Windows 7 - općenito izdvojena tema

poruka: 5.036
|
čitano: 1.365.578
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Window 7 instaliran, moja misljenja

Misliš na UAC

evo slikovito objašnjenje!

Ako sam ti pomogao svojim postom, slobodno klikni na gumb HVALA! :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Nisam pratio temu, sam da pitam ako bi mi netko znao reći - da li 32 bitni Windows 7 podržavaju 4 GB rama?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Window 7 instaliran, moja misljenja
Stimulans kaže...

Nisam pratio temu, sam da pitam ako bi mi netko znao reći - da li 32 bitni Windows 7 podržavaju 4 GB rama?

Ne podržavaju(koriste) ni 32 bitni windowsi 7 ni vista ni xp ni 2000 ni 98 95 niti ijedan drugi 32 bitni OS niti će ikada...Namigiva
mislim da si to morao negdje pročitati već!!
17 godina
neaktivan
Bellatrix kaže...
Stimulans kaže...

Ne podržavaju(koriste) ni 32 bitni windowsi 7 ni vista ni xp ni 2000 ni 98 95 niti ijedan drugi 32 bitni OS niti će ikada...Namigiva
 Dali clio 1.5 dizel moze ic na benzin?
potpis :D
16 godina
neaktivan

Inace jel ima netko namjeru vratiti se sa 7-ice na xp ili vistu? Ako da iz kojeg razloga? Ja mislim da ako i dalje nebudem imao vecih problema ostanem na 7-ici.

xfire> bmw144 Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
16 godina

A svega će još nać ovdje...

Inače ,jel ima neko da mu WMP 12 ide na živce? Ako ima ,tu su uputstva za downgrade na 11 i link gdi ga nać! Ja sam ga imal u 7000 ,poslije mi nije radil u 7048 ,ali sad ću opet probat! Ne znam jel to isti jel ja sam bil onda skinul sa ove stranice gdi isto ima puno dobrih tekstova i savjeta! Treba probat ,ja ću sigurno!

Edit: File je isti po verziji tak da preporučam backup i napravit system restore point prije upotrebe ,za svaki slučaj!!

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.5.2009 19:01 (kizo2703).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Jučer problem s dual boot-om Viste Ultimate i Win7 RC-om.

Kad sam poslje instlacije Win7 RC-a htio odradit nešto na VU,

problem s boot-om VU...repair sam odradio i sve OK.

No,kad sam htio boot-at Win7,problem s boot-om Win7-a.

Kako me živciralo sve to skupa,srušio sam i jedan i drugi OS,

i danas od jutra frka s install-om XP PRO i Win7 u dual boot.

2x rušio XP PRO i jednom Win7 RC...sad sam samo na dobrom starom XP-u

(do prvog rušenja....hehehehehehe). BTW,evo koji WEI sam dobio na

WIn7 RC:

http://s2.ba.bitefight.org/c.php?uid=94118
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Hacker-ri kaže...
Bellatrix kaže...
Stimulans kaže...

znan za prijašnje OS-ove ali nisam bio siguran za 7-micu, pomislih da su možda nešto promijenili s obzirom da raste glad za radnom memorijom u pojedinim aplikacijama
16 godina
neaktivan
Hacker-ri kaže...
Bellatrix kaže...
Stimulans kaže...

Ne podržavaju(koriste) ni 32 bitni windowsi 7 ni vista ni xp ni 2000 ni 98 95 niti ijedan drugi 32 bitni OS niti će ikada...
 Što je pjesnik htio reći? Nije ti dovoljno jasno ovo što sam napisao?
16 godina
neaktivan
Bellatrix kaže...
Hacker-ri kaže...
Bellatrix kaže...
Stimulans kaže...

Ne podržavaju(koriste) ni 32 bitni windowsi 7 ni vista ni xp ni 2000 ni 98 95 niti ijedan drugi 32 bitni OS niti će ikada...
 Što je pjesnik htio reći? Nije ti dovoljno jasno ovo što sam napisao?
 ne moramo se odmah vrijeđati, ako si primijetio govorio sam u aoristu a to znači prošlo svršeno vrijeme ("pomislih da su možda nešto promijenili...") što ne znači da nisam shvatio bit da 32bitni OS-ovi imaju limit na cca 3.5 GB
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.5.2009 20:36 (Stimulans).
16 godina
neaktivan

imam 7077 bild i jos nisam presao na rc al kontam da hocu... zanima me kakva je to foar sto mi izbacuje malo malo da imam jos par dana za aktivaciju win-a,  nornmalno sam upisao key i sve to??? thanx unaprijed...

"Svako kapitalističko divljanje mora biti kažnjeno" Ulrike Meinhof
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Stimulans kaže...

ne moramo se odmah vrijeđati, ako si primijetio govorio sam u aoristu a to znači prošlo svršeno vrijeme ("pomislih da su možda nešto promijenili...") što ne znači da nisam shvatio bit da 32bitni OS-ovi imaju limit na cca 3.5 GB
Naravno da se ne moramo vrijeđati, uvijek ima i mora biti mjesta razumjevanju(barem što se mene tiče).  Malo si bio nejasan kad si ono napisao a i istina teško da bi bilo tko shvatio to drugačije nego sam ja shvatio!

Postavio si citat na mene i retoričko pitanje, koje je meni izgledalo kao malo izrugivanje zbog toga što sam objašnjavao čovjeku koji je postavio ono pitanje(istina malo glupavo ali ne košta ništa upitati).
Jedno je misliti a drugo pisati, ja ovdje vidim samo što si ti napisao a ne što si pritom mislio. Prema tome pazi na to a iz ovog što si napisao već sam gore naveo što sam vidio. A aoristu ti nema ni traga u onoj tvojoj rečenici. Neznam što njega uplićeš. Nadam se da smo se razumjeli.Namigiva

Duboko se ispričavam zbog malog offtopica, ali on prestaje tu.
Sve je ok i Pozdrav
16 godina
neaktivan

ma nema bedaNamigiva

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

počelo je :)  link al ovo mi je najdraži odlomak:

While the hotfix pushed through Windows Update fixes the flaw, it doesn't repair already-installed applications that may have been crippled by the bug. In fact, Microsoft recommended that to play it safe, users who have already installed Windows 7 RC, and subsequently installed any applications, essentially take a mulligan and do it all over again.

ja sam se zaljubio ... http://crunchbanglinux.org/

0 0 hvala 0
16 godina
eterna luchar kaže...

imam 7077 bild i jos nisam presao na rc al kontam da hocu... zanima me kakva je to foar sto mi izbacuje malo malo da imam jos par dana za aktivaciju win-a,  nornmalno sam upisao key i sve to??? thanx unaprijed...

Znači da ipak nisi aktiviral! Probaj još jedamput. Ovak ti mora izgledat donji dio Properties kad su windowsi aktivirani.
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.5.2009 0:21 (kizo2703).
16 godina
neaktivan

el mi moze ko obijasnikti sta znaci !.....(slika dole)...ili to tako treba biti...uglavnom to sam danas zamjetio

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

to mi izgleda kao da je windows skinuo i instaliro update

da bi ih instaliral do kraja moraš gasit / restartat

www.ddoxy.blogspot.com I am the Lord, master of the sword
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

mislim da je u tome problem jer mi pise......"installs updates and them shuts down yout computer"

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Znaci kad kliknes na to on ce ti instalirati skinute updateove i ugasit komp.To je normalno.

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Dali je netko gledao koliko su veliki update-i koje je skinuo? Koliko ih ima i u MB koliki su!?

Ja ih odmah isključio nakon instalacije i pitam jer sam u stisci s prometom! Ako nisu neophodni da ih ne instaliram...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

da tako je evo iskljucio ....sam pa je instaliralo.....;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Bellatrix kaže...

Dali je netko gledao koliko su veliki update-i koje je skinuo? Koliko ih ima i u MB koliki su!?

Ja ih odmah isključio nakon instalacije i pitam jer sam u stisci s prometom! Ako nisu neophodni da ih ne instaliram...

Jako malo,svega par Mb....ne znam točno,ali više od 20 nije...ma i to sam puno rekaoCool
http://s2.ba.bitefight.org/c.php?uid=94118
16 godina
neaktivan
fromcelltohell kaže...
Bellatrix kaže...

Jako malo,svega par Mb....ne znam točno,ali više od 20 nije...ma i to sam puno rekaoCool
 Ako je tako onda ih uključujem! Nije mi to puno! heheNamigiva
16 godina
neaktivan

....ja sam se ugodno iznenadio kad sam instalirao sedmicu..........jako brzo...radi mislio sam da ce se vuci....

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

I ja sam odusevljen sedmicom!

Stvarno nemam primjedbi, bar zasad na prvi pogled.

Update je mali, ali ako imate problem s nekim hardwareom (mislim na njihovu instalaciju, nemate odgovarajuce drivere...), update ce sam potraziti i predloziti te drivere pa je tim i update nesto veci.

TrustNo1

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

evo par slikica.......

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Dali netko ima problema sa xfireom? Meni na x86 verziji ne ucitava u kojem je serveru igrac, tj ne pokazuje sa strane pored chata koliko ima igraca u serveru i ime servera... Jel ima neki fix?

xfire> bmw144 Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
17 godina
neaktivan
Independent kaže...

Dali netko ima problema sa xfireom? Meni na x86 verziji ne ucitava u kojem je serveru igrac, tj ne pokazuje sa strane pored chata koliko ima igraca u serveru i ime servera... Jel ima neki fix?

moraš napravit update
kad s nekim na xfireu razgovaraš upiši u chat /forceupdate
16 godina
neaktivan

oprostite zbog off topica........

znaci htio bi na tv...u pregledavati sadrzaje iz windows media centera.....

tv je sony crt.....72"

ja imam s-video kabel i ovaj adapter( vidi sliku )

a na gpu..imam utor za s-video 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Onda kaj čekaš? Spoji i probaj! Trebalo bi ti sve normalno radit! Ja sam prije kupnje lcd tv-a imal isto spojenu grafičku i tv i sve je uredno radilo ,jedino kaj slika nije ne znam kaj ,ali sasvim u redu za tv.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice