Prijenosni hard

poruka: 12
|
čitano: 2.008
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Prijenosni hard

Neki dan sam dobio flat i sve više surfam i skidam. Imam na kompu hard od 80 gb i fali mi prostora. Jel' se isplati kupiti prijenosni hard? Jel' je to brzo, ili kao i normalan hard?

Ovaj moj je star i da kupim novi puno bi ga platio i skoro ih i nema.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Prijenosni hard
Pero kaže...

Neki dan sam dobio flat i sve više surfam i skidam. Imam na kompu hard od 80 gb i fali mi prostora. Jel' se isplati kupiti prijenosni hard? Jel' je to brzo, ili kao i normalan hard?

sporiji je od obicnog diska ako je spojen preko usb-a, a i jeftinije ti je uzet obicni disk

Inter pedes virginum gaudium est iuvenum
16 godina
odjavljen
Pero kaže...

Evo na primjer možeš za 480 kuna dobiti 1 tb disk, Samsung spinpoind f3. Ali za puuuno manje love mozes dobiti recimo 320 ili 500 gb...

Pinky je zakon... I ♥ π
16 godina
neaktivan

Da, apsolutno se isplati, ja imam 2 externa. Sad im je cijena takva da se i cjenovno isplati, za 700kn možeš kupit externi od 1TB, a postoji i opcija da kupiš "obični" hard i kučište za njega, čime on postane externi. Puno jednostavnije je za razmjenu (u što ćeš se sigurno upustit), a i sve ti je na jednom mjestu, nema traženja po dvdima... a što se tiče brzine, malo je sporije kopiranje na njega i sa njega, ali gledanje filmova, korištenje programa i sl ide istom brzinom.

http://manutd-croatia.com/forum/index.php ... forum i udruga navijača Manchester Uniteda...
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.10.2010 11:43 (Luuka).
17 godina

Da al ja imam onaj stari hd. Mislim da je ATA.

Ako su brzine u redu, mogo bi ulovit jednog terabajca.

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.10.2010 11:48 (Pero).
15 godina
neaktivan
Pa nema veze, eksterni ionako spajaš preko USB-a, right?
If you can understand the me, than I can understand the you.
17 godina
The Unforgiven kaže...

Da, al ne isplati mi se ako je brzina u banani. ( pisanja)

Jel' zna neko kolika je brzina pisanja eksternih, odprilike?

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.10.2010 11:52 (Pero).
16 godina
neaktivan
Pero kaže...
The Unforgiven kaže...

Da, al ne isplati mi se ako je brzina u banani. ( pisanja)

Jel' zna neko kolika je brzina pisanja eksternih, odprilike?

Ne brini za brzine, velim, ja imam 2 komada i to puna (od 1tb i 500gb) i nema probema s nikakvim brzinama. Mrvicu duže traje kopiranje ali ne toliko da bi bilo nešto strašno.

http://manutd-croatia.com/forum/index.php ... forum i udruga navijača Manchester Uniteda...
15 godina
neaktivan
Prijenosni hard

Oko 30-35 MB/s se kreće brzina, s tim da zahtjeva 2 USB utora, jedan za napajanje, drugi za sam prijenos podataka, isplativo u svakom slučaju.

If you can understand the me, than I can understand the you.
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.10.2010 12:00 (The Unforgiven).
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
The Unforgiven kaže...

Oko 30-35 MB/s se kreće brzina, s tim da zahtjeva 2 USB utora, jedan za napajanje, drugi za sam prijenos podataka, isplativo u svakom slučaju.

A možeš uzeti i 3.5'' disk pa on ima svoje napajanje u struju, ne treba mu napajanje od kompa. Takvi su moji oba.

15 godina
Prijenosni hard

jedini problem uzrokuju kućišta lošije kvalitete jer kod njih prednji usb-ovi znaju imati slabe presjeke žica koje povezuju usb na mbo pa onda imaš prevelike padove napona da bi vanjski hard radio preko njih...

riješenje je onda prekapčanje direkt na usb priključke na mbo Namigiva

Kada je učenik spreman, učitelj se sam pojavi.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Prijenosni hard

Molim pomoć!!!!

Imam apacerov externi hard disk koji extra radi na stolnom raćunaru na XP-u ali kada ga spojim na laptop na Win7 traži format, nakon više pokušaja spajanja i "vađenja" prepozna ga ali mu brzina užasno padne?

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice