Windows 8 i 8.1 - općenito izdvojena tema

poruka: 8.531
|
čitano: 4.531.197
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 8 DEV instalacija i dojmovi, Windows 8 i 8.1 - problemi
12 godina
Re: Windows 8
kizo2703 kaže...

Legalno baš i nije ,jel je godišnja članarina za TechNet i MSDN 500$!!

Ali ako vam se ne čeka ,a znate lokaciju ,samo vi izvolite.

MSDN je samo izvor, ali ovaj software je tipa freeware ili demo. . .tako da je legalno, to je kao da meni frend posjeduje BUG DVD sa VLCom, te ja si prebaim sa tog DVDa VLC i installiram, totallno legalno. . .

17 godina
Windows 8

bas me zanima kako bude sve funkcioniralo ali prvo cu isntalirat na lap za probu pa ako mi se pokaze ok  mozda i na pc :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diazz72 kaže...

MSDN je samo izvor, ali ovaj software je tipa freeware ili demo. . .tako da je legalno, to je kao da meni frend posjeduje BUG DVD sa VLCom, te ja si prebaim sa tog DVDa VLC i installiram, totallno legalno. . .

Jeste ,ali pristup kojem se plaća ,kao i za BUG dvd.

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
16 godina
neaktivan
Windows 8

sad sam na gledao na msdnaa tamo nema ništa o novom windowsu, sigurno će doći naknadno, ali ako MS nije izdao preko sebe, neće sigurno niti ubaciti na neke druge servise. 

A sad ako su se već pojavili neke kuhane kućne verzije 8.1 to radnije nikad ne bih skidao.  

EDIT:

jelte za ISO file govorim 

Đuro#2155
Poruka je uređivana zadnji put čet 27.6.2013 16:14 (Franjo15).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
kizo2703 kaže...
Diazz72 kaže...

Jeste ,ali pristup kojem se plaća ,kao i za BUG dvd.

Nema veze izvor, bitna je licensa SW. . .Win. su legalno aktivirani, tako da je sve legalno. . .

16 godina
neaktivan
Windows 8

znači razvalio sam windowse samo tako, neće se podići ništa, bsod je glavni, nešto dobro ne radi, i kad hoću i refresh ili restar pc, traži me da unesem medij od windowsa, naravno neki disk ili usb 8.1 što naravno nemam. 

A niti ne postojil, probao s 8 standard, ali ne radi.

Tako da ne gine ponovna instalacija windowsa, a 8.1 neći dirati dok ne izađe finalna verzija, ali i tada ću razmisliti hoću napraviti update. :)

Eto, prvo sve šetaklo u win, onda nadošlo kad sam mu dao malo direktnog interneta preko kabla, i malo radio, i sad mu više nema spasa. :)

jeeeeeeeeee 

Đuro#2155
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Windows 8

Evo posto mi nece nadogradnja, trenutno skidam ISO sa MDL foruma. Samo da provjerim jeli odgovarajuca verzija. Koja je verzija kod ovih sto su nadogradili? Jeli 9431?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Windows 8

jel može link tog iso za win 8.1, ako stvarno ima da ja to sebi skinem, jer baš sam mislio čisti instal stare osmice napraviti, jer ovoj sad nema spasa, jer treba mi iso. 

može link u privat :D 

EDIT: meni treba za 32bit verziju (x86)

Đuro#2155
Poruka je uređivana zadnji put čet 27.6.2013 16:59 (Franjo15).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Danas mi se ovo pojavilo.Nisam skidao Preview verziju i imam original.Zbog čega piše to?

AC Milan - IL CLUB PIU' TITOLATO AL MONDO
17 godina
protjeran
emerik kaže...

Danas mi se ovo pojavilo.Nisam skidao Preview verziju i imam original.Zbog čega piše to?

dali je divlja verzija ili original?

Play Hrad Play Cool
13 godina
neaktivan
Franjo15 kaže...

jel može link tog iso za win 8.1, ako stvarno ima da ja to sebi skinem, jer baš sam mislio čisti instal stare osmice napraviti, jer ovoj sad nema spasa, jer treba mi iso. 

može link u privat :D

EDIT: meni treba za 32bit verziju (x86)

http://forums.mydigitallife.info/threads/45931-Download-Windows-8-1-Preview

15 godina
emerik kaže...

pokreni run.exe

ukucaj slui 04

odaberi državu

nazovi i prati upute

enjoy

And I assure you, I did not have sexual relations with that woman!
13 godina
neaktivan
Windows 8

Evo kome treba:

Media Center Feature working upgrade Key:
MBFBV-W3DP2-2MVKN-PJCQD-KKTF7

0 1 hvala 0
16 godina
Windows 8
Samobor je lepa varoš
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Sad su linkovi na svim siteovima.

BTW ,provjerite SHA-1 ,ako niste skidali sa MS linkova.

Ovo su hashevi sa MDSN-a ,za engleske verzije:

en_windows_8.1_preview_x86_dvd_2358833.iso
Languages: English
SHA1: 447CCD24EB3DC6CFD9A42E62A5F6418B578E3CBF

en_windows_8.1_preview_x64_dvd_2358761.iso
Languages: English
SHA1: D8076E029292FBC933792D215793045031255FF6

To možete i sa Hash Reporterom.

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.6.2013 20:22 (kizo2703).
13 godina
Windows 8

zna li tko možda  gdje windows 8 skida igre koje kupimo sa storea?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
tinchy199 kaže...

Sa Storeovih servera.

Uvijek imaš linkove na stranice autora na Storeu.

Jedino se desktop aplikacije skidaju direktno sa svojih servera.

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.6.2013 21:21 (kizo2703).
13 godina
kizo2703 kaže...
tinchy199 kaže...

Sa svojih servera.

Uvijek imaš linkove na stranice autora na Storeu. 

ali pitam u koju mapu sprema na windowsima?

16 godina
neaktivan
tinchy199 kaže...

ali pitam u koju mapu sprema na windowsima?

Nije bitno ,jel ti u nju ne možeš ući ,čak ni da si prijavljen kao ''pravi'' Administrator. A ne možeš promjeniti ni prava za taj folder.

16 godina
neaktivan
Windows 8

Užas, kako sam skinuo iso prbo sam probao napraviti refresh windowsa, da ne moram gubiti podatke. Ali trajalo je preko sat vremena, i došlo do 30% poludio, i na čisti instal reko ide, sigurno će biti brže, a evo ga sad, prošlo 75min, i još se samo vrti instalacija, ne znam, jel to neki problem do mene, ali presporo mi to sve nešto ide. 

I nadam se da će ovaj friški instal 8.1 proraditi. Jer do sada su mi užasna iskustva s 8.1, ne znam jel to do toga što mi lapotp star ko biblija, ili stvarno nešto me zeza.  

Đuro#2155
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Windows 8

skinuo iso 64.bit. kod instalacije me pitao jel zelim zadrzati fajlove etc.., kliknuo da i ljepo ide instalacija bez greske do sada

radi se o laptopu pod moj pc :) 

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.6.2013 22:59 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Windows 8

Evo kod mene bezuspješno, preko 2 sata sam se patio s čistim instalom, pa na kraju kad sam nekako instalirao, wifi se neće spojiti, pa se spojim preko lana, pa i tu radi probleme. 

Uglavnom, prošlo užasno. A nisam uspio doći niti do starta, kod logina niti jedan MS acc mi nije primio, i to pojma nemam zašto. šteta, ali ne ide. 

Sad na usb stavljam 8 čisti, i idem si vratiti sustav, s ovim sam poludio.
Izgubio sam particiju bzvz, probao sam na sve načine, ali nikako ne šljaka dobro kod mene.

Đuro#2155
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Windows 8

evo u roku pola chuke sve proslo super i postavke .. wifi home .mrezu odmah prepoznao samo sam morao rucno upisat pass. iz rutera :) 

nisam jos isprobao dal sljaka sa ps3com...

ukratko za sada sve stima tj. 8ca je trebala ovakva od pocetka biti ;) 

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.6.2013 0:04 (4mal).
Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
Windows 8

LOOL, toliko poticu ekipu da rade ove WIN8 Applikacije, i onda je nemožeš uplodati na store osim ako ne platiš 250-500Kn za FREE APPLIKACIJU. . .

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Windows 8

Evo vraćanje na staro, ipak neće 8.1 da se igra sa mnom. Koliko sam skužio, svima manje više sve radi dobro?

Jel još tko ima kakvih problema da se nije dalo riješiti? 

Đuro#2155
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Windows 8

To je onda tebi nešto do laptopa. . .meni je danas komp upaljen cijeli dan, radio sam u vIsual Studio i sve 5. . .Nikakav BSOD, nema lagga. . .sve 5 :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diazz72 kaže...

To je onda tebi nešto do laptopa. . .meni je danas komp upaljen cijeli dan, radio sam u vIsual Studio i sve 5. . .Nikakav BSOD, nema lagga. . .sve 5 :)

Ma i ja mislim da je do lapotpa, jer em je star, a i grafika mi šteka prije svega, očito ipak malo zastario. 

A i sad sam završio s instalcijom osmice, i isto driveri ništa od automatskog prepoznavanja, ništa ne radi. 

Sve moram ručno. Ajde makar lan i wifi radi

Ali to mi je zakon laptop, na njemu sam stalno, ne odavajm se od njega, 8 je radio super, baš sam bio zadovoljan, sad mi žao što sam ga zeznuo, i sad moram sve ponovo, a to baš mrzim.

Đuro#2155
16 godina
neaktivan
Franjo15 kaže...

Sve moram ručno. Ajde makar lan i wifi radi

Ali to mi je zakon laptop, na njemu sam stalno, ne odavajm se od njega, 8 je radio super, baš sam bio zadovoljan, sad mi žao što sam ga zeznuo, i sad moram sve ponovo, a to baš mrzim.

Zato pametni ljudi čemu služi image backup. Napraviš kopiju sistema i Repair disk i onda se ideš igrat.

Ako ti nešto nije u redu ,bootaš PC s repair diskom i vratiš kopiju sistema na mjesto.

17 godina
neaktivan
Windows 8

Kako ste uredili nove Start screenove? :D

Evo zasad mog, samo ne znam trenutno što ću s Weather tileom...

http://i.imgur.com/RhzMuYK.jpg

Eh i btw Skip Metro Suite radi i na Win 8.1, pa ako ikog irita sidebar i ostali i ostala čuda koja se pale u kutovima:

http://winaero.com/comment.php?comment.news.103

Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
Windows 8

Hmm, ne znam di da postavim ovo pitanje, pa mi se ova tema čini kao najbolji izbor. . .ugl. napravio sam applikaciju putem VS-a2013, tamo u debagu sve supper, aplikacija radi. . .pa me zanima dali ju je moguce exportati i installirati na drugome racunalu ili moram kupiti windows store developer acc?

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 8 DEV instalacija i dojmovi, Windows 8 i 8.1 - problemi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice