Imam jednu Saitek kameru na računalu. Vrlo je dobra, no u zadnje vrijeme imam jedan problem s njom. Slika kamere je zbog nekoga razloga postala mutna. Imam program webcamXp 5 za snimanje i AMcap u kojem mogu vidjeti postavke kamere, no bilo kakve postavke stavim, uvijek primjetim da je slika kamere još uvijek mutna. Isto tako primjetio sam da je kod postavka quality zbog nekog razloga smješten na najniže (low) te nemogu to povećati. Kamera nije oštećena, pa ne razumijem zbog kojega je razloga sve mutno. Kako da riješim problem, te da slika ne bude mutna?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
znam da je glupo ali pogledaj dali ti kamerica ima onaj kotačić oko leće za namještanje oštrine slike jer sam se i ja tako bio čudio što je to pa sam vidio da sam ga malo okrenuo.
znam da je glupo ali pogledaj dali ti kamerica ima onaj kotačić oko leće za namještanje oštrine slike jer sam se i ja tako bio čudio što je to pa sam vidio da sam ga malo okrenuo.
Ovo tu je moja kamera. Daj pokažite gdje se nalazi taj obruč. Postoje dva obruča, ovaj koji vidite, i kada skinete taj još jedan ispod toga. Koji obruč? Gdje se nalazi?
Hvala svima, uspio sam riješiti problem. Hvala Zippo.
Što se mene tiče, ova tema se može lockati.
e o tome sam ti pričao kotačić oko leće
Ovako,imam web cameru pod imenom Canyon CNR-WCAM43 i kupila sam ju prije2 godine i uopče ju nisam koristila i sad sam ju neki dan nasla al nisam nasla cd onaj za drivere pa sam nasla prek interneta i instalirala ih i sve to :)) i kamera radi al je mutna slika sto da radim?????
I kod mene je isti problem ako znate rjesenje tog problema molio bivas da mi kazete
UNAPRIJED HVALA
Evo i ja sam imao taj problem sa kamerom Havit Webcam HV-V618, slika je bila mutna. I gledam gdje su kotačići za zumiranje i nema ih. Probao svakakve drivere i tražio okolo, ništa. Uzeo čačkalicu i dodirnu Oko (kamere i kao da je pomakla se unutra i slika postala bistra.