Windows 7 - općenito izdvojena tema

poruka: 5.036
|
čitano: 1.364.032
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Window 7 instaliran, moja misljenja
Cofek kaže...

Ljudi ja sam instaliro windows sedam i nemogu instalirat zvucnu karticu zasto????????

imas li bas zvucnu ili....imas integriranu na maticnoj...
krpelj..
17 godina
neaktivan
Cofek kaže...

Ljudi ja sam instaliro windows sedam i nemogu instalirat zvucnu karticu zasto????????

Idi u device manager, nadji multimedia audio controller i klikni na update driver... win vista i win7 su daleko uspjesniji u pronalasku drivera preko updatea nego win xp.
16 godina
neaktivan
Windows 7 - dojmovi

e glete ovo mi je fora (slika dole 1)

krpelj..
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

u zadnji 5 dana najmanje 5 puta mi je pao windows. pojavi se plavo i pise kao dump memory i odbrojavanje. tako neka spika. imam windows 7 tjedan dana. zasto se to dogada? je problem do windowsa? uredno je skinut sa microsoftove stranice. je mozda problem do mog kompa? sto cisto sumnjam na xp-u se to nije desilo nikad. je problem do nekih programa?

zna netko?

16 godina
neaktivan
Windows 7 - dojmovi

Kakvu konfiguraciju imaš?

Čovjek je nevjerojatno jaka životinja: pojeo je sve druge životinje oko sebe, i samoga sebe ždere, i spava u blatu i u vodi, a gavrani mu kljucaju oči.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Windows 7 - dojmovi
Bellatrix kaže...

Procesor    DualCore Intel Core 2 Duo E7200, 2533 MHz (9.5 x 267)
Naziv matične ploče    Asus P5KPL-VM.,
Opis uređaja    ATI Radeon HD 3600 Series 512 MB
2 GB RAM
16 godina
neaktivan
Windows 7 - dojmovi

pa nebi trebalo biti...problema ,,ja windowse7 ...imam vec mjesec dana.....i nije mi se jos "prikazao ekran smrti"...

krpelj..
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
divines kaže...

u zadnji 5 dana najmanje 5 puta mi je pao windows. pojavi se plavo i pise kao dump memory i odbrojavanje. tako neka spika. imam windows 7 tjedan dana. zasto se to dogada? je problem do windowsa? uredno je skinut sa microsoftove stranice. je mozda problem do mog kompa? sto cisto sumnjam na xp-u se to nije desilo nikad. je problem do nekih programa?

zna netko?

meni se desio prvog dana kad sam aktivirao cd key i nakon toga nikad.
potpis :D
16 godina
neaktivan
divines kaže...
Bellatrix kaže...

Procesor    DualCore Intel Core 2 Duo E7200, 2533 MHz (9.5 x 267)
Naziv matične ploče    Asus P5KPL-VM.,
Opis uređaja    ATI Radeon HD 3600 Series 512 MB
2 GB RAM
Svaki BSOD je malo ozbiljnija greška. Može ti biti do hardvera a može i do softvera. Pokušaj reinstalirati OS ako se BSOD pojavljuje tako često.
Čovjek je nevjerojatno jaka životinja: pojeo je sve druge životinje oko sebe, i samoga sebe ždere, i spava u blatu i u vodi, a gavrani mu kljucaju oči.
16 godina
neaktivan
Windows 7 - dojmovi

gledam malo vase poruke.....tuu ovoj temi i ugl....se svakom desio bsod....meni joj nijednom......imam srece....LOL

krpelj..
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
ivan_1995 kaže...

a evo ga skinuo sam build 7137...sad cu ga ici instalirati.....sam mi se neda radit particije....

Gde si skinul build 7137...torenti ??!!
MBO Asus P5Q-Pro (P45) I Proc. Intel C2D E8600 (2x3,33GHz) I RAM OCZ PC8500 (1066MHz) 2x1GB SLI Ready I VGA Nvidia Zotac GTX 260 AMP2 I HDD WD Green 1T I DVD R/W 18x Samsung I PSU Chieftec 55
16 godina
neaktivan
logan kaže...
ivan_1995 kaže...

a evo ga skinuo sam build 7137...sad cu ga ici instalirati.....sam mi se neda radit particije....

Gde si skinul build 7137...torenti ??!!
 tako je .....tpb-....
krpelj..
17 godina
neaktivan

ivan_1995gledam malo vase poruke.....tuu ovoj temi i ugl....se svakom desio bsod....meni joj nijednom......imam srece....LOL

Meni nije niti jednom. Koristim rc cetvrti tjedan da xp nisam niti jednom upalio i sve radi kako treba.

U biti sam jako zadovoljan i mislim da ce ovo biti prvi puta da cu kupiti OS :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.6.2009 18:56 (listopad).
16 godina
neaktivan
Windows 7 - dojmovi

Ja koristim win 7 već duže vrijeme ibez ikakvih problema,update radi normalno,nema smrzavanja ,sve za 5.

čak i igre koje nerade direktno na win 7. instaliram sa troubleshoot compatibility i prebacim na recimo xp-sp 3 i sve radi za 5.(to sam skužio da se može vratiti sustav za pojedini program na ranije verzije budući da sadrži sve ranije op.sustave windowsa u sebi) i sve mi radi bez greške.Cool

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Windows 7 - dojmovi

imam i ja win 7 i jako sam zadovoljan drivere od maticne je sam rijesio a od graficke sam morao sam jer imam malo noviju saphir radeon 4670 uglavnom sam zadovoljan

0 0 hvala 0
17 godina
divines kaže...

zna netko?

Drajveri su ti najcesci uzrok BSOD-a
I'm going woo woo
16 godina
neaktivan
Windows 7 - dojmovi

ja koristim sedmicu u dual bootu sa xp----i njega sam samo jeednom upalio jer mi je nesto trebalo....i onda se prebacio na sedmicu...LOL

jedva cekam da izađe završna verzija......da obrisem glupi xp...i da zauvijek pređem na 7...;)

krpelj..
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Windows 7 - dojmovi

Upgrejdao sam 7100 na 7137, i zasada je sve u redu, nema BSOD, dok mi se 7100 rušila jedno 3 puta na dan, i to "ničim izazvana", tipa, probudim se ujutro a windoze na login screenu, ili odem jesti, vratim se, a windoze opet na login screenu.Pa ti vidi.Odem debugirati crash dump, kaže problem sa ntoskrnl komponentom.

Imao sam sve verzije sedmice, od 6xxx pa do 7137 (i 32bit i 64bit), i niti jedna mi se nije toliko rušila kao 7100 64bit.Začuđujuće.Kažem 7137 mi se čini puno stabilnija nego 7100, ali opet, više manje je svaki PC priča za sebe, što nekome radi odlino drugome ne radi nikako ili manjkavo, tako da ne tvrdim da je verzija 7100 generalno loša, nego je lošija na mojem kompu.

Mislio sam da se više neću zamarati sa upgrejdanjem na noviju verziju sa 7100, ali pošto nije radila kako spada morao sam prijeći na 7137.Anyway, tko god hoće upgrejdati na 7137 može, meni je sve prošlo bez greške, i radi puno stabilnije nego 7100.

Kad je bal, nek je maskenbal.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Windows 7 - dojmovi

I službeno iz Microsofta potvrđeno: Windowsi 7 izlaze 22. listopada.

Microsoft: Windows 7 To Be Generally Available Oct 22

0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Baotica kaže...

Upgrejdao sam 7100 na 7137, i zasada je sve u redu, nema BSOD, dok mi se 7100 rušila jedno 3 puta na dan, i to "ničim izazvana", tipa, probudim se ujutro a windoze na login screenu, ili odem jesti, vratim se, a windoze opet na login screenu.Pa ti vidi.Odem debugirati crash dump, kaže problem sa ntoskrnl komponentom.

Imao sam sve verzije sedmice, od 6xxx pa do 7137 (i 32bit i 64bit), i niti jedna mi se nije toliko rušila kao 7100 64bit.Začuđujuće.Kažem 7137 mi se čini puno stabilnija nego 7100, ali opet, više manje je svaki PC priča za sebe, što nekome radi odlino drugome ne radi nikako ili manjkavo, tako da ne tvrdim da je verzija 7100 generalno loša, nego je lošija na mojem kompu.

Mislio sam da se više neću zamarati sa upgrejdanjem na noviju verziju sa 7100, ali pošto nije radila kako spada morao sam prijeći na 7137.Anyway, tko god hoće upgrejdati na 7137 može, meni je sve prošlo bez greške, i radi puno stabilnije nego 7100.

ista stvar ovdje sa 7127..moram podhitno na 7137....
eXtreme overclocker
16 godina
Windows 7 - dojmovi

Pa ljudi ne znam ,meni 7100 radi sasvim u redu. Bez ijednog BSOD-a ,bez ikakvih problema. Stavil sam i 7137 na drugu particiju ali ne vidim baš neku razliku u brzini ili da je stabilnija! u biti ,isti k...c! Ali dobro ,možda je to samo moj dojam ,ali ja razliku ne vidim!!

I'm so tired
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Windows 7 - dojmovi

Samo da dodam da se meni jako sviđa ovaj novi taskbar jer je sve nekako urednije složeno ako je otvoreno nekoliko prozora istog programa i sviđa mi se kada se dođe na ikonu programa, koji ima više otvorenih prozora, onda se bez klika može odabrati prozor. To je ono što mi se do sada najviše svidjelo na 7-ici

fotoforum.forumotion.net
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Potpisujem gornji post + još bi dodao izmjenjivanje pozadina, one grafičke sitnice kod kopiranja fajlova, ma jednostavno cijeli GUI je za 10/10.

A man will rise, a man will fall, from the sheer face of love, like a fly from a wall, it's no secret at all.
16 godina
neaktivan
Windows 7 - dojmovi

ja sam prije ove sedmice koristio xp.....a ne vistu, tako da se meni apsolutno sve sviđa ......;)

krpelj..
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ivan_1995 kaže...

ja sam prije ove sedmice koristio xp.....a ne vistu, tako da se meni apsolutno sve sviđa ......;)

E, pa probaj Vistu SP2 i onda na Win7 kad izadje. Vise-manje je sve slicno (najuocljivji je taskbar, kojeg Vista nema).
16 godina
neaktivan
Windows 7 - dojmovi

vistu imam ali me se neda instalirati........LOL

jer bi onda imao 4 os-a na jednom hardu.....

krpelj..
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.6.2009 20:25 (ivan_1995).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Pudge kaže...
 E, pa probaj Vistu SP2 i onda na Win7 kad izadje. Vise-manje je sve slicno (najuocljivji je taskbar, kojeg Vista nema).
 O Visti love - hate i uspoređivanju sa Sedmicom je napisano već tolko postova u ovoj i drugim temama tak da je moje pitanje kakav je opet smisao uspoređivanja? Stavil sam SP2 na komp na poslu na kojem je Sedmica RC i jedino kaj vidim je samo još više servisa koji se podižu po defaultu ,ubrzalo se nije ništa ,kaj god ko rekel i Sedmica ju još uvjek šije i do 20% u brzini u svim aspektima - izvršavanju operacija ,konverziji ,seljenju fileova i foldera. Pustimo Vistu na miru ovdje ,tema je o Sedmici ,molim vas sve.
I'm so tired
17 godina
Windows 7 - dojmovi

Treba mi savjet u vezi Windows 7 posto hocu da ga skinem i isprobam tu famoznu 7-icu.

Jeli ovo zadnja dostupna verzija Windows 7 i koja je bolja 32 bitna ili 64 bitna?

S kojom ima najmanje problema?

http://technet.microsoft.com/en-us/evalcenter/dd353205.aspx

Silence is golden when you can't think of a good answer. Muhammad Ali
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

to je RC verzija, onda je to build 7100. a poslije njega su još izašli build 7127 i 7137. što znači da je 7137 zadnji, ali njega nećeš naći na microsoftovim stranicama, nego na torrentima.

a što se tiče 32 bit ili 64 bit, ovisi koliko imaš rama. ako imaš više od 2 ili 3 gb rama, onda skini 64 bit, ali možeš i 64 bitnu i ako nemaš toliko rama

Bubamara na steroidima.
17 godina

7137 nije zadnji. Danas se pojavio build 7201, odnosno 6.1.7201.0.090601-1516 koji nosi datum od 1.6.2009.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice