Pitanje oko recovery diskova i c,d i e particije

poruka: 6
|
čitano: 2.784
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Ljudi zanima me samo jedna stvar, a to je:

Laptop mi je postao spor jer nisam reinstalirao winse vec 3 godine. Imam 3 recovery diska koje sam napravio kada sam i kupio laptop pa me zanima- ako pokrenem reinstaliranje windowsa viste sa recovery diskova hoce li mi se podaci pobrisati i sa d i e particija ili samo sa c particije na kojima su winsi???

Molim vas vazno mi je jer imam dosta "sigurnosnih kopija" pa bi mi bio problem sve prebacivati

Hvala unaprijed ;)

FUS RO DAH!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Pitanje oko recovery diskova i c,d i e partici
neutron0707 kaže...

Laptop mi je postao spor jer nisam reinstalirao winse vec 3 godine. Imam 3 recovery diska koje sam napravio kada sam i kupio laptop pa me zanima- ako pokrenem reinstaliranje windowsa viste sa recovery diskova hoce li mi se podaci pobrisati i sa d i e particija ili samo sa c particije na kojima su winsi???

Molim vas vazno mi je jer imam dosta "sigurnosnih kopija" pa bi mi bio problem sve prebacivati

Hvala unaprijed ;)

mislim da ce ti cijeli disk formatirati. to znaci sve particije i podatke pobrisati.

Ako sam ti pomogao, stisni HVALA! =)
14 godina
neaktivan
neutron0707 kaže...

Hvala unaprijed ;)

Mislim da će se izbrisat će se samo s one particije koju formatiraš

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Ja u paklu i vraga zajebavam ;)
Poruka je uređivana zadnji put ned 5.2.2012 13:46 (donator_bubrega).
16 godina

pozdrav

molim vas da mi napišete kako da obričem recovery particiju

sa usb sticka

hvala

1 0 hvala 0
16 godina

usb flash disk/stikić, nema recovery ni particije (moguće je napraviti ali je izvan standarda).

-obrisati disk? format ili obrišeš particiju kroz disk/partition manager (ili u cmd, diskpart .. select i clean.. opasno! ako je pogrešan disk) .. no to je uz pretpostavku da si na win.. :)

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
17 godina
moderator
filip1 kaže...

molim vas da mi napišete kako da obričem recovery particiju

sa usb sticka

To bi onda značilo da se na njem nalazi više od jedne particije, što je "izvan standarda", kako se ihush lijepo izrazio.

Iskopiraj si s USB sticka sve što ti treba na sigurno i onda ga obriši/formatiraj ovim programom: http://hddguru.com/software/HDD-LLF-Low-Level-Format-Tool/ (pazi da si ne obrišeš disk!)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice