Clean install je puno bolji nego upgrade.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Clean install je puno bolji nego upgrade.
Za onoga tko ima vremena ponovno sve instalirati, naravno da je bolje.
Vrlo interesantno. Zasad Microsoft jos suti
ekipa imam win 7 (naravno ne orgina, sram me bilo) i nabavio sam win 8(orginal) i sad dali da odem samo na upgrade ili na clean install?
ima morigin igre, steam isntaliran pa mi bed da to sve ponovo skidam...ostali programi se lako riješe....
ekipa imam win 7 (naravno ne orgina, sram me bilo) i nabavio sam win 8(orginal) i sad dali da odem samo na upgrade ili na clean install?
ima morigin igre, steam isntaliran pa mi bed da to sve ponovo skidam...ostali programi se lako riješe....
Inače je preporuka čista instalacija, zbog mogućih problema kasnije, ali možeš napravit upgrade, kad ga instaliraš, samo snimi drivere za win 8, ako bude problema sa pojedinim igrama, onda njih reinstaliraj ponovo, mislim da bi moralo radit bez problema.
Lol to se i na winampu desava al od 8ce .. Rekli su da ce pokrpat pa nisu jos sramotra microsoft...
Lol meni se to ne dešava ni na sedmici ni na osmici ni na yt ni u winampu i što ćemo sada?
Mogu li negdje s Microsoftove stranice skinuti Windows 8?
Kupio sam ih u 1. mjesecu, ali sam negdje popušio dvd, nemam ni iso image koje je instalacija napravila.
Skinuo sam program od Microsofta koji služi za instalaciju, kada upišem svoj cd key javlja mi da nije dobar.
Znam da kada sam instalirao osmicu da sam išao na Add New features, gdje je potegnup WMP ili što već, ne sjećam se jel sam onda dobio novi cd key ili mi je ostao stari?
Jel ima kakva stranica na Microsoftovom webu gdje se to može provjeriti?
Ma jesam, probo sam sve skinio sam i neki patch, da bude kompatibila sa windows 8,
I opet ne radi, izgleda, da winodws 8 nije dobro razvijen, i neki programi nažalost nemogu da rade,
Zato cu se vratit na windows-7 na kojem je sve radil bez problema. a ovo smece obrisat.
Kako na Windowsu 8.1 podesiti da SkyDrive folder bude na D particiji? Čitao sam da je moguće jedino ukoliko napravim upgrade sa Windowsa 8 sa već podešenom SkyDrive aplikacijom.
Je li zna neko kako da postavim da se odredjeni program pokrece automatski u High Priority-u ?
Pozdrav ljudi imam problem, sa Pinnacle studio 16, kad ga instaliram na windows 8, nece da radi.
Dok mi je sa windows 7 radio normalno. Dali neku zna u cem je problem,
Evo slika dolje.
Imas neki error. Pritisni OK.
Kako na Windowsu 8.1 podesiti da SkyDrive folder bude na D particiji? Čitao sam da je moguće jedino ukoliko napravim upgrade sa Windowsa 8 sa već podešenom SkyDrive aplikacijom.
Zasad nemoguće. Trebalo bi biti sređeno u finalnoj verziji. Ako si primjetio ,sada SkyDrive radi samo ako si ulogiran sa Microsoft accountom.
Meni to i odgovara. Koristim sve od Microsofta tako da sam pri logiranju automatski logiran na sve usluge (mail, kalendar, skydrive, skype). Problem je što imam na SkyDrive preko 10GB podataka pa mi se ne da to prebacivati u User folder. Valjda izbace neku zakrpu prije finalne, da ne čekamo dugo.
Zna li neko zbog cega mi cesto javlja da unesem password od microsoft accounta?
Meni se to događa nakon što odradim čišćenje s CCleanerom. Trebalo bi pronjuškati prilikom čišćenja računala s alatima za čišćenje koja opcija briše i maknuti je (nešto tipa Saved passwords ili nešto slično).
Ma jesam, probo sam sve skinio sam i neki patch, da bude kompatibila sa windows 8,
I opet ne radi, izgleda, da winodws 8 nije dobro razvijen, i neki programi nažalost nemogu da rade,
Zato cu se vratit na windows-7 na kojem je sve radil bez problema. a ovo smece obrisat.
Joj, ne znam žašto ljudi greške drugih softwarea pripisuju bugovim Windowsa?! Pa neće valjda iz Microsofta davati podrške za sve programe, odnosno sve verzije ići testirati sa raznim kombinacijama hardwarea. To je na strani samog softwarea, ako njegovi tvorci žele da korisnici W8 koriste njihov program, onda su trebali testirati program i izdati odgovarajuću zakrpu zanj. A ovaj tvoj problem bi trebao biti povezan sa nedostatkom neke datoteke. Ili ti fali neki library ili program pokušava instalirati neku datoteku u folder gdje nema dozvole, a instalacija to ne javlja, ili ti neki program modificira korištene datoteke prije pokretanja. Da li je program orginal?
Možda da si malo, procitao umjesto što si poceo prosipat pamet, i stat u obranu WINDOWS 8.
Program je orginal i kupljen je za 59,95dolara eto sad ti meni nakon što pogledaš linkove dolje,
Reci zašto taj program ne radi na windows 8, a radi na windows 7.
Windows 8 Compatibility for Pinnacle Studio version 16 from Corel
Na linkovima koje si zalijepio nitko ,nigdje ne spominje Windows 8.1!!
Dakle ,radi na Windows 8 ,RTM verziji. Ali očito nije kompatibilan sa Windows 8.1 Preview verzijom na koju si ga sad instalirao.
Kao uostalom i još puno programa.
Dakle ,probaj compatibility mode ,kao što ti se i predlaže.
Možda da si malo, procitao umjesto što si poceo prosipat pamet, i stat u obranu WINDOWS 8.
Program je orginal i kupljen je za 59,95dolara eto sad ti meni nakon što pogledaš linkove dolje,
Kakve veze ima to sto je program original sa ovim sto je on napisao?
Eto i sam si stavio link da je kompatibilan sa Windows 8. Onda nije do Windowsa, nego do programa. Fino idi na stranicu od tog programa i potrazi support.
Ima veze jer je on, napiso ako program nije orginalan, da može bit problem.
A da si otvorio oba dva linka, vidio bi, da jedan sa microsoft-e, stranice a drugi.
Od Od Pinncale, studio, Sad bi ljepo molio gospodu, koji su stavili palac, dolje,
Na prehodnom mi postu, kad su tako pametni da mi kažu šta da uradim, da taj program radi, na ovom novom osu.
A ne što tu mlate praznu slamu, i pišu gluposti, a nisu ni probali ovaj program. hvala
Od Od Pinncale, studio, Sad bi ljepo molio gospodu, koji su stavili palac, dolje,
Na prehodnom mi postu, kad su tako pametni da mi kažu šta da uradim, da taj program radi, na ovom novom osu.
A ne što tu mlate praznu slamu, i pišu gluposti, a nisu ni probali ovaj program. hvala
Sad si dobio još jedan TD od mene (uz onaj u prethodnom postu) jel se:
A) ili praviš blesav
B) ili jesi blesav i ne shvaćaš napisano -
''radi na Windows 8 ,RTM verziji. Ali očito nije kompatibilan sa Windows 8.1 Preview verzijom na koju si ga sad instalirao''
Dakle ,Windows 8 i Windows 8.1 NISU ISTI OS i zato ti program ne radi!!
Napravi ono što ti je i savjetovano - probaj ga pokrenuti u compatibility modeu.
Obično pali za većinu programa na Windowsima (bilo kojim).
Da si cito prehodne postove, sve sam to probo.
I našo na microsoft- stranici patch, za navodni program, koji su oni izbacili, kao zakrpu.
I opet ne radi, i sad se ja pravim, blesav, što neko tu buba, a ne cita šta sam napiso.
Pozdrav svima
instalirao sam windows 8 ,stavio local account a ne microsoft, i nakon par dana nestale su mi one metro opcije u start panelu, poruke, fotografije itd zna li netko u čemu je stvar?
Mozda ovo nije prava tema ali ne zamjerite novi sam. Da li se orginalni kljuc moze koristiti vise puta. Posto sam kupio original windows 8 i instal ga na komp. Zelio bih ga instalirati i na drugi komp ali neznam jel se taj kljuc moze koristiti vise puta. Posto nemam namjeru placati dva cd. Hvala
Da li se orginalni kljuc moze koristiti vise puta. Posto sam kupio original windows 8 i instal ga na komp. Zelio bih ga instalirati i na drugi komp ali neznam jel se taj kljuc moze koristiti vise puta. Posto nemam namjeru placati dva cd.
Ne.
Sorry ,ali morat ćeš ''platiti dva cd''.
Dovoljno je da ga kupiš online - u principu ,treba ti samo ključ ,on je jedini bitan.
(ali naravno ,cijene više nisu kao zimus ,do 31. 01.)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
A sad ,jedan mali tweak za File explorer na Windows 8.1: ako vam smetaju folderi Desktop, Documents, Downloads, Music, Pictures i Videos u Computeru ,možete ih maknuti jednostavnim tweakom u Registryu - nađite u Registry Editoru ključ
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Current Version\explorer\MyComputer\NameSpace
i izbrišite sljedeće podključeve:
{1CF1260C-4DD0-4ebb-811F-33C572699FDE} (za Music folder)
{374DE290-123F-4565-9164-39C4925E467B} (za Downloads folder)
{3ADD1653-EB32-4cb0-BBD7-DFA0ABB5ACCA} (za Pictures folder)
{A0953C92-50DC-43bf-BE83-3742FED03C9C} (za Videos folder)
{A8CDFF1C-4878-43be-B5FD-F8091C1C60D0} (za Documents folder)
{B4BFCC3A-DB2C-424C-B029-7FE99A87C641} (za Desktop folder)

Što ne vrijedi licenca za dva računala, tipa desktop i laptop?