Samo da kažem da je došla ASUS MAXIMUS V GENE U ADM, trenutna cijena je 1 530,00 kn.
Evo i par slika.
Protegni se na Z68 EX3 GEN3, clockaj i kombiniraj CF/SLI kao covjek.
Protegni se na Z68 EX3 GEN3, clockaj i kombiniraj CF/SLI kao covjek.
ne namjeravam ic u multigpu, a 200 kn mi bas nije na dohvat ruke
Za 780 HRK je Asrock Z77 Pro3 najbolja ploca.4+1 Digi Power, GEN3 slot i nativna podrska za Ivy.Odlicna za clock SB-a.
Šta je ovo najedanput 8+2 su lošije od 4+1 ?
4+1 Digi VRM je definitivno bolji od 8+2 klasicnog VRM-a.
Ante nerazumijem te zašto si išao tražit crni karton i opet se vratit ?
Di ti živiš zadnjih par dana? :P
igra b3
Ma nemam vremena dolazit na forum, doletim na 5min i to je to ...
4+1 Digi VRM je definitivno bolji od 8+2 klasicnog VRM-a.
Ma nemoj? Otkad to?
I digi i analog imaju svojih prednosti i mana,i pošto niti jedno niti drugo nije savršeno,ne možeš reći da je nešto bolje od drugoga kada to ni proizvođači ploča ne znaju.
Za 780 HRK je Asrock Z77 Pro3 najbolja ploca.4+1 Digi Power, GEN3 slot i nativna podrska za Ivy.Odlicna za clock SB-a.
Ako mu ne treba integrirana, ima P67 Pro3
http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=P67%20Pro3
V8+2, IB podrška:
http://www.asrock.com/mb/download.asp?Model=P67%20Pro3&o=BIOS
Super ploča za siću.
Ma nemoj? Otkad to?
I digi i analog imaju svojih prednosti i mana,i pošto niti jedno niti drugo nije savršeno,ne možeš reći da je nešto bolje od drugoga kada to ni proizvođači ploča ne znaju.
Otkad sam probao i jedno i drugo, jer sam imao SB.Ja pricam sa pokricem.Imao sam i tu tvoju plocu sa 12 faza koja qurca ne valja, toliko o klasicnom VRM-u.
Ako mu ne treba integrirana, ima P67 Pro3
http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=P67%20Pro3
V8+2, IB podrška:
http://www.asrock.com/mb/download.asp?Model=P67%20Pro3&o=BIOS
Super ploča za siću.
Ploca je cisto ok, imao sam 2500K na njoj.Ali kad za te novce moze ubosti nativnu IB plocu sa GEN3 slotom i DIGI vrm-om zasto ne.
Razlika u digi ploči i non digi ploče je sve u povrtanom ciklusu.
Makar je digi VRM precizniji i brže odrađuje posao (mjere brzine su u strojnim ciklusima, milisekundama, zanemarivo),
analogni kontroleri su sposobniji isporučiti više soka.
Primjerice gigabyte 890FXA-UD5 ima 8+2 digi vrm koji je sposoban podnesti opterećenja od cca 70-75A,
dok jedna BIOSTAR-ka sa analognim vrm-om 4+2 može podnesti do 110A, stvarno se vidi razlika.
Analognom digitalnom who cares. Bitno je da su FET-ovi dobri, digi ili analogni kotroler, svejedno mi je.
Ma nemoj? Otkad to?
Otkad sam probao i jedno i drugo, jer sam imao SB.Ja pricam sa pokricem.Imao sam i tu tvoju plocu sa 12 faza koja qurca ne valja, toliko o klasicnom VRM-u.
Bitch please, znaš i sam da je revizija 1.3 bolja. A što se tiče probavanja analoga i digija,daj neku usporedbu,koliko te ploče vdropaju/overvoltaju,max oc itd.
Razlika u digi ploči i non digi ploče je sve u povrtanom ciklusu.
Makar je digi VRM precizniji i brže odrađuje posao (mjere brzine su u strojnim ciklusima, milisekundama, zanemarivo),
analogni kontroleri su sposobniji isporučiti više soka.
Primjerice gigabyte 890FXA-UD5 ima 8+2 digi vrm koji je sposoban podnesti opterećenja od cca 70-75A,
dok jedna BIOSTAR-ka sa analognim vrm-om 4+2 može podnesti do 110A, stvarno se vidi razlika.
Analognom digitalnom who cares. Bitno je da su FET-ovi dobri, digi ili analogni kotroler, svejedno mi je.
Sto se tice SB-a i Intel procesora DIGI regulacija se pokazala kao bolja regulacija, za AMD ocito nije isto.U svakom slucaju ovdje je ova Asrockica najbolji izbor, vidim Done da si zato svratio :P
Jeli Don odvrtio onaj mem test sa Athlonom ? pošto je bio na moru pa nije mogao
Jeli Don odvrtio onaj mem test sa Athlonom ? pošto je bio na moru pa nije mogao
Bahahha mislim da nista od toga, shvatio je da je porazen.
Preuređivao sam servis. Nov laminat, gletanje, krečenje, nova rasvjeta, dolazi i nova stolarija.
Još nisam ni sve stvari preselio iz privremenog servisa. Tek sam jučer pronašao lemilicu, kondezatore,
a tinol žicu, to malo posrano klupko sam tražio bar 30 minuta po raznim kutijama.
Kad se sve stabilizira, imat ću nova 4 dodatna mjesta za servis, i dva posebna mjesta samo za testiranje/benchanje,
tako da ću zaista imati vremena subotom poslije posla, da se fino igram sa igračkama.
Ovako stvarno ne stignem ništa - svaki dan servis pun.
Daj ufotkaj da vidimo jesi dobro gajbu sredio
Kad se sve stabilizira, imat ću nova 4 dodatna mjesta za servis, i dva posebna mjesta samo za testiranje/benchanje,
tako da ću zaista imati vremena subotom poslije posla, da se fino igram sa igračkama.
Budem ti ja popunio drugo. Kad riješim vodemo,dopeljam ga pa da se oca pošteno. ;)
Daj ufotkaj da vidimo jesi dobro gajbu sredio
Ma skoro je sve gotovo osim novog stola (tj. produženog stola za servisiranje) i mjesta za benchanje.
Dolazi vjerovano i nekakav pult za mušterije i tako to. Ima tu još dosta posla, ali ne želim zatvoriti servis
i ne raditi dok se to radi, tako se da se uglavnom radi i servis i obnavlja - nekako improvizirano.
Kad sve bude gotovo - stavim slike.
Budem ti ja popunio drugo. Kad riješim vodemo,dopeljam ga pa da se oca pošteno. ;)
Ok. Ja imam memorija raznih boja i okusa - pa možemo i to testati. Imam sada fine A-DATA-e na 1.5V CL9 1600MHz - to bi tebi letilo preko 2000 mhz.
Kihoty ja cekam, javi kad krenes u opsezne testove sa Athlonom II X2.
Kihoty ja cekam, javi kad krenes u opsezne testove sa Athlonom II X2.
Mislim da više nemam ni jednog X2 Athlona - ali X3 će poslužiti - sa zaključanom jezgrom.
Preskup mi je X2 za naručivati novi, jer za taj novac dobijem G620.
Mislim da je V4+1, ili V4+2, nisam siguran.
Digi regulacija je bolja od obične.
Novi flagship kod ASRock-a, Z77 Extreme9:
http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=Z77%20Extreme9
Nema na njoj čega nema.
Kopiraju gigu i asus sa wifi/bt i kako neko može stavit tipku za reset i palit na onako glupo mjesto ... najbolje mjesto je negdje gore ...
A oni kopiraju FoxConn zato STFU.
Bar imaju svoj 5.25'' front deck sa USB3.0 + Wifi + BT antenom. Koliko vidim i to su kopirali od... ah sorry, nisu.
Ja se nebi žalio na takvu jednu ploču.
A power/reset tipke su tu gdje trebaju biti, kad je ploča okrenuta na stolu, bitko je da je u nekom kutu, gdje nije prekriveno kablovima/hlađenjem.
Da je Koko tako dobar dizajner - danas bi imao obrt/poduzeće, a ne trkeljao po forumu.
Kopiraju gigu i asus sa wifi/bt i kako neko može stavit tipku za reset i palit na onako glupo mjesto ... najbolje mjesto je negdje gore ...
Da je na njoj gigabyte naljepnica tipke bi odjednom bile savršeno pozicionirane.
Dosadan si više s tim.
Znaš li ti koja je najbolja ploča?
E pa ja ću ti reći-ona koju si masno platio!!!
Dok ne daš 1500+ kn za ploču,ni jedna nije dobra.
Gigabljak za 1000 kn je smeće.
Novi flagship kod ASRock-a, Z77 Extreme9:
http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=Z77%20Extreme9
Nema na njoj čega nema.
nice, jos nisam vidio mbo koja ima wifi+bt modul u bundleu
Imaš na ASRockovo X79 - sa istim front dongleom - ali X79 nije za svakoga.