Reinstalacija Winčeka zaključana tema

poruka: 9
|
čitano: 1.378
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Reinstalacija Winčeka

evo nabavio sam nove windowse xp sp3 (koji navodno pralozaze one faking validation testove) i planiram to instalirati, ALI, može li se obaviti instalacija windowsa BEZ da se brišu podaci sa harda?

|^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^| || |...NOOB TRUCK..........| ||'|";,__ |_..._..._______===|=||_|__|..., ] "(@)'(@)"""''"**|(@)(@)*****''(@)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Reinstalacija Winčeka

a da jednostavno proabaš na postojeće windowse staviti samo sp3...

...u iščekivanju...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Reinstalacija Winčeka
Ivanplesh kaže...

ma jok, ovo je zanimljivije. i zabavnije. i .. hm.
|^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^| || |...NOOB TRUCK..........| ||'|";,__ |_..._..._______===|=||_|__|..., ] "(@)'(@)"""''"**|(@)(@)*****''(@)
17 godina
neaktivan
Inferno kaže...
Ivanplesh kaže...

A ako oš zanimljivije onda gubi podatke sa harda,a ako os sacuvat sve onda jednostavno stavi novi service pack i na miru si
Intel Core 2TM Duo E4400-2Ghz nVidia 8600GT@701Mhz/1.6Ghz/1Ghz ASUS P5LD2-X 2Gb Crucial Ballistix 19" ASUS WV Western Digital WD2500JS-22NCB1
17 godina
neaktivan
Zippo kaže...
Inferno kaže...
Ivanplesh kaže...

A ako oš zanimljivije onda gubi podatke sa harda,a ako os sacuvat sve onda jednostavno stavi novi service pack i na miru si
 evo tu sam napiso kak mojs win instalirat http://forum.bug.hr/forum/topic/razni-softverski-problemi/instaliranje-windowsa/9128.aspx?sort=asc&view=flat
http://ubizec.net46.net/forum http://www.ubizeccorporation.bloger.hr Posjeite forum za gaming,programiranje i izrada igara and hacking!
16 godina
neaktivan
Reinstalacija Winčeka

ma ok ljudi ali mene samo me zanima mogu li se windowsi instalirat bez gubljenja podataka?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Reinstalacija Winčeka

Ne mozes instalirat svjezu inacicu windowsa bez gubljenja podataka. Moras formatirat disk i pokrenut novu instalaciju. Ako hoces sacuvat podatke, stavi ih na drugu particiju ako imas ili na usb stick, sprzi na dvd.....

Gigabyte P35-DS3R,Socket775/Intel Core 2 Duo E4400/4GB DDR2,800MHz,Kingmax/Segate,320GB,7200rpm 16MBcache/Gigabyte 8800GTS 320/CHIEFTEC,GPS-500AB-A/Thermaltake MiniTyphoon,CL-P0268/Chieftec AF-1225S,120/Chieftec AF-0925S/Chieftek TK92/Kućište Chieftec SG-01B,midi/LG FLATRON,19"/Trust WirelessDS-3250
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Ne mozes instalirat svjezu inacicu windowsa bez gubljenja podataka. Moras formatirat disk i pokrenut novu instalaciju. Ako hoces sacuvat podatke, stavi ih na drugu particiju ako imas ili na usb stick, sprzi na dvd.....

A sto se ne moze samo nadograditi pa da se sacuvaju svi podaci? Znam da mozes kad prelazis sa starijeg Win na XP?
17 godina
Reinstalacija Winčeka

Pa vec mu je receno da samo nadogradi, ali on je iznova pitao dali se mogu snimiti winsi bez gubljenja podataka. Ocito zeli ponovo instalirati sustav i u tom slucaju gubi podatke. Pito je dali se mogu snimiti windowsi bez gubitka podataka, a ne nadograditi (jer to je druga stvar)

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice