Koji office koristite?

poruka: 272
|
čitano: 75.944
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen
Koji office koristite?

koristio sam office 2003 sad koristim 2007...nije tolika velika razlika osim u dizajnu...ostalo je sve isto....kad sam se prebaio na office 2007 iznenadio me je dizajn jer sam očekivao da će biti bar malo sličan 2003... sad ga koristim 3-4 mjeseca i sjajno mi ide samo se treba naviknuti...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Koji office koristite?

Microsoft Office 2003 Professional Edition SP1, sljedeći mjeces ću updateati na SP3, valjda Osmijeh

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Koji office koristite?
mbaksa kaže...
sasa kaže...

pa i ne bih se baš složio!

a i brzina otvaranja datoteka, brzina rada i otvaranja software-a je definitivno VELIKA boljka OO-a! I, naravno, stabilnost! Držao sam neke seminare iz OO-a jer je tvrtka odlučila izbaciti MS Office radi licenci i sada žale jer im je sve sporo, tablice se dramatično sporo otvaraju, a na tome im se sve bazira! Tebi naravno sve radi ok jer imaš tablicu s 5 redaka i 3 stupca... Probaj nešto normalno od 35000 redaka i 150 stupaca, pa to oblikuj pa sortiraj, filtriraj, kopiraj i sl. pa pricaj ond akako je OO bolji od MS-a.

Za to sto ti smatras "normalnim" ne koristi se Excel nego se koristi Access ili neki program koji koristi neku bazu podataka. Namigiva
pa ne bih se baš složio....
da, baza je ok, ali onda moraš sve poslovne procese standardizirati i ujednačiti sve mora biti u toj bazi, ali u HR tvrtkama to ne "pali"! svaki pojedinac u nekom odjelu ima svoje tablice koje popunjava pa se to na kraju konsolidira i sl....
uostalom, probaj neki ozbiljan report napraviti... zar ide ispod 10000 redaka?!
budeš vidio kada kreneš raditi nešto ozbiljno (poslije škole ili faksa)
17 godina
Koji office koristite?

Office 2007, po meni najblji uredski alat, imao sam i open office i office 2003, ali mi je 2007 odličan, sam treba da se malo navikneš.

AMD Athlon 3200+, 1gb DDR 2 RAM, Radeon X1600/1650 series
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Koji office koristite?

Office 2007 Enterprise-Blue Edition

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Koji office koristite?

koristim office 2007 - najbolji office koji je napravljen... Cool

na ribbon se uopće nije teško naviknuti (trebalo mi je nekoliko dana Smijeh)

sučelje office 2007 uopće nije zbunjujuće kad se navikneš

radio sam i u open.officeu i office 2002 i 2003, ali ništa se ne može mjeriti sa 2007

(isto kao što je i vista puno bolja od xp Namigiva)

Potpis ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Koji office koristite?

Office 2oo7,  slažem  se  daleko najbolji  uredski  paket  ikada  napravljen, probao sam koristiti razne OpenOffice i ostale ljevake ali  se  nisam  mogao  naviknuti  na  njih,  neznam,  totalno  su  mi  bezveze.

There is no place like 127.0.0.1
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Koji office koristite?

Niti jedan

Koristim LaTex :)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Koji office koristite?

Koristim MS Office 2007. Mnogo je bolji od starijih verzija.Osmijeh

Iako ni stariji office-i nisu loši.

Isprobao sam OpenOffice, i uopće mi se nije svidio. Ne znam zašto no bio je prepun bugova i nespretan za korištenje.

Ozbiljno...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Koji office koristite?

Microsoft Office 2007

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Trenutno 2007.

17 godina
neaktivan
Koji office koristite?

office 2007 trenutno i odlican je, u pocetku mi je sucelje bilo cudno no sad sam se naviknuo , sve je preglednije i lakse se nade, kad moram na nekom drugom racunalo radit na starijoj verziji vise nis nemrem nac skroz sam zbunjen.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Koji office koristite?

Ja koristim Office 2007. Sve super radi osim lokalne pomoći! Mršti se

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.3.2009 12:11 (DarK).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Koji office koristite?

Microsoft Office 2007 Enterprise Edition, +SP1 +Croatian Language pack

Nijedno pravilo bez iznimke!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Koji office koristite?
Microsoft Office 2007 SP1.
Intel E7200@3ghz,Gigabyte EP35-DS3,Gainward 8800GT OC,Segate Barracuda 500gb,2x 2 gb Kingmax MARS ram,Thermaltake Soprano, Corsair VX 450W
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Koji office koristite?

Koristim OpenOffice 2.4, i od neki dan 3.0. Prije sam koristio M$ O$$ice 2003. Koristim OpenOffice, jer kako god pogledate dokument pišem ja, a ne Office, tako da mi je svejedno što koristim, a OpenOffice badava. Plus, koristim i Linux(tu i tamo) tako da M$ nema na Linux-u.

