Windows 7 - općenito izdvojena tema

poruka: 5.036
|
čitano: 1.364.897
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Windows 7 - dojmovi

kakva je situacija sa driverima?stvarno pašu svi od viste?

Imam sedmicu skinutu al jos se ne usudim instalirati.

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma

0 0 hvala 0
16 godina
Windows 7 - dojmovi

Da ,stvarno rade svi Vistini driveri ,većina iz XP-a ,a i pun k.... proizvođača je izbacil drivere baš za Sedmicu ,tak da nebi smjelo bit problema.

I'm so tired
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.5.2009 18:32 (kizo2703).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Windows 7 - dojmovi
tommy2103 kaže...

zasto se je ne usudis instalirati,,,,ak se ja usudim usudis se i ti....;)
krpelj..
16 godina
protjeran
Windows 7 - dojmovi

evo doso mi email 

skratili su rok trajanja bete za 1 mjesec i rc-a za 2-3 neznam sad  Plač

amd-ati http://demigodmp.blogspot.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
tommy2103 kaže...

Pa ne rastavljas bojevu glavu pa da se ne usudis.Belji se
World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
16 godina
neaktivan
Windows 7 - dojmovi

evo ja sada skidam build 7137....sutra  ga instalirammm::;)

jedno pitanje:kako ce see sedmica ponasati u dual bootu...sa sedmicom tj..build 7100 sa buildom 7137...

krpelj..
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
hrvatskafarkasevec kaže...

evo doso mi email 

Ne ,niko nije ništa skratil ,za to se zna još otkad je bila izašla beta 7000 samo je bilo napisano sitnim slovima ,a i za RC je to bilo napisano skoro mjesec dana prije nego je pušten.
Više o svemu ovdje i na linkovima s te strane!
@ ivan_1995: a kak bi se ponašala? Ja imam dvije Sedmice - 7100 en i hr ,i nema nikakvih problema. Samo još jedan OS više na PC-u.
I'm so tired
Poruka je uređivana zadnji put pet 29.5.2009 1:28 (kizo2703).
17 godina
ivan_1995 kaže...

evo ja sam sada napravio neki update na IE8...samo za windows7.........i mogu reci da mi se dosta brze otvara

i da........dosli su mi i update---ovi za language packk......ima za skoro sve jezike osim hr....a i da ima za hr nebi iso....jer bolje razumjem eng.....

Zanimljivo da su na srbi i u tome pretekli, Office i Windowsi su se prije i opširnije prevodili na Hrvatski, a Windows7 eto ima language pack za srpski, a hrvatski nema... I kad u nečem uhvatimo zalet kratko to traje.
17 godina
tommy2103 kaže...

Većina drivera koji su "normalno pisani" pašu i sa WinXP... jedino zvuk i grafika moraju bit specifikum za Vistu ili Win7...
17 godina
F1-IVO kaže...
tommy2103 kaže...

Pa ne rastavljas bojevu glavu pa da se ne usudis.Belji se
 hehe,znam,al imam dosta programa koji su mi vazni da rade na XP.pa sam se bojao da nece radit na sedmici ili da driveri nece biti dobri ili neznam sta vec...
Pa da bi onda opet morao instaliravati XP pa opet sve programe,drivere,codece...itd.
Uglavnom,sjetio sam se da imam jednu particiju koju uopce ne koristim,cisto zaboravio na nju.Pa cu na kraju sedmicu staviti na tu pariciju.
Hvala na odgovoru svimaOsmijeh
Nakon 3 pive,sve ružne odu doma
16 godina
neaktivan
Windows 7 - dojmovi

a evo ga skinuo sam build 7137...sad cu ga ici instalirati.....sam mi se neda radit particije....

krpelj..
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Windows 7 - dojmovi

Aje ti to sad problem?! Ako već imaš RC ,shrinkaj jednu ,ubaci dvd i naistaliraj na tu novu particiju! Pa ne pričamo o XP-u da moraš instalirat poseban softwer za radit particije! Ovo je sad gotovo za minutu.

I'm so tired
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
kizo2703 kaže...

Aje ti to sad problem?! Ako već imaš RC ,shrinkaj jednu ,ubaci dvd i naistaliraj na tu novu particiju! Pa ne pričamo o XP-u da moraš instalirat poseban softwer za radit particije! Ovo je sad gotovo za minutu.

joj...tnx kizo tek sam se sad sjetio....LOL
ali ja instaliram sedmicu sa hdd---a jel mi sa dvd nece prepoznati hard..u instalaciji...;)
krpelj..
16 godina
Windows 7 - dojmovi

Stavi folder s tom novom Sedmicom na sistemsku particiju ,pokreni instalaciju i odaberi Custom. Dalje te sve samo vodi. A možeš i sa USB-a ,ako imaš od 4 ili više GB.

I'm so tired
Poruka je uređivana zadnji put pet 29.5.2009 17:00 (kizo2703).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
kizo2703 kaže...

Stavi folder s tom novom Sedmicom na sistemsku particiju ,pokreni instalaciju i odaberi Custom. Dalje te sve samo vodi. A možeš i sa USB-a ,ako imaš od 4 ili više GB.

ma znam vec sam to radio netrebas mi nista objasnjavati....LOL
krpelj..
16 godina
neaktivan
Windows 7 - dojmovi

evo me na buildu 7137....po mome između rc(7100) i ovog builda ima razlike....brzina.....svi prozori mi se brze otvaraju......

nije nesto pretjerano brze ....ali primjeti ...se

nisam jos ni nista instalirao.....evo slikica

krpelj..
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
ivan_1995 kaže...

i da........dosli su mi i update---ovi za language packk......ima za skoro sve jezike osim hr....a i da ima za hr nebi iso....jer bolje razumjem eng.....

ja sam otvorio temu Windows 7 Croatian Language Packs ali nitko ju nije doživio. de nek proba netko.
Bubamara na steroidima.
16 godina
neaktivan
hrvatskafarkasevec kaže...

evo doso mi email 

može li ovo zančit da će win 7 izaći prije?!
Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromahXXXXXXXXXNathan Gale burn in HELL!!!!!
16 godina
neaktivan
Windows 7 - dojmovi

Web preglednici rade brže na Windows 7 RC vs Windows Vista SP2!

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.5.2009 22:48 (DragonShit).

0 0 hvala 0
16 godina
DragonShit kaže...

ma ni sp2 ne može spasit vistu
Bubamara na steroidima.
16 godina
neaktivan
jurluk kaže...
DragonShit kaže...

ma ni sp2 ne može spasit vistu
 Od čega? Belji se
17 godina
Windows 7 - dojmovi

Ja si sad mislim uzet novi laptop... cim pocmu izlazit sa win7 uzet cu si ga sa origigigi windovsima (do sada sam koristio od faksa originalne windowse, visual studio, sql jada jada jada...)... posto vise nisam student ne mogu si pribavit takove... Win7 su mi se pokazali kao kvalitetan proizvod (cak i kao beta izdanje) tako da mislim da ce dugo dugo (ko i winxp) vladati na nasim pc-evima.

I'm going woo woo

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Windows 7 - dojmovi

Win7 su mi se pokazali kao kvalitetan proizvod (cak i kao beta izdanje) tako da mislim da ce dugo dugo (ko i winxp) vladati na nasim pc-evima.

I ja tako mislim, samo malo bolji hardwer(ili nadogradnja) i dug život...

Ako koristim Windows, moj potpis je ovdje. Ako koristim Linux nemojte mi zamjerit.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Windows 7 - dojmovi

pitanje dali je ovaj win 7 137 koji je cini mi se posljednji stabilan dovoljno ili je to josh jedna od rc verzija,tj dali se to isplati instalirati ili da pricekam konacnu verziju????

Imam problema sa snom. Ne da mi se ustati iz kreveta.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Windows 7 - dojmovi

Ja za sada ostajem na ovoj 7100 verziji dok ne izadje finalni proizvod. Vjerovatno necu ni stavljat ultimate verziju (ovi rilejsovi su samo ultimate) jer mi neke stvari nisu potrebne a trose rese bzvz.

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
dadododo kaže...

pitanje dali je ovaj win 7 137 koji je cini mi se posljednji stabilan dovoljno ili je to josh jedna od rc verzija,tj dali se to isplati instalirati ili da pricekam konacnu verziju????

ja sam skinuo, instalirao, obrisao build 7137...činjenica je da je mozda malo brzi...ali samo malo
i ja sam na 7100 buildu....neda mi se sada sve programe(office,powerISO,torrent,google chrome, winrar....itd)instalirati ispocetka...
i prenositi sve datoteke...na drugu particiju....što i nije tako veliki problem....LOL
EDIT:ostajem na buildu 7100(RC)...sve dok ne izađe završna verzija....
ako budem imao viška slobodnog vremena(teško da cu ga imati)....budem mozda skinuo neki noviji build pa ga instalirao da vidim kako "živi."
krpelj..
Poruka je uređivana zadnji put ned 31.5.2009 18:46 (ivan_1995).
16 godina
neaktivan
dadododo kaže...

Dovoljno je stabilan. Konačna verzija još skoro neće, a ja sam inače od početka godine isprobao 7000, 7057, 7077, 7100, 7127 i 7137. (što Clean instal, što Upgrade).
16 godina
neaktivan
Windows 7 - dojmovi

Extra, meni je to naj OS...to je najbolje iz Microsofta...jako je brz,u task manageru se mogu vidjeti samo,ja mislim 7 procesa(ako nije ništa aktivno)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Windows 7 - dojmovi

ma mogu se vidjeti svi, stavi kvačicu pokraj show processes from all users(slika dole)

krpelj..
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Window 7 instaliran, moja misljenja

Ljudi ja sam instaliro windows sedam i nemogu instalirat zvucnu karticu zasto????????

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice