Drakensang online

poruka: 822
|
čitano: 258.664
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Drakensang online
boxer kaže...

Gotovo je... :)

Gotovo je još jednom... {#}

Sa mojim magom sam mislio raditi event evenutalno do onog gema od +15 max damage, no osladilo mi se dalje i bilo je par dobrih ekipa sa novom-starom guildom (exyugoslavia) pa sam i sa drugim accountom  završio event.

Sa oba accounta sam ubio Gorgu Hard cirka 80 puta kada se preračunaju bodovi, ali nisam dobio niti jedan unique. Gorga cheap motherfu&#/=!!

Btw, ovaj event me je doveo do bankrota, nemam apsolutno niti jednog zlatnika sve potrosio na hrpu zelene esencije. Da stvar bude smiješnija imam preko 3000 knowledge knjiga i ne mogu podići level jer treba 12 zlatnika po levelu {#}

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.2.2013 0:06 (boxer).
16 godina
Drakensang online

Prekjučer dobio unique bow,Aegis...koji sam toliko priželjkivao.Pade sasvim slučajno na q4,kad sam već skroz odustao i razmišljat da bi mogao past.

Bilo je na jednom skroz jalovom runu gdje mi nije ispala niti jedna kutija.Skoro mislio odustat jer imam svih 10 velikih i poslje jedne tarapane

na 10-ak monstera,vidim Aegis. Pošto imam brutalan legendary bow od prije,nekako mi bilo žao mijenjat jer je Aegis dosta sporiji,ali sad vidim da

je zbilja bow-čina.E,sad...kako mi fali još 11 srednjih kutija da dovršim q4 a oba ringa koja nosim ne daju mi uopće na DMG,to znači da ću imat još 

+45 DMG na solidnih 430-525 base bez Viagre. Osjećam se ponovo uber {#}

Lazycrazy,proud Master of CROTIGERS guild,Grimmag Lazycrazy,proud Master of CROTIGERS guild,Grimmag
Tigar Krezumica
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.2.2013 2:57 (fromcelltohell).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Drakensang online

Dobar drop, a damage će rasti još kada otvoriš talent za plašt.

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Drakensang online

holy shit, stvarno bolestan bow, cestitam

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Drakensang online

Dalthor,ako hoćeš preći u glavni guild,javi se na PP ili napiši ovdje.

Da dogovorimo kad će to bit,pa ću ja svojeg malog maga poslat nek "gospodari" tamo,a ti dodji k nama:)

Tigar Krezumica
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Drakensang online

Pa može, ja i frend Ren85 smo već jako dugo vremena jedini koji smo bili online u podGuildu tako da bi mogli stvarno preci.

imam tvog rangera na buddy listi pa kad te uocim online ti se javim ili me dodaj na xfire/steam: Dalthor85

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Drakensang online

nije me dugo bilo ovdje,pa da se malo i ja pohvalim  {#}

nije nešto specijal moj ranger,al veseli čovjeka hehe

eto završio q5,sad bi mogao počet i q6 lagano. Uz standardno farmanje bosseva (koji mi ne bacaju unikate) pomažemo jedni drugima u gildu. Mislio sam da će mi igrica dosadit,al nikak da se to dogodi  {#}

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Drakensang online

koji levl moram bit za CROTIGERS GUILD?.....ja sam u mjesec dana doso do 29 levla....

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Drakensang online

ej ljudi zaboravio pitat što je ovaj DANCE OF BLADES...

0 0 hvala 0
16 godina
Drakensang online

Edit: My Bad{#}

http://en.board.bigpoint.com/drasaonline/showthread.php?t=506134

Za guild CROTIGERS je bitno prije svega da li ima mjesta,a momentalno smo krcati:(

Sinoć sam dovršio q4,konačno:) Sad mi je base DMG bez Viagre 485-581

Lazycrazy,proud Master of CROTIGERS Guild on Grimmag Lazycrazy,proud Master of CROTIGERS Guild on Grimmag
Tigar Krezumica
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.3.2013 15:58 (fromcelltohell).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
onEEEx kaže...

koji levl moram bit za CROTIGERS GUILD?.....ja sam u mjesec dana doso do 29 levla....

Možeš u CROTIGERS2 guild kao pripremu dok ne levelas, javi koji ti je nick pa te pozovem kad budem online.

Mislim da je kolega gore mislio na BLADE DANCE kao novi PVP element u igri.

mislim da sam negdje na forumu procitao da je to u pripremi, nemogu sad naci gdje ali mislim da je.

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.3.2013 10:03 (Dalthor).
12 godina
neaktivan
Drakensang online

nick mi je oneeex ......Dance of blades je novi PVP turnir i bit ce masovnih nagrada...

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Drakensang online

e ekipa jer ima ko kakvu graficku mozda PCI 512-1gb za prdat treba mi za draken...

0 0 hvala 0
17 godina
Drakensang online

Vidite što mi je dropalo u Temple Sectoru od Zorlob mini bossa. {#}

Roshan Path - 40 lvl čizmice - 1980 CoT

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Drakensang online

Kad ćemo više u pravi CROTIGERS guild :)
Valjda ima 2 mjesta, pa nije moguće da su svi aktivni oO

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Drakensang online
kad dolazi ovaj troll....cekam vec tjedan dana da kupim CoT-e za Drakene...

0 0 hvala 0
16 godina
Drakensang online

Maloprije pade maska od Khaly's XD

Nije puno,ali čovjeka veseli{#}

Tigar Krezumica
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
fromcelltohell kaže...

Maloprije pade maska od Khaly's XD

Nije puno,ali čovjeka veseli{#}

Fino, fino +15 min i +15 max od gema. Mada ljudi govore da im je bolji Dark Helmet i uglavnom zamjenjuju masku sa njime.

Hoćeš kupovati sljedeći puta nešto od Dark geara?

16 godina
Drakensang online

Sa Drakenima sam na Vi,imam samo 479 komada,tako da....

Iako su mi pale u oko Dark Gloves:

http://drakensangonline.wikia.com/wiki/Dark_Gloves

BTW,sad mi je base DMG bez Viagre 508-604

Tigar Krezumica
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
fromcelltohell kaže...

Sa Drakenima sam na Vi,imam samo 479 komada,tako da....

Iako su mi pale u oko Dark Gloves:

http://drakensangonline.wikia.com/wiki/Dark_Gloves

BTW,sad mi je base DMG bez Viagre 508-604

Zamisli 10% attack speed na rukavice + 10% attack speed Valentia Quiver, a?

Bio bi relativno brzi destroyer sa tim Aegisom. {#}{#}

A ja zamišljam isti set od 20% speed + Predator + 30% speed za rafalnu paljbu u areni, već mi sline cure na takav setup, ali daleko je još Khaly od mene, a ni ova đubrad Sigri i Gorga nisu dropali ništa vrijedno. {#}

16 godina
Drakensang online

Da,samo što Valetia's Mythic Quiver mogu samo sanjat kao i ove rukavice xd

Ako imaš vremena pogledaj Feedback temu  na zadnji update.

Ljudi su i više nego nezadovoljni,no naravno...BP i njihovi forum modovi

po običaju,tjeraju po svojem,hebe se njima za igrače i za feedback{#}

Edit: Hebe se meni za PvP i Arenu.Znam da mnogi to volite igrat,ali ponajprije zbog tog prokletog PvP-a

su shebali i PvE. A,nevjerojatno je kako su u stanju uvijek,ali bez iznimke....zahebat nešto što radi

kako treba ne bi li kao,poboljšali nešto {#}

Edit2: http://en.board.bigpoint.com/drasaonline/showthread.php?p=3162698#post3162698

Tigar Krezumica
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.3.2013 13:03 (fromcelltohell).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
fromcelltohell kaže...

Da,samo što Valetia's Mythic Quiver mogu samo sanjat kao i ove rukavice xd

Ako imaš vremena pogledaj Feedback temu  na zadnji update.

Ljudi su i više nego nezadovoljni,no naravno...BP i njihovi forum modovi

po običaju,tjeraju po svojem,hebe se njima za igrače i za feedback{#}

Edit: Hebe se meni za PvP i Arenu.Znam da mnogi to volite igrat,ali ponajprije zbog tog prokletog PvP-a

su shebali i PvE. A,nevjerojatno je kako su u stanju uvijek,ali bez iznimke....zahebat nešto što radi

kako treba ne bi li kao,poboljšali nešto {#}

Ma zašto sanjati? Rukavice možeš zaraditi sa sljedećim eventom kao i ja jer sada imam oko 750 drakena, a za veletias Quiver jbg, treba imati više sreće.

Evo baš sam učitao njihov forum (internet mi je užasno spor trenutno) i napisat ću jedan prijedlog ako stignem ovisno o komentarima koji budu u threadu.

A jbg, ja volim malo pvp jer mi je na neki način kao odmor od pve i relativno dosadnog farmanja jednog te istog dungeona desetke puta. Ti mi dosta olakšavaš situaciju jer je podnošljivije, ali da su to sve neke random grupe jednostavno bih odustao od parallel worlda jer su random grupe užas.

16 godina
Drakensang online

Na mene možeš računat i ubuduće,znaš da sam pomagao svim živima

pa i onima koji meni nisu htjeli a kad sam ih prestigao,ajd' Lazy,pomozi xd

Normalno,kad sam raspoložen za takve akcije,

jer ponekad najviše volim bez mozga farmat negdje solo,

ali i to već znadeš.

Što se rukavica tiče,ako bude moguće u sljedećem eventu nafarmati resto Drakena,onda ću ih zasigurno kupit.

Jer,jedino attack speed-a mi sad nedostaje,ostalo je poprilično izbalansirano.

A ni od Valetia's Quivera nisam odustao,svaki dan par sati pokušavam,jednom će uletit.

Tigar Krezumica
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Drakensang online

jer ima mjesta u CROTIGERS2 Guildu?....30lvl sam(Grimmag)

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Drakensang online

ima lol kolko hoces, probao sam te vec par puta pozvati ali mi uvijek pise da si vec u guildu nekom.

izadji iz guilda pa ces dobit poziv

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Drakensang online

Dalthor,pošalji pozivnicu za Fromcelltohell73 pa kad udje u savez,promakni u gospodara taj account.

Tad ti i Ren85 možete preći k nama natrag. I ja sam pokušavao par puta poslat vama invite,ali....

Tigar Krezumica
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Drakensang online

neznam jeli meni zblesiran sustav pozivanja igrača u guild ili u čem je problem, ali i za tvog lika mi govori already a memeber of a guild {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Drakensang online

Nisam stigao još s dnevnim zadatcima do Grimmag servera,izaći ću iz saveza tad.

Kad primiš taj acc u guild,onda ti i Ren izadjite iz guilda da vam mogu poslat pozivnice.

Tigar Krezumica
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.3.2013 10:07 (fromcelltohell).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
fromcelltohell kaže...

Nisam stigao još s dnevnim zadatcima do Grimmag servera,izaći ću iz saveza tad.

Kad primiš taj acc u guild,onda ti i Ren izadjite iz guilda da vam mogu poslat pozivnice.

Dobra umjetnička fotografija...{#}

12 godina
neaktivan
Drakensang online

oke Dalthor sorry, nisam skuzil ja sam u nekom CROdrakenku....evo invate-aaj me oko 18h....kad cu moc na komp

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice