
Windows 8 i 8.1

Ok sada mi je promaknulo kada je došao sa 92% na koliko je opet dugo stajao na 100% ali je i krenuo je u instalaciju. Kao.

DL. DownLoad-at   :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.4.2014 0:58 (Oldy).

1 1 hvala 0
12 godina
Oldy kaže...

Ok sada mi je promaknulo kada je došao sa 92% na 100% ali je i krenuo je u instalaciju. Kao.

O Bože.. DL. DownLoad-at   :)

Ajoj da, ja sam mislio na nesto drugo, umoran sam. {#}

Možemo upotrebljavati najrazličitija dostignuća tehnologije, no ako su bez srca, nehumana - ostavimo ih po strani.
16 godina
neaktivan
Windows 8 i 8.1

Prvo ni makac sa 3%. Drugi put  ni makac sa 0%.

U trećem pokušaju dođe na 92% pa opet stane.... Jedva nekako na 100%.

Bih razumio da sam na recimo sedmici pa da je nastala gužva. Pa na 8.1 nas bar nema puno kvragu.

Ok instalirao jesam zakeljio mi odmah store na taskbar.

Verzija i build su ostali isti?

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.4.2014 1:22 (Oldy).

0 2 hvala 0
17 godina
Oldy kaže...
Verzija i build su ostali isti?

http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao/videos
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.4.2014 10:09 (djigibao).
15 godina
neaktivan
Windows 8 i 8.1

Meni poslije ovog updatea zvuk u winsima se smanjuje sam svako malo! Ima neko rijesenje?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
zeus-mo kaže...

Meni poslije ovog updatea zvuk u winsima se smanjuje sam svako malo! Ima neko rijesenje?

U Control panel > Sound > Communication stavi na Do nothing  

EVERYBODY LIES
13 godina
Telsey kaže...
zeus-mo kaže...

U Control panel > Sound > Communication stavi na Do nothing  

http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=2989103

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše
12 godina
Windows 8 i 8.1

Koristi te li Windows Defender, ili neki drugi antivirus?

32 Windows Defender
26 Neki drugi
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.4.2014 13:13 (zviznemte).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
Windows 8 i 8.1

Imam problem sam neznam jel to do update-a ili nećeg drugog, dakle stavio sam novu instalaciju (8.1+ovaj novi update) sve super radi ali disk na kojem mi je muzika se čudno ponaša. Recimo evo sad prije par minuta normalno muzika svira i najednom stane i disk onak ispusti čudan zvuk preskakanja kao da se uključuje šta ja znam i onda muzika normalno nastavlja, taj zvuk se prije update-a ćuo samo kad su se windowsi dizali iz sleep-a. Iskljućio sam indexing pa ako netko ima ideju što bi to moglo bit, disk nema bad sectora ni errora bilo kakvih... Može i prebacivanje u drugu temu ako mislite da nije za ovo al možda je nova instalacija windowsa i taj update nešto poremetilo...

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
zviznemte kaže...

Koristi te li Windows Defender, ili neki drugi antivirus?

Avast rules :D xD

mpetr01
15 godina

Avast najbolji free antivirus ikad{#}

12 godina
Windows 8 i 8.1

Ova slika mi se jako sviđa i od mene dobiva BIG {#} kad to dođe. :D

Moj PC  
8 0 hvala 2
14 godina
odjavljen
Windows 8 i 8.1

Kad bi to trebalo doci?

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.4.2014 16:23 (Dex.pwn).

0 0 hvala 0
17 godina
Windows 8 i 8.1

{#}

Sorry za OFF, imam jedno pitanje u vezi WSUS Offline update.

Pokrenuo am i skinuo sve updjete za WinXP (cisto da isprobam)

Nakon zavrsenog downloada isao saqm u folder Client i pokrenuo UpdateInstaller.exe ali mi izbacuje gresku?

Zna netko u cemu je caka?

TNX {#}

http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao/videos
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Dex.pwn kaže...

Kad bi to trebalo doci?

Pa sa sljedecim updateom :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.4.2014 16:24 (zviznemte).
14 godina
odjavljen
Windows 8 i 8.1

A to je???

Ako su napisali kad je

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.4.2014 16:25 (Dex.pwn).

0 0 hvala 0
15 godina

Summer{#}

12 godina
14 godina
16 godina
neaktivan
galinjo24 kaže...

Summer{#}

Ne dezinfomiraj, nije ništa najavljeno, može biti bogzna kada. Možda i ne dođe sve do sljedećeg proljeća.

Early adopter
16 godina
neaktivan
zviznemte kaže...

ma to je nečiji koncept, nije to ništa službeno

Atomska bubamara | edomovina.blog.hr
16 godina
neaktivan
jurluk kaže...
zviznemte kaže...

ma to je nečiji koncept, nije to ništa službeno

Službeno je, jer je to koncept Terryja Myersona, šefa MS odjela za operativne sisteme. Evo intervju da razjasni.

Early adopter
16 godina
neaktivan
djigibao kaže...
 Zna netko u cemu je caka?

TNX {#}

Pošto vidim da si napravil iso,

HM? Dakle? HM? Dakle?
Mount (ili sprži na dvd) Mount (ili sprži na dvd)
 jesi probal mountat taj iso i pokrenuti instalaciju s njega ,ne iz WSUS foldera?? {#}
Evo ,iso radi ko beba! Evo ,iso radi ko beba!
----------------------------------------------------------------

Inače ,ako ste patchali sistem za custom teme, vjerojatno ste primjetili da na Start screenu nema komandi kada upotrebljavate neku unsigned temu?

Unsigned Unsigned
Signed Signed

This is a 44 Magnum, the most powerfull handgun in the world, and will blow your head clean off, so You've gotta ask yourself a question: Do I feel lucky? Well, do ya, punk?
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.4.2014 15:06 (kizo2703).
17 godina
Windows 8 i 8.1

@kizo2703

Nije u tome bio problem nego u skidanju Updejta.

Ja sam skinuo ovo s slike 1:

A trebalo je skinut ovo s slike 2 (Legacy Product):

Sad je sve OK i sve radi, zahvaljujem na trudu {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Windows 8 i 8.1

Pozz ljudi jel netko zna zasto nemogu promijenit pozadinu,skinem neku sliku i stavim set as background i onda mi dode samo crni ekran,i mogu samo stavit ove odabrane teme iz personalizacije.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Doca15 kaže...

Pozz ljudi jel netko zna zasto nemogu promijenit pozadinu,skinem neku sliku i stavim set as background i onda mi dode samo crni ekran,i mogu samo stavit ove odabrane teme iz personalizacije.

Provjeri za početak jesu ti windowsi aktivirani?

Đuro#2155
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 8 DEV instalacija i dojmovi, Windows 8 i 8.1 - problemi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice