Web kamera problem

poruka: 19
|
čitano: 24.780
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
odjavljen
Web kamera problem

Imam jednu Saitek kameru na računalu. Vrlo je dobra, no u zadnje vrijeme imam jedan problem s njom. Slika kamere je zbog nekoga razloga postala mutna. Imam program webcamXp 5 za snimanje i AMcap u kojem mogu vidjeti postavke kamere, no bilo kakve postavke stavim, uvijek primjetim da je slika kamere još uvijek mutna. Isto tako primjetio sam da je kod postavka quality zbog nekog razloga smješten na najniže (low) te nemogu to povećati. Kamera nije oštećena, pa ne razumijem zbog kojega je razloga sve mutno. Kako da riješim problem, te da slika ne bude mutna?

Goodbye
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
Web kamera problem

znam da je glupo ali pogledaj dali ti kamerica ima onaj kotačić oko leće za namještanje oštrine slike jer sam se i ja tako bio čudio što je to pa sam vidio da sam ga malo okrenuo.

C'est la vie

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
RE: Web kamera problem
leo_819 kaže...

znam da je glupo ali pogledaj dali ti kamerica ima onaj kotačić oko leće za namještanje oštrine slike jer sam se i ja tako bio čudio što je to pa sam vidio da sam ga malo okrenuo.

Ne. Probao sam upravo to i nije djelovalo, ali hvala na soluciji.
Goodbye
16 godina
odjavljen
Web kamera problem

Evo slika na kojoj se vidi kako to izgleda.

to bih trebao biti ja, ali je mutno to bih trebao biti ja, ali je mutno
ovo tu u sredini slike bih trebao biti ja, ali se ništa ne vidi (jer je mutno) ovo tu u sredini slike bih trebao biti ja, ali se ništa ne vidi (jer je mutno)
Goodbye
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
leo_819 kaže...

gdje je taj kotačić? ima ih dvoje
Goodbye
16 godina
odjavljen
Web kamera problem

Ovo tu je moja kamera. Daj pokažite gdje se nalazi taj obruč.  Postoje dva obruča, ovaj koji vidite, i kada skinete taj još jedan ispod toga. Koji obruč? Gdje se nalazi?

Goodbye
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
jel ima kamera autozoom opciju ? da ti automatski zumira lice?
K'eni pa te vat' ;)
16 godina
odjavljen
BugSU kaže...
jel ima kamera autozoom opciju ? da ti automatski zumira lice?
 ja mislim da ne
Goodbye
17 godina
neaktivan
mislis il znas...ne pitam to za dzabe....moaj web kamera ima tu opciju i desava mi se nekad ista situacija....zato te pitam.....mada bi to sve resio format windowsa ;)
K'eni pa te vat' ;)
16 godina
odjavljen
BugSU kaže...
mislis il znas...ne pitam to za dzabe....moaj web kamera ima tu opciju i desava mi se nekad ista situacija....zato te pitam.....mada bi to sve resio format windowsa ;)
 da ima
Goodbye
16 godina
neaktivan
Axlus kaže...

Ovo tu je moja kamera. Daj pokažite gdje se nalazi taj obruč.  Postoje dva obruča, ovaj koji vidite, i kada skinete taj još jedan ispod toga. Koji obruč? Gdje se nalazi?

ovaj mali crni oko leće sto je kao nareckan taj vrti malo lijevo desno dok se ne izostri slika....
mb:ga-ma790x-ds4; cpu:amd athlon64x2 6000+ 3.3GHz; 8gb ram dual chanell 800mhz vga:nvidia gtx260 896ddr3; power:Chieftec power supply 650W, windows vista ultimate x64
17 godina
neaktivan
Web kamera problem

Slika govori 1000 rječi:

http://www.njuskalo.hr/oglas380962
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Web kamera problem

Hvala svima, uspio sam riješiti problem. Hvala Zippo.

Goodbye
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Web kamera problem

Što se mene tiče, ova tema se može lockati.

Goodbye
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Web kamera problem

e o tome sam ti pričao kotačić oko leće Namigiva

C'est la vie

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Web kamera problem

Ovako,imam web cameru pod imenom Canyon CNR-WCAM43 i kupila sam ju prije2 godine i uopče ju nisam koristila i sad sam ju neki dan nasla al nisam nasla cd onaj za drivere pa sam nasla prek interneta i instalirala ih i sve to :)) i kamera radi al je mutna slika sto da radim????? 

Antonelica
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Web kamera problem
preko programa od web cama izoštri sliku,ima negdje sharp opcija
Iz dana u dan
12 godina
neaktivan
Re: Web kamera problem

I kod mene je isti problem ako znate rjesenje tog problema molio bivas da mi kazete 

UNAPRIJED HVALA

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.12.2012 22:59 (hakan).
13 godina
neaktivan
Web kamera problem

Evo i ja sam imao taj problem sa kamerom Havit Webcam HV-V618, slika je bila mutna. I gledam gdje su kotačići za zumiranje i nema ih. Probao svakakve drivere i tražio okolo, ništa. Uzeo čačkalicu i dodirnu Oko (kamere i kao da je pomakla se unutra i slika postala bistra.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice