evo nabavio sam nove windowse xp sp3 (koji navodno pralozaze one faking validation testove) i planiram to instalirati, ALI, može li se obaviti instalacija windowsa BEZ da se brišu podaci sa harda?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
a da jednostavno proabaš na postojeće windowse staviti samo sp3...
ma ok ljudi ali mene samo me zanima mogu li se windowsi instalirat bez gubljenja podataka?
Ne mozes instalirat svjezu inacicu windowsa bez gubljenja podataka. Moras formatirat disk i pokrenut novu instalaciju. Ako hoces sacuvat podatke, stavi ih na drugu particiju ako imas ili na usb stick, sprzi na dvd.....
Ne mozes instalirat svjezu inacicu windowsa bez gubljenja podataka. Moras formatirat disk i pokrenut novu instalaciju. Ako hoces sacuvat podatke, stavi ih na drugu particiju ako imas ili na usb stick, sprzi na dvd.....
Pa vec mu je receno da samo nadogradi, ali on je iznova pitao dali se mogu snimiti winsi bez gubljenja podataka. Ocito zeli ponovo instalirati sustav i u tom slucaju gubi podatke. Pito je dali se mogu snimiti windowsi bez gubitka podataka, a ne nadograditi (jer to je druga stvar)