Vista ne radi

poruka: 9
|
čitano: 1.681
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Vista ne radi
pitanje

Imam kantu

P4 3.0Ghz overclockanu na 3.3

1gb ddr rama

ATI radeon x1600pro

HDD od 80 gb

drugi HDD od 250gb

Maticnu AsRock 775&65G

Kad krenem instalirat vistu premium sve kako treba bootam sa dvda i instalacija zapocne instalira se gotovo do kraja i kad se racunalo automatski restarta pojavi mi se plavi ekran na kojem pise dosta stvari i nestignem procitat i tako svaki put kad ocu instalirat vistu.

Ako neko zna sta treba uradit ili koji je uzrok tom nekakvom erroru nek se javi.

Hvala unaprijed!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Vista ne radi

Probaj spustiti CPU na 3.0 GHz (nemoj overclockati), da eliminiras to za pocetak; ako bude OK, instaliraj tako i onda probaj overclockati ponovo

17 godina
neaktivan
Vista ne radi

Da li možeš instalirati XP? Trebao bi zapisati šta piše na BSOD-u. Izgleda da imaš problem sa nekompatibilnošću harware-a.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
autorov komentar

Xp radi sp2 i sp3 ali vista ne radi.Instaliravo sam vistu i kad procesor nje bio overclockan:neznam sta drugo

17 godina
neaktivan
Vista ne radi

Ako  možeš stavi opet XP i skini Windows Vista Upgrade Advisor (http://www.microsoft.com/windows/windows-vista/get/upgrade-advisor.aspx)

Startaj program i vidi što će reči o kompatibilnosti sa tvojim hardwerom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
ATI freak kaže...

Xp radi sp2 i sp3 ali vista ne radi.Instaliravo sam vistu i kad procesor nje bio overclockan:neznam sta drugo

STARI VISTA TI JE IONAKO SMEČE ISTALIRAJ XP I UŽIVAJ
17 godina
giga kaže...
ATI freak kaže...

Off topic: Ne melji gluposti... Imam vistu radi savršeno...
On topic: Skini advisor i pogledaj što on savjetuje
Kublach
16 godina
neaktivan
giga kaže...
ATI freak kaže...

Ovo govore samo oni ljudi koji nisu isprobali vistu....koji je nemaju doma....odnosno nemaju dovoljno jako racunalo da je pokrenu
Intel q6600 mbo asus P35 8gb DDR2 ATI 3870 512mb 1TB WD Samsung 2232bw Logitech G15 Logitech G7 Logitech X530 5,1
17 godina
pusic008 kaže...
giga kaže...
ATI freak kaže...

Ovo govore samo oni ljudi koji nisu isprobali vistu....koji je nemaju doma....odnosno nemaju dovoljno jako racunalo da je pokrenu
 Ma upravo to... BTW: nije smeče, nego je smeće
Kublach
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice