Nije tablet sve dok ide u džep.
A bas sam gledao neki video Nexus7 vs iPad mini i bas je lik govorio kak nexus stane u dzep a iPad ne 
Nije tablet sve dok ide u džep.
A bas sam gledao neki video Nexus7 vs iPad mini i bas je lik govorio kak nexus stane u dzep a iPad ne 
Kako god, SGS 3 bi još i stao u muški džep, kod ženskih u traperice ne stane. Note 2 neznam na koju foru stane ni kod muških ni kod ženskih.
Ne znam na koju foru, al ja sam 190+ na nekih ~70kg (znači očajno mršav), pa stane bez problema, bilo u hlače od odijela, bilo u traperice... pa pobogu, novčanik mi je veličine S III kao što rekoh, tako da ne pi.zdekaj jer uređaju očigledno nisi primirisao.
Vjerojatno na foru da nisi metroseksualac i nošis hlače za žensko?!
Ženskima ne stane ništa u džep od traperica bome.
EDIT: Evo, na 3. slici je koliko je SIII unutar džepa, na 4. koliko prostora ima sa strane, a hlače su jedan od manjih muških brojeva.
Pa rekao sam da sgs3 stane u muški džep, ne vidim u čemu je problem?
Kako god, SGS 3 bi još i stao u muški džep, kod ženskih u traperice ne stane. Note 2 neznam na koju foru stane ni kod muških ni kod ženskih.
Koja to ženska nosi mobitel u džepu? Koliko ja znam nose u torbama.
Starije žene da, ali mlađe baš i ne nose sve torbice, npr. u školu, šta će cura uzet torbicu + torbu za školu? A sigurno neće mobitel u torbi za školu držat.
Kako god, SGS 3 bi još i stao u muški džep
Pa rekao sam da sgs3 stane u muški džep, ne vidim u čemu je problem?
Bi još i stao, to zvuči na knap, a on stane bez ikakvog problema što se vidi iz priloženoga.
Pa meni ženske u školu nisu nosile borše za školu, nego ženske borše, u njoj koja teka i tako to, ostalo sve što ide u žensku boršu očigledno (one koje su nosile obične borše za na leđa bi i mob držale u njima, koji god da je bio, a tada su bili aktualni mali i tanki W580i, W705...), a među time i mobiteli, al ovi mobiteli i nisu namjenjeni toj publici, to što kupuju je druga stvar...
Borše?
Koja to ženska nosi mobitel u džepu? Koliko ja znam nose u torbama.
Vjeruj mi mnogee, cesto vidim kako curama viri pol iPhona ili dvije trecine Galaxya s3 i dzepa.
Je, zato što se ti obazireš na školarke, kojima je danas bitno samo se pokazat. Takva pretpostavljam nosi bijele starke, sluša pjesme koje se sastoje od dvije riječi, a nije instrumental, a sve oko sebe zove koke i ljube. Tj. vidiš jednu, vidia si sve jer su postale kopije. Ne bi to skužio da prije ~2 mjeseca nisam s posla išao s kolegom koji mi govori, pogledaj ti ove generacije, svi isti, neoriginalni i prepotentni.
BTW
više, proteglo se na 2 strane. Ovo su igračke za odrasle, tako da ih tako treba i komentirat.
Jedno je da stane u dzep, a nesto sasvim drugo ako hoces sjesti, sagnuti se, puzati po podu (npr. do uticnice za struju
), itd. dok ti je mob. u dzepu, bez da moras stalno razmisljati hoces li ga polomit.
Npr. sagnes se da pokupis kunu sa poda, a mob. od 5k kuna kaze krc... 
LEDica se koristi za notifikacje bez jailbreaka, tako je oduvjek...
Inače, mob nije loš, ali u zadnje vrijeme su mi svi HTCovi nekako odbojni, nemam pojma zašto. Što se tiče ekrana, ne hvale ga baš previše osim oštrine, a veličina je na rubu za običan mob. 4.7" još mogu progutati, ali za ovo nisam siguran.
Evo i review > http://www.engadget.com/2012/11/16/htc-droid-dna-review/
LEDica se koristi za notifikacje bez jailbreaka, tako je oduvjek...
Inače, mob nije loš, ali u zadnje vrijeme su mi svi HTCovi nekako odbojni, nemam pojma zašto. Što se tiče ekrana, ne hvale ga baš previše osim oštrine, a veličina je na rubu za običan mob. 4.7" još mogu progutati, ali za ovo nisam siguran.
samo kad ti zvoni notif. (poziv ili nesto), inace nemre svjetlit i nemozes namjestit trajanje i za koje notife oces
ja bi deluxa upiknuo iste sekunde da dolazi sa aospom
Daj molim te ne piši glupost. Da si pogledao malo po review-ima sad bi se poklopio:
There aren't enough superlatives to say how good this screen is; ...you can’t see individual pixels no matter how hard you try. Color reproduction and viewing angles are easily best in class, and the DNA has no problems outdoors in bright sunlight; Multiple people in the Verge office asked if the device was a dummy unit and not a real phone thanks to the display’s impressive visuals. The air gap between the glass and the LCD on the DNA is so small that it almost looks like images are floating on the screen.
...it’s superbly detailed and sharp, so fine text is very life-like and pleasant to read. Heck, it’s so detailed that it rivals the micro printing seen on paper money; ...with its rich color production, wide viewing angles, and strong brightness output.
How good is it? Images appear to just float above the screen. The font rendering is crisper than anything we've ever seen, and 1080p movies look simply stunning. Colors seem to appear more natural (without being overly saturated), the darks are darker and whites are not as harsh to our eyes as they were on the One X. Viewing angles are just as stellar, and you will love to use this phone in direct sunlight because even at 50 percent brightness you can see everything without straining your eyes -- something that we can only say about a select few devices.
We give the Super LCD3 display all the praise in the world, because it's the current undisputed champion in the mobile industry.
Daj molim te ne piši glupost. Da si pogledao malo po review-ima sad bi se poklopio:
Gizmodo ga baš i nije tako nahvalio, iako oni možda i nisu najtočniji(definitivno više vjerujem Engadgetu i Vergeu).
Dobro cini se da baterija i nece biti tako losa a i za primjetiti je da se mob ne grije tolko puno kao recimo HOX, barem ako je suditi prema reakcijama ekipe iz Amerike, sad jos da pocnu stancat Deluxe verziju i to je to :)
el presidente http://www.speedtest.net/result/1631331270.png
Po meni 99% da ce nasljednik od S3 imati 1080p.
Note II ima 5.5" pa sta :)
nadam se da nije. one x je puno lijepše dizajniran uređaj. barem po mom mišljenju.
ili da bar bude ko 8x. ovak me nekak podsjeća na s3
el presidente http://www.speedtest.net/result/1631331270.png