Windows 7 - općenito
- poruka: 5.036
- |
- čitano: 1.365.670
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nisam pratio temu, sam da pitam ako bi mi netko znao reći - da li 32 bitni Windows 7 podržavaju 4 GB rama?
Nisam pratio temu, sam da pitam ako bi mi netko znao reći - da li 32 bitni Windows 7 podržavaju 4 GB rama?

Inace jel ima netko namjeru vratiti se sa 7-ice na xp ili vistu? Ako da iz kojeg razloga? Ja mislim da ako i dalje nebudem imao vecih problema ostanem na 7-ici.
A svega će još nać ovdje...
Inače ,jel ima neko da mu WMP 12 ide na živce? Ako ima ,tu su uputstva za downgrade na 11 i link gdi ga nać! Ja sam ga imal u 7000 ,poslije mi nije radil u 7048 ,ali sad ću opet probat! Ne znam jel to isti jel ja sam bil onda skinul sa ove stranice gdi isto ima puno dobrih tekstova i savjeta! Treba probat ,ja ću sigurno!
Edit: File je isti po verziji tak da preporučam backup i napravit system restore point prije upotrebe ,za svaki slučaj!!
Jučer problem s dual boot-om Viste Ultimate i Win7 RC-om.
Kad sam poslje instlacije Win7 RC-a htio odradit nešto na VU,
problem s boot-om VU...repair sam odradio i sve OK.
No,kad sam htio boot-at Win7,problem s boot-om Win7-a.
Kako me živciralo sve to skupa,srušio sam i jedan i drugi OS,
i danas od jutra frka s install-om XP PRO i Win7 u dual boot.
2x rušio XP PRO i jednom Win7 RC...sad sam samo na dobrom starom XP-u
(do prvog rušenja....hehehehehehe). BTW,evo koji WEI sam dobio na
WIn7 RC:

imam 7077 bild i jos nisam presao na rc al kontam da hocu... zanima me kakva je to foar sto mi izbacuje malo malo da imam jos par dana za aktivaciju win-a, nornmalno sam upisao key i sve to??? thanx unaprijed...

ma nema beda
počelo je :) link al ovo mi je najdraži odlomak:
While the hotfix pushed through Windows Update fixes the flaw, it doesn't repair already-installed applications that may have been crippled by the bug. In fact, Microsoft recommended that to play it safe, users who have already installed Windows 7 RC, and subsequently installed any applications, essentially take a mulligan and do it all over again.
imam 7077 bild i jos nisam presao na rc al kontam da hocu... zanima me kakva je to foar sto mi izbacuje malo malo da imam jos par dana za aktivaciju win-a, nornmalno sam upisao key i sve to??? thanx unaprijed...
to mi izgleda kao da je windows skinuo i instaliro update
da bi ih instaliral do kraja moraš gasit / restartat
mislim da je u tome problem jer mi pise......"installs updates and them shuts down yout computer"
Znaci kad kliknes na to on ce ti instalirati skinute updateove i ugasit komp.To je normalno.
Dali je netko gledao koliko su veliki update-i koje je skinuo? Koliko ih ima i u MB koliki su!?
Ja ih odmah isključio nakon instalacije i pitam jer sam u stisci s prometom! Ako nisu neophodni da ih ne instaliram...
da tako je evo iskljucio ....sam pa je instaliralo.....;)
Dali je netko gledao koliko su veliki update-i koje je skinuo? Koliko ih ima i u MB koliki su!?
Ja ih odmah isključio nakon instalacije i pitam jer sam u stisci s prometom! Ako nisu neophodni da ih ne instaliram...

....ja sam se ugodno iznenadio kad sam instalirao sedmicu..........jako brzo...radi mislio sam da ce se vuci....
I ja sam odusevljen sedmicom!
Stvarno nemam primjedbi, bar zasad na prvi pogled.
Update je mali, ali ako imate problem s nekim hardwareom (mislim na njihovu instalaciju, nemate odgovarajuce drivere...), update ce sam potraziti i predloziti te drivere pa je tim i update nesto veci.
Dali netko ima problema sa xfireom? Meni na x86 verziji ne ucitava u kojem je serveru igrac, tj ne pokazuje sa strane pored chata koliko ima igraca u serveru i ime servera... Jel ima neki fix?
Dali netko ima problema sa xfireom? Meni na x86 verziji ne ucitava u kojem je serveru igrac, tj ne pokazuje sa strane pored chata koliko ima igraca u serveru i ime servera... Jel ima neki fix?
Onda kaj čekaš? Spoji i probaj! Trebalo bi ti sve normalno radit! Ja sam prije kupnje lcd tv-a imal isto spojenu grafičku i tv i sve je uredno radilo ,jedino kaj slika nije ne znam kaj ,ali sasvim u redu za tv.