Kako napraviti downgrade Windows Media Player-a 12 na verziju 11 sa viste. Probao sam mnoge načine i na kraju uvijek završi sa porukom: Windows Media Player is not properly installed... i reinstalacijom windowsa. Naravno to sam sve radio na Virtual Machine-u. Imam Windows 7 x64, a Windows Media Player 11 mi je bolji zbog dizajna i onog Mini Player-a u taskbaru! Zna li netko kako to napraviti? Hvala unaprijed! ;)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
e to i mene zanima samo nemogu nikako napravit, a jos bi mi bolje doslo akd bi mogo wmp 10 jer je on najbolji. ovaj wmp12 je tapija jer nema now playing to je bas skroz glupo!!?
Naravno ne postoji službeni način, tako da je pianje koliko ovo dobro radi.
Hehe, već sam ja bio na toj stranici, sve sam napravio po uputama. Napravim take ownership za sve navedene fileove, a kad počnem instalirati sve lijepo instalira a kaže da ne može zamijeniti file wmploc.dll.mui na kojeg sam isto napravio take ownership, ne znam u čemu je problem. Budem još jednom probao napravit sve ispočetka pa javim rezultate.
Link koji je stavil Paolo - to je radilo na betama i donekle na RC-u (isprobano) ,ali NE RADI na RTM-u (dobro ,barem ne kod mene ,možda proradi kod nekog) ,tak da bi možda netko sa znanjem programiranja i slobodnim vremenom mogel probat napravit modifikaciju nanovo!!
Upiši u Run optionalfeatures.exe. (Media features) U opcijama deinstaliraj WMP 12 i onda instaliraj 11.
A kako da napravim to take ownership?
nema now playing to je bas skroz glupo!!?
Ima - pritisni CTRL + 3.
WMP12 ima sve što i prijašnje verzije.
Zapravo, dok nisam vidio ovu temu nisam niti bio svjestan da je ovo zapravo verzija 12.
e to i mene zanima samo nemogu nikako napravit, a jos bi mi bolje doslo akd bi mogo wmp 10 jer je on najbolji. ovaj wmp12 je tapija jer nema now playing to je bas skroz glupo!!?
WMP 11 je po meni najbolji. Desetka je lošija u svakom pogledu od desetke.
Now Playing ti je sa CTRL+3 kao što je rekao kolega, a mogao bi prvo naučit mogućnosti sedmice pa onda nebi govorio "gluposti",ali ono čega nema je windows media player toolbar, ono što se minimizira pokraj "jezika" -> "HR"(kod mene). Ovo što su napravili da se minimizira pa kada pređeš preko toga sa mišem pokaže se onaj mini prozorčić iznad te ikone sa opcijama play/pause i forward/back, i svaki puta kada se pokrene druga pjesma otvori se poveća se prozor od WMP-a, dok kod WMP11 kada je bio uključen toolbar samo bi nastavilo svirat drugu pjesmu.
Now Playing ti je sa CTRL+F3
Moram te ispraviti, da ne bude zabune - ne F3, nego samo 3.
Baš sada isprobavam instalirati WMP11, ako uspijem napraviti ću tutorial kako to učiniti. Pa verzija 11 je meni bolja, kada se uključi funkcija Now Playing, WMP dobije onaj cool aero izgled dok mi je to u verziji 12 totalno glupo i bezveze, onaj "kockasti" prozor. U verziji 11 je bio onaj cool MiniPlayer u taskbaru kod language bar-a dok verzija 12 ima nešto slično u taskbaru kad se WMP minimizira pa se pređe mišem preko ikone u taskbaru, al to je isto bezveze, nema sve funkcije, samo play/pause i predhoda/slijedeća pjesma. Sam po sebi je dobar WMP, imam na njemu raznih kodeka i pluginova i ne koristim niti jedan drugi player jer mi je on najbolji od svih, brz jednostavan i dolazi uz Windows... I Windows 7 je dobar, al su nažalost malo upropastili taj Media Player.
EDIT: Nisam ništa uspio, možda je to zbog moje x64 Sedmice, valjda to radi samo na x86 verziji. Ako tko hoće neka proba, ali pozor:
POKUŠAJTE ISTALIRATI WINDOWS NA NEKOM VIRTUALIZACIJSKOM PROGRAMU, MOGUĆE SU POSLIJEDICE POSLIJE INSTALIRANJA, U SLUČAJU NEUSPJEHA WINDOWS MEDIA PLAYER VAM NEĆE RADITI!
>>> Link <<<
Sto s etice now playing ima al je bzvze jer u 10-ci je bilo na lijevoj tsrani now playing i kad stisnes sdesne strane bude popis pjesama a slijeve one animacije, nije da meni fale animacije nego mi je glupo sto nemogu automatski otic na taj popis koja ja slusam!
Desni klik -> Show list.
Postoje i animacija i playlist u Now playing.
A kako da napravim to take ownership?
Ne trebaš ownership, samo instaliraš WMP 11 nakon deinstalacije.
Ta fora sa instaliranje WMP 11 radi samo na x86 verziji sedmice, ne na x64.
Probao sam na x86 pa sam cijele windowse uhebo (to je bilo samo za probu)
Taj ownership je najlakše sa onim nekim alatom, kada se instalira taj tool kod svakog file-a ima opcija "take ownership" kada se klikne desni klik.
Taj ownership je najlakše sa onim nekim alatom, kada se instalira taj tool kod svakog file-a ima opcija "take ownership" kada se klikne desni klik.
Evo tu je ako nekom treba taj alat: Take Ownership
Jedan file dodaje tu mogućnost u registry, a onaj drugi "Uninstall.reg" izbriše tu mogućnost iz regystrija.
http://forums.mydigitallife.info/showthread.php?t=7980
A na ovoj stranici su i detaljna uputstva kako to instalirati, mislim ipak da to radi samo na x64 verziji Sedmice.
(Skrolajte stranicu do dna, tamo su upute!)
istina....12-ica mi se nikako ne svidja...ne samo zato jer nema onako dole toolbar...nego i jos jedan zgodan detalj...11-ica je recimo; kada bih pobacao 10-ak pjesama u playlistu...i kada mi kliknuo na neku drugu pjesmu...onda bi mi se pojavila mogucnost, da mi opet pocne svirat onu staru playlistu od 10-ak pjesmica....sutra cu napravit screenshotove (sad nemam pri ruci komp sa XP-om..pa...) pa ce te me bolje skuzit...svakako, fali mi 11-ica u sedmici!
Ta fora sa instaliranje WMP 11 radi samo na x86 verziji sedmice, ne na x64.
Probao sam na x86 pa sam cijele windowse uhebo (to je bilo samo za probu)
Evo. Nadam se da sam pomogao.
Media pleyer neče da mi radi.Instaliro novi windows 7 ultimat i radio je.Kako sam morao instalirat programe koji mi trebaju nisam ni skužio iza kojeg je prestao radit.Kada ga dijetetu uključim na crtić on ko krene i onda izbaci prozor windows media pleyer prestao je sa radom windows će vas obavijestit o problemu.I to je to nikake obavijesti i nigdi nepojavljuje grešku?
Imaš boljih programa od WMPa, skini si BS Player free ili K-lite codec pack, s njim dobiješ Media player classic, možeš pokrenut DVD, avi, mp3 i dr.
Imaš boljih programa od WMPa, skini si BS Player free ili K-lite codec pack, s njim dobiješ Media player classic, možeš pokrenut DVD, avi, mp3 i dr.
Ma kakav smotani BsPlayer, to je krama od programa i kaj če mu zapravo Klite Codec Pack za šta i zbog čega jel?
Svaki pošteni video player ne treba nikakav bezvezni KLite Codec pack, to je nepotrebna bezvezoča na kubik dakle nek isproba PotPlayer. Njemu ne trebaju nikakve dodatne gluposti, i problem rješen onda če imat puno bolji i napredniji video player to sigurno.
http://www.bug.hr/forum/topic/komentari-programa-tjedna/daum-potplayer-15/158972.aspx
Znam ja da ima raznih pleyera,a kako da popravim win.media pleyer?