koristio sam office 2003 sad koristim 2007...nije tolika velika razlika osim u dizajnu...ostalo je sve isto....kad sam se prebaio na office 2007 iznenadio me je dizajn jer sam očekivao da će biti bar malo sličan 2003... sad ga koristim 3-4 mjeseca i sjajno mi ide samo se treba naviknuti...
Microsoft Office 2003 Professional Edition SP1, sljedeći mjeces ću updateati na SP3, valjda
pa i ne bih se baš složio!
a i brzina otvaranja datoteka, brzina rada i otvaranja software-a je definitivno VELIKA boljka OO-a! I, naravno, stabilnost! Držao sam neke seminare iz OO-a jer je tvrtka odlučila izbaciti MS Office radi licenci i sada žale jer im je sve sporo, tablice se dramatično sporo otvaraju, a na tome im se sve bazira! Tebi naravno sve radi ok jer imaš tablicu s 5 redaka i 3 stupca... Probaj nešto normalno od 35000 redaka i 150 stupaca, pa to oblikuj pa sortiraj, filtriraj, kopiraj i sl. pa pricaj ond akako je OO bolji od MS-a.

Office 2007, po meni najblji uredski alat, imao sam i open office i office 2003, ali mi je 2007 odličan, sam treba da se malo navikneš.
Office 2007 Enterprise-Blue Edition
koristim office 2007 - najbolji office koji je napravljen...
na ribbon se uopće nije teško naviknuti (trebalo mi je nekoliko dana )
sučelje office 2007 uopće nije zbunjujuće kad se navikneš
radio sam i u open.officeu i office 2002 i 2003, ali ništa se ne može mjeriti sa 2007
(isto kao što je i vista puno bolja od xp )
Office 2oo7, slažem se daleko najbolji uredski paket ikada napravljen, probao sam koristiti razne OpenOffice i ostale ljevake ali se nisam mogao naviknuti na njih, neznam, totalno su mi bezveze.
Niti jedan
Koristim LaTex :)
Koristim MS Office 2007. Mnogo je bolji od starijih verzija.
Iako ni stariji office-i nisu loši.
Isprobao sam OpenOffice, i uopće mi se nije svidio. Ne znam zašto no bio je prepun bugova i nespretan za korištenje.
Microsoft Office 2007
Trenutno 2007.
office 2007 trenutno i odlican je, u pocetku mi je sucelje bilo cudno no sad sam se naviknuo , sve je preglednije i lakse se nade, kad moram na nekom drugom racunalo radit na starijoj verziji vise nis nemrem nac skroz sam zbunjen.
Ja koristim Office 2007. Sve super radi osim lokalne pomoći!
Microsoft Office 2007 Enterprise Edition, +SP1 +Croatian Language pack
Koristim OpenOffice 2.4, i od neki dan 3.0. Prije sam koristio M$ O$$ice 2003. Koristim OpenOffice, jer kako god pogledate dokument pišem ja, a ne Office, tako da mi je svejedno što koristim, a OpenOffice badava. Plus, koristim i Linux(tu i tamo) tako da M$ nema na Linux-u.
Ja sam prije koristio Office 2007 + Classic menu, ali sam se vratio starim korijenima Office-u 2003+Sp3. Jednostavno nisam se mogao navici na 2007, a 2003 je jednostavno brza, nije nasminkana kao 2007 i radi ono cemu je namijenjena. Prvi problem kod 2007 je sto se nisam mogao navici na tzv. Ribone i nedostajalo mi je dodavanje toolbara za pojedine funkcije kao npr drawing toolbar :D koji mi uvijek stoji u 2003. Takode veliki problem je komtabilnost, koji su vrag uvodili novi nacin zapisa .docx koji otvara samo novi office. Bio sam postavio da mi kao default snima .doc ali opet sam imao problema jer nije otvaralo isto na drugim racunarima gdje je istaliran stari office. Takode sam imao problema sa equationom koji je radio samo na .docx a nije mogao na .doc. Jednostavno kad bih ga snimio kao .doc kasnije bih ga otvaralo kao obicnu sliku, a preuredivati sam ga mogao samo kad bih ga kopirao i snimio kao .docx. Takode me je nervirao novi default font i sve u svemu jednostavno sam se morao vratiti na stari office.Jedino sto sam primjetio kod 2007 je bilo bolje crtanje, radio sam neke jednostavne grafike (za sta i sluzi office, za razliku od nekih slozenijih koje radim u corelu) i tu se pokazao boljim. BTW koristio sam i openoffice, extra je a jos i free ali jednsotavno sam navikao na MS office.
Otvorio sam ovu temu da vidim koji vi office koristite, a ja napisa jos svasta nesto, eto tako napisite koji office koristite, a takode mozete zasto :D, pa da malo razmijenimo iskustva
Office 2003... 2007 mi je previše kompliciran i malo previše hardverski zahtjevan (npr 1 gb rama za napisat tekst?!?)
Koristio sam 2003 na xp-u, a sad na visti koristim 2007 jer je bolji i ljepši...
Office 2007 preko godine dana,nezahtjevan sam pa mi ni riboni nisu bili problem za savladati.
office 2007, sasvim slučajno ga pokupio nekim autopatcherom
OpenOffice 3.1 na Ubuntu 9.04 i windows 7
Prije sam koristio OpenOffice i stvarno sam bio zadovoljan s njim.
Sad koristim MicrosoftOffice 2003 jer ga koristim i u školi pa da se lakše snađem.
OpenOffice.org 3.0.1
Do prije par mjeseci Office 2003, a sad Office 2007.
Doma koristim iWork '08 odnedavno '09 jer za sad mi još nije zakazao i savršeno otvara doc, docx i ine nove i stare office datoteke pa da mi mora razmisliti o MS Office 2008 za Maca.
Na poslu imam MS Office 2003 inače mi je za Windoze puno bolje sučelje 2007 koje sam prije koristio doma na PCu.
office 2003
office 2003. A i tog rijetko koristim, tako da mi je svejedno