Microsoft - We make the bloatware of tomorrow available on your computer today. Mac - Buy a Mac today and join the wonderful world of fairy tales.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Alen kaže...

Ja sam prije koristio Office 2007 + Classic menu, ali sam se vratio starim korijenima Office-u 2003+Sp3. Jednostavno nisam se mogao navici na 2007, a 2003 je jednostavno brza, nije nasminkana kao 2007 i radi ono cemu je namijenjena. Prvi problem kod 2007 je sto se nisam mogao navici na tzv. Ribone i nedostajalo mi je dodavanje toolbara za pojedine funkcije kao npr drawing toolbar :D koji mi uvijek stoji u 2003. Takode veliki problem je komtabilnost, koji su vrag uvodili novi nacin zapisa .docx koji otvara samo novi office. Bio sam postavio da mi kao default snima .doc ali opet sam imao problema jer nije otvaralo isto na drugim racunarima gdje je istaliran stari office. Takode sam imao problema sa equationom koji je radio samo na .docx a nije mogao na .doc. Jednostavno kad bih ga snimio kao .doc kasnije bih ga otvaralo kao obicnu sliku, a preuredivati sam ga mogao samo kad bih ga kopirao i snimio kao .docx. Takode me je nervirao novi default font i sve u svemu jednostavno sam se morao vratiti na stari office.Jedino sto sam primjetio kod 2007 je bilo bolje crtanje, radio sam neke jednostavne grafike (za sta i sluzi office, za razliku od nekih slozenijih koje radim u corelu) i tu se pokazao boljim. BTW koristio sam i openoffice, extra je a jos i free ali jednsotavno sam navikao na MS office.

Otvorio sam ovu temu da vidim koji vi office koristite, a ja napisa jos svasta nesto, eto tako napisite koji office koristite, a takode mozete zasto :D, pa da malo razmijenimo iskustva

Evo , od danas koristim Microsoft Office 2007 .
16 godina
neaktivan
Koji office koristite?

Office 2003... 2007 mi je previše kompliciran i malo previše hardverski zahtjevan (npr 1 gb rama za napisat tekst?!?)

Intel Celeron 2.40 Ghz, 768 mb DDR,Evga GeForce FX 5200 128MB,40gb HDD
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Koji office koristite?

Koristio sam 2003 na xp-u, a sad na visti koristim 2007 jer je bolji i ljepši...Cool

Asrcok 775 Dual Vsta Pentium D Dual Core 3,4 Ghz 2 Gb RAM ATI Radeon X1700 FSC
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
dp prije mjesec dana office 2003, ali od onda 2007. super sam zadovoljan
17 godina

Office 2007 preko godine dana,nezahtjevan sam pa mi ni riboni nisu bili problem za savladati.

16 godina
neaktivan
Koji office koristite?

office 2007, sasvim slučajno ga pokupio nekim autopatcherom

i am not a spamer... allright, not a big one xd _______________________ war... war never changes

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
office 07, jos od njegove bete
intel q6600@4.0GHz,500gb hard (7200.12, jedna ploca 500gb),4gb ram@840MHz 4-4-4-12 corsair520w hx(modularno), 4870 1GB oc840/950(3800)
17 godina
Koji office koristite?

OpenOffice 3.1 na Ubuntu 9.04 i windows 7

Hočemo više Linux tema :-)
Poruka je uređivana zadnji put sub 16.5.2009 17:17 (MacChristian).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Koji office koristite?

Prije sam koristio OpenOffice i stvarno sam bio zadovoljan s njim.

Sad koristim MicrosoftOffice 2003 jer ga koristim i u školi pa da se lakše snađem.

Moja kanta: Intel Pentium DualCore E2180 2.00 GHz o/c 2.50 GHz, 2 GB rama, Gainward GeForce 8500GT
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Koji office koristite?

OpenOffice.org 3.0.1

Intel Core2Quad Q6600@2,4GHz, Gigabyte EP35-DS3, Gigabyte GeForce 9800GT 1GB, Samsung Spinpoint F1 640GB, Kingmax 4GB DDR2, Corsair VX450W www.tutorialized.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Koji office koristite?

Do prije par mjeseci Office 2003, a sad Office 2007.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Koji office koristite?

Doma koristim iWork '08 odnedavno '09 jer za sad mi još nije zakazao i savršeno otvara doc, docx i ine nove i stare office datoteke pa da mi mora razmisliti o MS Office 2008 za Maca.

Na poslu imam MS Office 2003 inače mi je za Windoze puno bolje sučelje 2007 koje sam prije koristio doma na PCu.

http://www.metacafe.com/watch/1972097/how_to_behave_on_a_forum/

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

office 2003

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
17 godina
Koji office koristite?

office 2003. A i tog rijetko koristim, tako da mi je svejedno

iskoristi današnji dan, što manje se uzdaj u sutražnji

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice