Aplikacija za proračun centralnog grijanja

poruka: 48
|
čitano: 74.384
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
RE: Aplikacija za proračun centralnog grijanja
davor333 kaže...

Ej bok,

Jel ta tablica još uvijek na životu?

I ja bi te zamolio da mi ju pošalješ...

{#}

Nema beda. Samo dostavi e-mail adresu.

13 godina

e da.. i adresa: davor.hrvoj@kr.t-com.hr

15 godina
odjavljen
davor333 kaže...

e da.. i adresa: davor.hrvoj@kr.t-com.hr

App je u razvoju, čekam sam malo vremena da pojačam svoj C# skill, ako ne onda bude web aplikacija.

OFFTOPIC: davor333, sad samo čekaj da ti neki spambot pokupi mail, i vidi veselja.Nudit će ti sve od Viagre, zelene karte do jeftinirh Rolexa.

14 godina
neaktivan
davor333 kaže...

e da.. i adresa:***********

Otišlo.

@alankish: nadam se da ćeš negdje u zaslugama upisati i moje ime{#}.

@davor333: briši adresu iz posta e-mail je poslan.

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.2.2011 10:25 (mario.L_hr).
15 godina
odjavljen
mario.L_hr kaže...

@alankish: nadam se da ćeš negdje u zaslugama upisati i moje ime{#}.

@davor333: briši adresu iz posta e-mail je poslan.

@mario.L, naravno, i provizija od par miljuncica.{#}

14 godina
neaktivan
alankish kaže...
mario.L_hr kaže...

Mene lova ne pali, radije bih proviziju u ćevapima i pivu..{#}

15 godina
odjavljen
mario.L_hr kaže...
alankish kaže...
mario.L_hr kaže...

Mene lova ne pali, radije bih proviziju u ćevapima i pivu..{#}

I toga će biti.Dobro sad smo debelo u OFFTOPICU.Da opet ne dobim zutoga.

11 godina
neaktivan
Re: Aplikacija za proračun centralnog grijanja

Pozdrav, Ja sam iz BiH radim poslove vezano za grijanje a prilicno sam pocetnik u ovoj problematici.

Ako bi ste i meni mogli poslati proracun u Excell-u? Puno hvala.... 

14 godina
neaktivan

moze i meni

mail:   no4pain4no4gain@yahoo.com

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Mario, molio bih te da mi pošalješ proračun gubitaka toplote koji si skinuo sa interneta ili adresu sa koje si skinuo. Unapred hvala. Vaso đaković, Novi Sad.

10 godina
neaktivan
proračun centralnog grijanja

mario.L_HR.SLUČAJNO SAM UŠAO NA FORUM PA SAM VIDIO NEKE TEME KOJE STE KOMENTIRALI O PRORAČUNU CENTRALNOG GRIJANJA.NAIME JA SAM VODOINSTALATER ALI SAM UPISAO PREKVALIFIKACIJU  ZA CENTRALNO GRIJANJE I DOBIO ZA MATURALNI RAD KOJI MI JE U TREĆEM MJESECU DA IZRAČUNAM GUBITKE TOPLINE ZA JEDNU SOBU (DOBIO SAM NACRT ČITAVOG STANA ALI MI JE PROFESOR DAO SAMO JEDNU SOBU U POTKROVLJU ) I ODREDIM RADIJATORE IZ NEKOG PROSPEKTA OD LIPOVICE S OBZIROM DA ĆE BITI PLINSKO ETAŽNO GRIJANJE.NARAVNO KAKO TO BIVA U ŠKOLI JE TO SVE UBRZANO NISAM USPIO POHVATATI SVE TE SADRŽAJE KAKO BI JA TO MOGAO SAM IZRAČUNATI.VJERUJEM KADA BI MI TO NETKO OBJASNIO DA BI TO VRLO BRZO POKOPČAO.NE ZNAM DA LI TI IMAŠ VREMENA DA TO POGLEDAŠ PA DA MI DAŠ NEKI ODGOVOR ILI DA SE NEGDJE NAĐEMO AK SI IZ ZAGREBA.ZA NAKNADU NE BRINI.AK IMAŠ VREMENA DAŠ MI NEKI ODGOVOR NA MAIL ( mario.jurisic@inet.hr) ili na mob 0915090753.

8 godina
neaktivan

Postovani, bio bih veoma zahvalan da mi posaljete Vas proracun email; mario.otto22gmail.com

mario
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Zašto se traži privatno? Jel to "top secret"?

Zar forum nije javan i ako netko daje neko rješenje javno, možda da objavi link za download javno da svi mogu skinuti?

Web tutoriali za početnike, Visual Basic, Autocad, Windows, Excel, Word, FrontPage, PowerPoint, Home Network

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
IvanC kaže...

Zašto se traži privatno? Jel to "top secret"?

Zar forum nije javan i ako netko daje neko rješenje javno, možda da objavi link za download javno da svi mogu skinuti?

Mislim da sam ti na to pitanje odgovorio prije koju godinu u ovoj istoj temi. Nema puno stranica pa se možeš vratiti koju stranicu unatrag.

Uglavnom radi se o nečemu što je beskorisno za više od 95% ljudi koji ovo čitaju. Sam file ne znači ništa, trebaš jako dobro poznavati normu po kojoj je isti napravljen kako bi dobio prave rezultate. Sam razvoj je stao negdje 2010. a mislim da je bio neki problem s ventilacijskim gubicima za koji nisam siguran da sam ga riješio.

Ako tebe osobno zanima isti, nema beda pošaljem ti ga samo mi dostavi e-mail.

Stručnjak za odmaganje...
15 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...
Uglavnom radi se o nečemu što je beskorisno za više od 95% ljudi koji ovo čitaju. Sam file ne znači ništa, trebaš jako dobro poznavati normu po kojoj je isti napravljen kako bi dobio prave rezultate. Sam razvoj je stao negdje 2010. Ako tebe osobno zanima isti, nema beda pošaljem ti ga samo mi dostavi e-mail.

Mario, ništa nije beskorisno :)

Kada bi postavio link za download mislim da bi bilo jednostavnije pa neka skida koga zanima (onih preostalih 5%). No za ostale stvari postoji PP.

Mene ne zanima jer imam centralno grijanje koje je u funkciji ali je interesantno pogledati kako drugi ljudi razmišljaju po nekom pitanju. Forum i služi za razmjenu znanja, zar ne?

pozdrav

Web tutoriali za početnike, Visual Basic, Autocad, Windows, Excel, Word, FrontPage, PowerPoint, Home Network
8 godina
neaktivan

Hallo mario.L_hr

Pozdrav,

Trenutno sam zaposlen u tvrtci koja se bavi izgradnjom vila i instalacijom sistema  grijanja, pa mi je potreban program za proračun  grijanja ili neki manje složeni proračun kako bih mogao dimenzionisati elemente grijnog sustava. Pošto vidim da odlično poznajete materiju i razili ste jedan takav sličan program zamolio bih vas da mi pomognete i poklonite program? Unaprijed zahvaljujem.

Okey
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Molio bih Vas , ako je jos moguce da mi proslijedite na mail tabelu za izracun grijanja.
alliance1995@gmail.com
Hvala

0 0 hvala 0
15 godina

uskoro će i hepovi partneri s vladom doći po excelicu :) .. možda ih zbunjuje proračun/račun ah, ništa vidjet ćemo :))

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice