Windows 7 - općenito izdvojena tema

poruka: 5.036
|
čitano: 1.368.418
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Windows 7 - dojmovi

Vrlo vjerojatno je večeras procurio finalni RTM build Windowsa 7. Oznaka builda je 7600, a asemblaja 16384 i vrlo vjerojatno će kroz 48 sati doći na MSDN i Technet.

Hrvatska je oligarhijska partitokracija s primjesama patokracije.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Windows 7 - dojmovi

Samo provjeravam...

RC se može nadograditi na RTM? Ili se mora napraviti čista instalacija, pošto RTM nije freeware, ako sam dobro upoznat.

Every hole is a goal!
16 godina
neaktivan
Windows 7 - dojmovi

a kad je službeni datum izlaska?

Imam žutih ko Šimunić :D

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

22.10.2009.

16 godina
neaktivan
Windows 7 - dojmovi

Naišao sam i ja na rtm verziju ali samo 64 bit-na

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.7.2009 22:06 (Suvre).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Suvre kaže...

rtm-a ili finalne verzije

Finalne verzije

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
16 godina
neaktivan
Windows 7 - dojmovi

Ja mislim da cu ponovno morat na informatički tečaj zbog ovog windows 7

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

RTM je verzija koja se daje OEM i ostalim partnerima. Do prodaje prođe nešto duže, ali radi se o identičnoj verziji koja ide na umnažanje i kada dođe u retail prodaju, zove se GA.

16 godina
naxeem kaže...

RTM je verzija koja se daje OEM i ostalim partnerima. Do prodaje prođe nešto duže, ali radi se o identičnoj verziji koja ide na umnažanje i kada dođe u retail prodaju, zove se GA.

Moram priznat da sam prije par dana prvi puta čuo za akronim RTM, međutim, dao bih ruku u vatru da sam negdi pročito da se RTM verzija plaća. Meh, može biti da sam se zabunio...

Every hole is a goal!
17 godina

ja jucer nadogradil iz verzije 7229 u 7264 ,32 bit,tak da nema frke,samo napravi upgrade,al kljucevi iz prijasnjih verzija ne vrijede na ovom rtm-u al ima vec za skinut activation crackove tak da opet nama frke

sniper only
16 godina
neaktivan
Windows 7 - dojmovi

jel sa na kraju ta rtm verzija može skinuti s microsoftove stranice kao i dosadašnja 7100 verzija?

EDIT:aha nisam pročitao naxeemov post

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.7.2009 23:12 (Suvre).

0 0 hvala 0
17 godina
naxeem kaže...

Vrlo vjerojatno je večeras procurio finalni RTM build Windowsa 7. Oznaka builda je 7600, a asemblaja 16384 i vrlo vjerojatno će kroz 48 sati doći na MSDN i Technet.

Najvjerojatnije se radi o šali jednog Kineza koji navodno ima kopiju 7600.16384.090710-1945_x64fre_client_en-us_Retail_Ultimate-GRMCULXFRER_EN_DVD.iso, a koju je izrezao na 32 rar dijela. Na kineskom Windows 7 forumu se tek registrirao i otvorio temu u kojoj je uplodao prvih 10 dijelova na Rapidshare. U idućih dvadesetak sati novi se dijelovi nisu pojavili, a ovih prvih deset se može skinuti sa raznih stranica, tako da najvjerojatnije netko skuplja bodove za Raidshare iskorištavajući iščekivanje Windowsa 7.

DODATAK

Kinez je stavio i ostala 22 dijela. Za sada se može skinuti samo 64-bitna verzija. Još samo treba pričekati da Microsoft i službeno objavi RTM na svojim stranicama, pa da se može usporediti je li ovo što se pojavilo pravi RTM.

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.7.2009 12:49 (klimama).
16 godina
neaktivan

Najvjerojatnije točno kaj klimama veli ,a dosad još uvijek ništa od ostalih dijelova. A po drugim forumima i čnancima na siteovima ,pitanje je uopće jel to uopće to!! Niti broj nije siguran ,kamoli nekaj drugo. Vjerojatno šala-mala.

A da i je finalni RTM pitanje je kak ga aktivirat?!

I'm so tired...
17 godina
kizo2703 kaže...

Najvjerojatnije točno kaj klimama veli ,a dosad još uvijek ništa od ostalih dijelova. A po drugim forumima i čnancima na siteovima ,pitanje je uopće jel to uopće to!! Niti broj nije siguran ,kamoli nekaj drugo. Vjerojatno šala-mala.

A da i je finalni RTM pitanje je kak ga aktivirat?!

Uplatom 1500kn na M$ račun?

17 godina
neaktivan
eXtreme overclocker
16 godina
neaktivan

Da ,u tekstu piše da je ,ali piše i ovo: Although, if it turns out to be just another build, you know who to blame.

I opet pitanje jel je. Vidjet ćemo kad dođe na MSDN ,ako dođe.

Pročital sam jučer dvadesetak članaka na netu i svaki autor ima svoje teorije. Zato najbolje za sve :cool down and relax.

Imamo vremena do 01. 03. sljedeće godine.

@segregator :znamo svi na kakvu vrstu aktivacije sam mislil!    NamigivaCool

I'm so tired...
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.7.2009 14:58 (kizo2703).
16 godina
neaktivan
Windows 7 - dojmovi

nije me bilo par dana na forumu jer sam bio u bih u tuzli ....moze li mi tko reci koji je trenutni najnoviji build i kada ce izaci finalna verzija???

bubamara.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Windows 7 - dojmovi

Trenutni build bete je 7264, a trebao bi izači i RTM koji je navodno build 7600.

Sometime the best defense is to attack!

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

7600 je izašao ,samo x64 i još uvijek nije jasno jel je RTM ili nije.

Tracker i hash možete naći ovdje.

Edit: hashevi se poklapaju sa onima koje sam našao ovdje.

I'm so tired...
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.7.2009 17:01 (kizo2703).
16 godina
neaktivan
Windows 7 - dojmovi

Ne vjerujem nikome dok god se ne pojavi RTM hash od Microsofta pa da ga mogu usporediti. Zašto skidati svaki build kad 7100 radi odlično a pravi RTM se svakoga dana može pojaviti? Zašto skinuti RTM čim procuri pa imati problema sa aktivacijom?

Is it weird that this gave me an orgasm?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Čuj ,kaj god ko rekel ,ovo nije RTM. Barem ne službeni ,komercijalni. Od Microsofta ,ili njihovih "dječaka" nema ni riječi o tome na njihovim blogovima. To je još jedan "pre" biuld i jedina razlika je novi "official" background. uostalom ,ovdje ima par screenshotova pa vidite sami.

A pošto je ovo x64 verzija ,znat ću sutra kad ga instaliram na PC u firmi.

Edit : Nemam je danas vremena za probat 7600 ,ako ga neko ima i stavil ga je na PC ,bilo bi dobro da se javi i napiše kaj ima novo osim novog backgrounda.

I'm so tired...
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.7.2009 12:42 (kizo2703).
16 godina
neaktivan
Windows 7 - dojmovi

meni je Windows 7 potrošio puno internet prometa, pa sam tako već danas (14.7.) došao do 9 GB prometa, s tim da mi internet ograničen na 10GB! ok, istina je da sam ovaj mjesec dosta toga downloadao, ali kada bi se zbrojili samo torrenti (a samo njih i skidam) ispalo bi negdje oko 3-4 GB, pa sam uvjeren da nije u njima caka. i primjetio sam da mi win7 sam od sebe u nekim trenucima počne nešto skidati (to vidim po žmig-žmig lampici na routeru), s tim da mi je u tom trenutku antivirus i windows update bio ugašen! ima li netko neko obješnjenje za ovo??? e da i inače su windowsi super.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Windows 7 koji je trenutno na raspolaganju je testna verzija i stalno kontaktira s Microsoftom i šalje informacije o korištenju, greškama i sl, međutim to ne bi trebalo praviti preveliki promet, bar ne u gigabajtima.

Ako si Sedmicu skinuo negdje drugdje, a ne sa službene Microsoftove stranice, onda postoji mogućnost da si u njemu dobio i nekakav virus, trojanac i sl. koji ti radi toliki promet.

16 godina
neaktivan
klimama kaže...

Windows 7 koji je trenutno na raspolaganju je testna verzija i stalno kontaktira s Microsoftom i šalje informacije o korištenju, greškama i sl, međutim to ne bi trebalo praviti preveliki promet, bar ne u gigabajtima.

Ako si Sedmicu skinuo negdje drugdje, a ne sa službene Microsoftove stranice, onda postoji mogućnost da si u njemu dobio i nekakav virus, trojanac i sl. koji ti radi toliki promet.

to je moguće ali čisto sumnjam, jer je puno ljudi prije mene skinulo istu tu verziju windowsa i svi su rekli da radi savršeno....

17 godina
neaktivan
Windows 7 - dojmovi

I zato se za svakodnevnu upotrebu ne instalira beta sustava nikada.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
window-u-sobi kaže...

meni je Windows 7 potrošio puno internet prometa, pa sam tako već danas (14.7.) došao do 9 GB prometa, s tim da mi internet ograničen na 10GB! ok, istina je da sam ovaj mjesec dosta toga downloadao, ali kada bi se zbrojili samo torrenti (a samo njih i skidam) ispalo bi negdje oko 3-4 GB, pa sam uvjeren da nije u njima caka. i primjetio sam da mi win7 sam od sebe u nekim trenucima počne nešto skidati (to vidim po žmig-žmig lampici na routeru), s tim da mi je u tom trenutku antivirus i windows update bio ugašen! ima li netko neko obješnjenje za ovo??? e da i inače su windowsi super.

Nije ti Windows 7 potrošio promet sigurno. A to kaj žmiga na routeru nije znak da se nešto skida ,nego se vrši promet. Svaki filmić na Youtoubu ,ili sličnim stranicama "jede" promet. Svaka stranica kou posjetiš se skida u cache i radi promet. Kaj je stranica šarenija ,ima više flasha to se više prometa radi. I sama Sedmica nema s tim nikakve veze.

Pudge kaže...

I zato se za svakodnevnu upotrebu ne instalira beta sustava nikada.

Kak se drugačije testira beta sistem nego svakodnevnom upotrebom?!

I'm so tired...
17 godina
neaktivan
Windows 7 - dojmovi

Ne kao jedini OS na racunalu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pudge kaže...

Ne kao jedini OS na racunalu.

Ja koristim W7 od bete kao jedini... radi baš lijepo.

17 godina
neaktivan
ivan_1995 kaže...

nije me bilo par dana na forumu jer sam bio u bih u tuzli ....moze li mi tko reci koji je trenutni najnoviji build i kada ce izaci finalna verzija???

Procitaj post na http://windowsteamblog.com/blogs/windows7/archive/2009/07/13/update-on-windows-7-rtm.aspx

16 godina
neaktivan
Windows 7 - dojmovi

Meni nije jedini ni na jednom PC-u ,ali mi sa njim NE TREBA ni jedan drugi. I da je sad ova verzija koju imam gotovi ,licencirani prizvod odmah bi formatiral sve drugo i oslobodil prostor na hardovima za pametnije stvari.

I'm so tired...
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice