HD1080 kamera

poruka: 11
|
čitano: 4.680
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
HD1080 kamera

Digitalna. Koja i za koliko love?

Eh da, poželjno da zapisuje direkno na flash memorije od npr. 8GB...

Frankly, my dear, I don't give a damn.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: HD1080 kamera

Preporučam ti Sony, jer ja sam do sad imao dvije Sonyeve i stvarno sam bio zadovoljan. Što  se tiče modela za ono što želiš najbolja ti je HDR-HC5E, a ni cijena nije bas svemirska. Nekih 5500 kn. Ali, mislim da ti je bolje uzeti s tvrdim diskom... Možeš prebacivati video isto kao i s diska, a imaš puno veći kapacitet... A o cijeni 8GB kartica da i ne govorim...

17 godina
neaktivan
HD1080 kamera

Sony DCR-sr32e. Kamera sa hard diskom od 30gb. Prezadovoljan san s njom. Od potrošne robe uložiš još jedino u stalak i dodatnu bateriju. Ima ulaz za pro duo karticu koju nikad nećeš morati ni koristiti. Ima pre odličan optički zum od 40x. Digitalni je 2000 ali to je samo radi šminke. Digitalni pokvari sliku.

Evo ti link pa pogledaj. a za cijenu se raspitaj. mislim da je oko 4k

http://www.sony.hr/view/ShowProduct.action?product=DCR-SR32E&site=odw_hr_HR&imageType=Main&category=SDH+Hard+Disk+Drive

KOMP-C2D E8200 2,66ghz, Asus P5K-e/WiFi, Gigabyte HD3870, Corsair 2x2gb ddr2,800, Samsung 500gb, Corsair 450w vx
LAP-HP 6710s, 15,4“, C2D T7300 2,0ghz, Intel X3100 384mb, Samsung 2x1gb ddr2,667, Toshiba 120gb
POCKET PC-HP Ipaq rx5700, Samsung 400mhz, 1gb flash ROM, 64mb ram, Wm5, Gps, Bluetooth, SD/MMC
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Palac kaže...

Sony DCR-sr32e. Kamera sa hard diskom od 30gb. Prezadovoljan san s njom. Od potrošne robe uložiš još jedino u stalak i dodatnu bateriju. Ima ulaz za pro duo karticu koju nikad nećeš morati ni koristiti. Ima pre odličan optički zum od 40x. Digitalni je 2000 ali to je samo radi šminke. Digitalni pokvari sliku.

Evo ti link pa pogledaj. a za cijenu se raspitaj. mislim da je oko 4k

http://www.sony.hr/view/ShowProduct.action?product=DCR-SR32E&site=odw_hr_HR&imageType=Main&category=SDH+Hard+Disk+Drive

Dobra kamera, al ne spada pod kameru visoke rezolucije (1080), vec pod obicnu SD seriju kamera. Za najnovije sony kamere 1080 rezolucije sa tvrdim diskom pogledaj ovjde:

http://www.sony.hr/view/ShowProductCategory.action?site=odw_hr_HR&category=HDD+AVCHD+Hard+Disk+Drive

17 godina
neaktivan
Problem je da ti ne stane baš puno na 8GB memorije. Mislim da je bolje uzeti s hard diskom ili DV kazetama, gdje ti stane 60 minuta filma a koštaju oko 20 kuna.
Ja ima Canon HV 20 i jako sam zadovoljan s kamerom. Kamera koristi DV kazete. Ima odličnu sliku s odličnom reprodukcijom boja.
17 godina
neaktivan
davorr kaže...
Problem je da ti ne stane baš puno na 8GB memorije. Mislim da je bolje uzeti s hard diskom ili DV kazetama, gdje ti stane 60 minuta filma a koštaju oko 20 kuna.
Ja ima Canon HV 20 i jako sam zadovoljan s kamerom. Kamera koristi DV kazete. Ima odličnu sliku s odličnom reprodukcijom boja.

Potpisujem napisano za Canon HV 20 ... osim što su kvalitetne kazete ipak dosta skuplje ...
17 godina
moderator
MiToZ kaže...
davorr kaže...

Potpisujem napisano za Canon HV 20 ... osim što su kvalitetne kazete ipak dosta skuplje ...
I ove za 20 kuna su dovoljno kvalitetne za normalnu uporabu - snimis, prebacis sadrzaj na kompjuter i spremis kazetu na sigurno. Sad, ako vise puta koristis istu kazetu - to je druga prica. To osobno nikad ne radim.
17 godina
neaktivan

Najbolje HD1080 kamere idu na miniDV kazete,

u svakom slucaju preporucujem nesto iz sony HD serije ( 5 / 7 / 9 ) ili ako si bas spreman na trosak serija FX 7 / 1

16 godina
neaktivan

Imam Canon HF 100 i odlicna je. Slike su ostre, boje prirodne. Imas mogucnosti dosta podesavati kvalitetu slike. Tesko mi je reci kakva je u odnosu na druge, ali ja sam jako zadovoljan. Na Full HD TV daje skoro savrsenu sliku.

Snima na SD kartice, ali za snimanje u najvecoj kvaliteti moras imati karticu brzinske klase 4

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.12.2008 12:14 (Zvonko200).
17 godina
neaktivan
HD1080 kamera

Dosta ljudi za HD1080 preporučuje mini-DV, AVCHD je dosta 'težak' format za software. Neki programi rekompresiraju AVCHD da bi se uopće mogao obrađivati; ne znam koliko i da li to utječe na kvalitetu slike. S druge strane, vjerojatno je lakše c/p materijal nego capture u real-time-u preko nekog NLE-a; ovisi s čim radiš i za što će se koristiti. 

jim je napisao ono što i ja mislim, DCR-HC5/7/9 je odličan izbor, s tim da mislim da je FX 7 ipak malo skuplja investicija. HC5 je između 5-6K, noviji modeli malko su i skuplji. 

Canon Vixia HD modeli su za ovo što si ti tražio možda naj izbor, ali ne znam gdje ima kupiti i koje su cijene, znam da imaju dobrih opcija s karticama. Koliko znam, Sony Vegas nema problema s AVCHD od Canona.

Canon HF 100 u akciji (zanemariti adaptere lol) http://www.vimeo.com/965556

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
HD1080 kamera

Canona HF 100 imas u Kodak centru cca 5500 kuna, bilo ih je u KSU nesto jeftinije, vidio sam je prije 7 dana u Technomaxu po slicnoj cijeni

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice