5 godina BUG foruma

poruka: 61
|
čitano: 6.549
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
5 godina BUG foruma

Na današnji dan, prije 5 godina pokrenut je javno BUG-ov forum. Neda mi se neka statistika i povijest foruma izvlačiti, to prepoštam BUG-ovim novinarima. Prvi dan bilo je registrirano 700 korisnika, ja sam bio kao 457. I dan danas, sam od prvog dana aktivan, jeeee.

Ništa, Sreten nam svima rođendan!!!!!

90 0 hvala 51
13 godina
protjeran
5 godina BUG foruma

Vjerojatno će netko iz uredništva otvoriti temu.

U svakom slučaju čestitke. (meni će biti sredinom ožujka punih pet godina {#} ).

Volim sve moderatorice i administratorice !

1 1 hvala 0
17 godina
Re: 5 godina BUG foruma
cestitam svima. posto sam pratio svakodnevno vijesti na bug.hr tako sam se i registrirao isti dan kada je objavljena vijest o beti foruma.

sve u svemu, navlakusa zbog koje uvijek imas jedan tab otvoren za ovaj forum.

bilo je svega. cak sam bio i baniran... vrhovni poglavar me odbanao uz uvjet da ne zahebavam posten svijet. tnx
expert za istrazivanje ruda i gubljenje vremena na bol-u.
17 godina
5 godina BUG foruma

ja također visim 5 godina ovdje...

bilo je žućnih rasprava, svađe, mirenja...

ne može se reći da nije bilo korisno, štošta sam saznao i naučio, a možda sam i ja nekog nešto poučio.

Sretan rođendan!

Moj PC  
5 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
5 godina BUG foruma

Ja ovdje nažalost nisam od samih početaka, no čestitam forumašima koji su bili od samih početaka i koji su uspjeli zadržati mentalno zdravlje i snagu da i dan danas budu ovdje. Dokaz da je ovaj forum definitivno posebno mjesto na ovom internetskom bespuću. 

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
5 godina BUG foruma

čestitam svim članovima na godinama strpljenja, akomuliranom zračenju.. a i trolovima čestitam, bez njih ovaj forum ne bi bio šta jest

Cum sapienti viro libenter diserimus
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
5 godina BUG foruma

Pridružit ću se čestitkama i složit sa komentarima kolega poviše. Nisam od početka,ali

u ovih 3 godine koliko jesam,ovaj forum mi je ušao u krv,tako da nema dana da ne provedem

barem 2,3 sata na njemu. Naravno,ima i nekih nedostataka,al svakako meni najbolji

IT-forum. Naravno ovim povodom hvala svim kolegama koji djele svoja saznanja i mišljenja,a

takvih ima fala Bogu puno na ovom forumu,koji su uvik tu kad triba pomoć.

Hvala Bug-u,hvala njima.

kikolo
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.2.2013 8:22 (kikolo).
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
5 godina BUG foruma

Sretan rođendan BUG forumu {#}

Još malo pa će i meni 5 godina tu..  u početku sam bio jako aktivan i sveprisutan (to su bili dani!), no zadnjih cca 2 godine sam dosta usputan gost (nedostatak vremena i dosta ostalih obaveza..), u svakom slučaju brzo je prošlo tih 5 godina {#}

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
5 godina BUG foruma

...i sam sam se navukao, jer je to bilo vrijeme kada sam visio po forumima, Internetu. Danas je to sve manje, nekako u prolazu. Neke forume sam zaboravio, dok na ovaj još uvjek navratim (manje). A i kada sam od prvog dana ima neku svoju težinu...

0 0 hvala 0
14 godina
5 godina BUG foruma

Čestitam Bug-u na uspješnosti foruma već 5 godina...

Ja sam službeno kratko tu, ali sam pratio forum bez registracije prije toga...

Želim svima puno dobrih tema i korisnih savjeta i manje trolla i gluposti... {#}

0 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
5 godina BUG foruma

uvijek ce me mucit taj jedan dan koji sam zakasnio :)

ggwp bug

soclose.jpg

Evasi0n Jailbreak http://www.youtube.com/watch?v=SRiWB-3_upI
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
torrente kaže...

bilo je svega. cak sam bio i baniran... vrhovni poglavar me odbanao uz uvjet da ne zahebavam posten svijet. tnx

Ti si legenda ovog foruma. Uz mene naravno...

Ja sam svoju mladost ovdje ostavio. Pogledaj mi avatar {#}

17 godina
5 godina BUG foruma

Bilo bi zanimljivo vidjeti statistike foruma - broj postova dnevno, najaktivniji forumaši i tako...

Čestitke! Najbolje uređen IT forum u svemiru, a i šire {#}

'Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran' - Einstein ----- www.cigoff.eu -----
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
5 godina BUG foruma

Čestitke, mogu samo reći da mi vrjeme na internetu bez Bug stranica i foruma ne bi bilo isto.

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
5 godina BUG foruma

Neću zaboraviti prvi dan kako smo se ja(sa starim accountom "darkswordwarrior"),itf4n i naxeem natjecali u spamu oko toga tko će imati najveći post count...Ja sam na žalost morao odustati jer sam išao spavat.Ali jesam stigao nekoliko stotina postova nabit.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pero Dinamit kaže...

Bilo bi zanimljivo vidjeti statistike foruma - broj postova dnevno, najaktivniji forumaši i tako...

http://www.bug.hr/forum/bestusers/

Ispada da sam pisao po 3,6 posta dnevno. Sto nije bas mnogo

Imam 6603 poruka i 207 tema

17 godina
5 godina BUG foruma

Meni je sutra 5 godina od učlanjenja.  {#}  Sve čestitke, nek nam rastu i Bug i Forum i da nam diskusije budu još kvalitetnije.   {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.2.2013 13:07 (Ivan(4)).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
5 godina BUG foruma

Od prvog dana BUG je otvoren  na mojoj Mozilli.

Svaka cast BUG

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
5 godina BUG foruma

meni za 9 dana ce bit 5 godina ..zivio Bug forum !

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
5 godina BUG foruma

Sretan rođendan Bug forumu :)))))))))))

Forum je konačno postao brz :))))

Još samo da dodate da se vidi ko daje TD i TU, jer sad ima previše trolova.

Moj PC  
0 4 hvala 0
13 godina
neaktivan
5 godina BUG foruma

Sretan rođendan BUG Forumu!!

I da živi još 100 godina. {#}

Neznam se potpisat..xDD Ako sam ti pomogao pritisni Hvala !
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
5 godina BUG foruma

Svaka cast svima koji su tu 5 god i nama koji smo skoro 5god hehe

I bugu sve najbolje! :)

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
5 godina BUG foruma

Pff, 5 godina, prozujalo. Sjećam se da mi je prva misao kad se tek napravio bila otprilike "što će im forum, neće imati sve skupa 10 korisnika".. a gle sad. {#}

Ugl. keep up the good work, samo nek ostane ovako pregledan i čist.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
g12356 kaže...

Neću zaboraviti prvi dan kako smo se ja(sa starim accountom "darkswordwarrior"),itf4n i naxeem natjecali u spamu oko toga tko će imati najveći post count...Ja sam na žalost morao odustati jer sam išao spavat.Ali jesam stigao nekoliko stotina postova nabit.

Ako se dobro sjećam, Naxeem je pobjedio, bio je bubamara s minigunom {#}

Sretan rođo Bugovci!

The world is your playground.
17 godina
5 godina BUG foruma

Registrirao sam se mjesec dana poslije pokretanja. Aktivan sam čitalac, napišem tu i tamo kad osjetim potrebu i to je to :)
Vjerojatno sam jedan od najmlađih koji je ostao aktivan, registrirao sam se sa 12 godina.

Koristite blage riječi i jake argumente BF3 nick: Dorjan_CRO
Moj PC  
2 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
5 godina BUG foruma

Cestitam svim korisnicima koji su ovdje od prvog dana, a isto tako i cijelom BOL teamu sto su uspjesno ovaj forum vodili do sad, a nadam se i jos dugo vremena.

BTW: Jedno vrijeme me nije bilo na forumu i sad dodem i vidim da su neki stari clanovi permanentno suspendirani (Tracer, Izgr  i jos mnogi drugi). Sta se njima desilo?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Medikus kaže...
g12356 kaže...

Ako se dobro sjećam, Naxeem je pobjedio, bio je bubamara s minigunom  {#}

Sretan rođo Bugovci!

Yup...ja sam završio treći...

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
16 godina
LordShgi kaže...

Cestitam svim korisnicima koji su ovdje od prvog dana, a isto tako i cijelom BOL teamu sto su uspjesno ovaj forum vodili do sad, a nadam se i jos dugo vremena.

BTW: Jedno vrijeme me nije bilo na forumu i sad dodem i vidim da su neki stari clanovi permanentno suspendirani (Tracer, Izgr  i jos mnogi drugi). Sta se njima desilo?

Svi su tu, samo pod drugim imenima.
While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
17 godina
5 godina BUG foruma

Registrirao sam se par dana nakon pokretanja i od tada redovito pratim. BUG forum postao je neizostavni dio mog života. Sretan rođendan i želim nam svima skupa još puno godina zajedničkog druženja na ovom forumu. {#}

Mašta je puno važnija od znanja. Znanje je ograničeno. Mašta okružuje svijet.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
5 godina BUG foruma

Sretan 5. rođendan jednom od tehnički najnaprijednijih i user-friendly foruma u svijetu.

Pingu ;)
Moj PC  
4 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice