SENCOR LCD TV LED - HG Spot

poruka: 9
|
čitano: 17.079
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan

Pozdrav svima !

Evo mi crko stari tv ( crt ) u spavacoj sobi i sad sam mislio nesto povoljono uzeti i naletih na

ovo cudo na stranicama HG Spota. Radi se o LCD TV LED SENCOR SLE 3210M4, 32" (82 cm)

E sad mene zanima jel mozda netko kupio ili cuo sta o njima i kakvi su. Znam da nisu vrhunac

tehnologije ali bitno je da radi i da se ne kvari. Garancija je 24.mj. sto i nije lose jer je mogla da

bude i 12.mj. {#}.

Vidim da čita DivX, XviD, MP3,WMA, JPEG a mene zanima dali tko zna moze li pogurati mkv 720p i

koje audio formate moze progurati kroz mkv ako ga uopce moze.

Hvala na pomoci ! {#}

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina

za 300 tinjak kuna više da se naći i provjereni brand, ipak tv ne kupuješ svaka 3 mjeseca pa se isplati malo rastegnut

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ja da sam na tvom mjestu ne bih uzimao te neke ne provjerene brendove. Kada kupujem TV uzimam samo provjerene. brendove Samsung, LG, Grundig, Philips i Quadro pa si pogledaj malo te televizore. Tko zna kakva je to firma Sencor, barem ja nikada nisam čuo za nju.

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.7.2014 11:35 (Marko :D).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Ma sve je to meni nekako jasno ali ono gledam da prodjem sto povoljnije. Nekako mi zao

dati koju kunu vise jer se taj tv koristi iskljucivo navece i ponekad ujutro. Ono tipa, zenu

otjeram gledati njene sapunice turske u sobu a ja sebi na pravom tv gledam svoje serije

sa surroundom.

Jedino sto sam razmisljao mozda da kupim ali ne znam koji model ili marku neki tv koji ima

lan i w-lan pa da mogu streemati sa popcorna ili kompa filmove da ne moram stalno prebacivati

na stick.

Imate za to neki savjet ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pogledaj si ovaj LED TV od Quadra. Ima Refresh rate 400 Hz, a cijena u Emmezeti mu je 1.599,99 kn. Quadro je firma koja proizvodi jeftine, a opet dobre televizore.

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.7.2014 12:09 (Marko :D).

0 1 hvala 0
16 godina
Re: SENCOR LCD TV LED - HG Spot
dxdandy kaže...

..Garancija je 24.mj. sto i nije lose jer je mogla da

bude i 12.mj. {#}.

..

-garancija za sve proizvode (osim jeftikaner igrački) je 2god kao standard u EU (zato i kod nas 24mj, nebi trgovci sami to mijenjali, neke druge marke daju 3-5 godina..)

-garancija ti vrijedi (u roku) ako posotji trgovac-uvoznik-servis... ovo nije HG-Spot, nego HGSHOP (razlika je upravo u tome... propale firme).

-sam TV možeš kupiti, 90% da će raditi jednako kao neki drugi brand.. jer se sve proizvodi na istom mjestu, osim rizika stvarno nepoznate marke, možda i škart serije neke druge marke.. (jer trgovac samo pokušava preživjeti). Ako želiš biti prvi.. nakon npr godinu-dvije javi u temu dali TV još radi... to je zapravo jedina razlika 'the-branda', koji ipak nešto garantira, ako ništa drugo statistički (jer svaki uređaj se može pokvariti, ali neki se kvare ćešće..)

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
12 godina
neaktivan
Marko :D kaže...

Pogledaj si ovaj LED TV od Quadra. Ima Refresh rate 400 Hz, a cijena u Emmezeti mu je 1.599,99 kn. Quadro je firma koja proizvodi jeftine, a opet dobre televizore.

Hvala na savjetu. Daj molim te, sad gledam bas na Emmezetinim stranicam pa vidim da ima hrpa tih quadro tv za isto para tj. 1.599,99kn. Po

čemu je ovaj bolji od ostalih ili je manje-više sve isto....cemu pomaze tih 400mhz u odnosu na ostale. Ima li koji da podrzava mkv ali sa zvukom tipa ( ac3,DD,DTS) jer ovisi kako koja serija bude ripana pa da ne kupim neki koji ne pusta sve kako treba i naravno da mu titlovi radi.

thx !

14 godina
neaktivan

Tih Quadrovih televizora ima jako puno, a i što je još bolje jeftini su za ono što nude. U 2. ili 3. mjesecu ove godine kupio sam jedan njihov televizor i jako sam zadovoljan. Svu listu televizora možeš pogledati ovdje. A o više o ovim funkcijama možeš pročitati u ovoj temi na forumu.

Ako se odlučiš za kupnju Quadro televizora u Quadro Outletu imaš mogućnost vraćanja televizora ako ti se ne svidi, barem su tako su meni rekli. {#}

Ne moraš ti kupiti Quadro TV. Pogledaj i ovaj Grundig u Elipsu koji ima SRS TruSurround HD 40W, a cijena mu je 1599,00 kn, ima 5 godina garancije i mislim da čak čita .mkv.

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.7.2014 13:33 (Marko :D).

0 0 hvala 0
16 godina

-upravo danas naišao na reklamu (lidl), 'sumnjivo' jednaka cijena, vjerojatno isti TV samo neko drugo ime. Ima ih dakle 'na svakom ćošku' za 1399kn, 32incha, PVR.., pa ako birate, odaberte trgovinu koja će poslovati za par godina, ako imate sreće (ili je tad garancija nepotrebna?). Neobično je što lidl nije stavio svoj 'brand'...

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice