kakva je situacija sa driverima?stvarno pašu svi od viste?
Imam sedmicu skinutu al jos se ne usudim instalirati.
Da ,stvarno rade svi Vistini driveri ,većina iz XP-a ,a i pun k.... proizvođača je izbacil drivere baš za Sedmicu ,tak da nebi smjelo bit problema.
evo doso mi email
skratili su rok trajanja bete za 1 mjesec i rc-a za 2-3 neznam sad
evo ja sada skidam build 7137....sutra ga instalirammm::;)
jedno pitanje:kako ce see sedmica ponasati u dual bootu...sa sedmicom tj..build 7100 sa buildom 7137...
evo doso mi email
evo ja sam sada napravio neki update na IE8...samo za windows7.........i mogu reci da mi se dosta brze otvara
i da........dosli su mi i update---ovi za language packk......ima za skoro sve jezike osim hr....a i da ima za hr nebi iso....jer bolje razumjem eng.....
a evo ga skinuo sam build 7137...sad cu ga ici instalirati.....sam mi se neda radit particije....
Aje ti to sad problem?! Ako već imaš RC ,shrinkaj jednu ,ubaci dvd i naistaliraj na tu novu particiju! Pa ne pričamo o XP-u da moraš instalirat poseban softwer za radit particije! Ovo je sad gotovo za minutu.
Aje ti to sad problem?! Ako već imaš RC ,shrinkaj jednu ,ubaci dvd i naistaliraj na tu novu particiju! Pa ne pričamo o XP-u da moraš instalirat poseban softwer za radit particije! Ovo je sad gotovo za minutu.
Stavi folder s tom novom Sedmicom na sistemsku particiju ,pokreni instalaciju i odaberi Custom. Dalje te sve samo vodi. A možeš i sa USB-a ,ako imaš od 4 ili više GB.
Stavi folder s tom novom Sedmicom na sistemsku particiju ,pokreni instalaciju i odaberi Custom. Dalje te sve samo vodi. A možeš i sa USB-a ,ako imaš od 4 ili više GB.
i da........dosli su mi i update---ovi za language packk......ima za skoro sve jezike osim hr....a i da ima za hr nebi iso....jer bolje razumjem eng.....
evo doso mi email
Web preglednici rade brže na Windows 7 RC vs Windows Vista SP2!
Ja si sad mislim uzet novi laptop... cim pocmu izlazit sa win7 uzet cu si ga sa origigigi windovsima (do sada sam koristio od faksa originalne windowse, visual studio, sql jada jada jada...)... posto vise nisam student ne mogu si pribavit takove... Win7 su mi se pokazali kao kvalitetan proizvod (cak i kao beta izdanje) tako da mislim da ce dugo dugo (ko i winxp) vladati na nasim pc-evima.
Win7 su mi se pokazali kao kvalitetan proizvod (cak i kao beta izdanje) tako da mislim da ce dugo dugo (ko i winxp) vladati na nasim pc-evima.
I ja tako mislim, samo malo bolji hardwer(ili nadogradnja) i dug život...
pitanje dali je ovaj win 7 137 koji je cini mi se posljednji stabilan dovoljno ili je to josh jedna od rc verzija,tj dali se to isplati instalirati ili da pricekam konacnu verziju????
Ja za sada ostajem na ovoj 7100 verziji dok ne izadje finalni proizvod. Vjerovatno necu ni stavljat ultimate verziju (ovi rilejsovi su samo ultimate) jer mi neke stvari nisu potrebne a trose rese bzvz.
pitanje dali je ovaj win 7 137 koji je cini mi se posljednji stabilan dovoljno ili je to josh jedna od rc verzija,tj dali se to isplati instalirati ili da pricekam konacnu verziju????
Extra, meni je to naj OS...to je najbolje iz Microsofta...jako je brz,u task manageru se mogu vidjeti samo,ja mislim 7 procesa(ako nije ništa aktivno)
Ljudi ja sam instaliro windows sedam i nemogu instalirat zvucnu karticu zasto????????