Ako je nexus 4 praktički lg optimus g onda u teoriji bi i ovaj drugi morao imat instant upgrade kao i njegov brat blizanac sto se tice tih novih verzija.
Cijena u Njemačkoj Nexusa 4 :
8 GB - 299 euros
16 GB - 349 euros
početak prodaje 13. idučega mjeseca.
Dobro da su stavili ovaj ultra oštri IPS LCD umjesto AMOLED-a za razliku od ostalih modela Nexusa, ovo je prvi model Nexusa s LCD ekranom zar ne?
8 GB - 299 euros
16 GB - 349 euros
početak prodaje 13. idučega mjeseca.
Dobro da su stavili ovaj ultra oštri IPS LCD umjesto AMOLED-a za razliku od ostalih modela Nexusa, ovo je prvi model Nexusa s LCD ekranom zar ne?
To je cijena otvorenih na sve mreze ?
Mislim trebala bi bit ak je bez ugovora i iceg ....
>da tako je to su cijene bez ugovorne obaveze
Ako je nexus 4 praktički lg optimus g onda u teoriji bi i ovaj drugi morao imat instant upgrade kao i njegov brat blizanac sto se tice tih novih verzija.
Pa i Galaxy S i Nexus S dijele hardver pa je tako Galaxy S na 2.3 dok je Nexus S na 4.1 (a ide i 4.2 vjerojatno).
Tako da, ne znači to ništa posebno.
>da tako je to su cijene bez ugovorne obaveze
Oh, mogao bi uposliti onda tasta da dovuce jednog iz Austrije .. Nece se cijene razlikovat vjerujem, a fakat su famozne :O
Bolesno!!!!
Od sada, samo čistokrvni Google treba uzimati.
Nexus 4 i Nexus 10 u garažu i voila!
300DPI na tabletu, damn!
"Nexus 10 was created in partnership with Samsung and is the first tablet with an A15 processor and advanced MIMO WiFi, giving you web browsing speeds up to 4x faster than normal WiFi."
Razmišljam o zamjeni One X-a za Nexus 4 (možda uz neku sitnu nadoplatu ako bude potrebe), što mislite jel to pametan potez? Počinje mi HTC lagano ići na živce sa svojim odnosom prema kupcima.
Razmišljam o zamjeni One X-a za Nexus 4 (možda uz neku sitnu nadoplatu ako bude potrebe), što mislite jel to pametan potez? Počinje mi HTC lagano ići na živce sa svojim odnosom prema kupcima.
Definitivno. Sve sta ima google na sebi se isplati. Ne zato jer je dosta jefitno (za sada) nego zato jer mobovi ce sigurno dobivat update za najnoviju android verziju.
+ Nexus mobovi nemaju nikakvo dodatno sucelje tipa htc sense i samsung touchwiz jer je nepotrebno.
http://crave.cnet.co.uk/mobiles/google-nexus-4-sold-out-as-fans-race-for-jelly-bean-bargain-50009748/

Evo sam slučajno naišao na ovaj droptest, poprilično razočaravajuće viđenim !!
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=nlgG33n71m0
Evo sam slučajno naišao na ovaj droptest, poprilično razočaravajuće viđenim !!
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=nlgG33n71m0
Obučeš ga u dobru gumu i možeš s njim igrat nogomet. Ništa strašno.
I sad bude apple tužio lg ili google zbog purple lens flarea :)
I ne , nije like pretty much any other camera jer ja to nisam primjetio na svojim slikama.
A nisam ni naletio na nekog da se žali na to.
Neviđenih razmjera a lijepo ti piše da je isti problem sa novim DSLR-ovima i telefonima kojima je okvir objektiva plići nego inače pa je potreba za lens hoodom?
Mislim da će ovaj link bit najkorišteniji na ovom forumu
I sad bude apple tužio lg ili google zbog purple lens flarea :)
I ne , nije like pretty much any other camera jer ja to nisam primjetio na svojim slikama.
A nisam ni naletio na nekog da se žali na to.
pa nemam ni ja lens flare na svojem mobu, tj na njegovim slikama. al zato dva mobitela imaju. u jednom slučaju je katastrofa neviđenih razmjera a u drugom slučaju 'to nije ništa'. ovisi kojem taboru pripadaš
pa nemam ni ja lens flare na svojem mobu, tj na njegovim slikama. al zato dva mobitela imaju. u jednom slučaju je katastrofa neviđenih razmjera a u drugom slučaju 'to nije ništa'. ovisi kojem taboru pripadaš
Taj drugi tabor je navikao na poluproizvode, pa im 'to nije ništa'.