Savjet oko kupnje lcd-a?

poruka: 3
|
čitano: 2.089
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Savjet oko kupnje lcd-a?

molio bih nekakav savjet oko kupnje lcd-a,zanima me par modela koje cu navesti,uzeo bih ga za sobu,a udaljenost gledanja nekih 2,5 m ... koliko sam skuzio razlika izmedu hd ready ili full hda je skoro pa nevidljiva,tako da mi ni to neigra neku ulogu...e da,ono sta je bitno je da moze ocitat film sa usb-a :) zanimaju me ovi modeli....

Toshiba 32AV833G 

GRUDNIG  32VLC7121C

GRUNDIG 32VLC3200C 

Quadro LCD - 32AB11

nekako sam najblizi toshibi ali me kopka ovaj grundig isto,dok me je quadro izgledom najprivlacniji,ali kao marka je upitne kvalitete,eto ako me bude jos neki lcd zanimao dodam tu,zasad me zanima dali neko ima kakvo misljenje o navedenim,ili osobnih iskustava..i sl... zahvaljejem unaprijed

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Savjet oko kupnje lcd-a?

joj,joj...zar ne možeš zaobić te marke i nać nešto od Samsunga ili LGja???

ako mi želite zahvaliti - kliknite HVALA
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Savjet oko kupnje lcd-a?
smirnoff kaže...

joj,joj...zar ne možeš zaobić te marke i nać nešto od Samsunga ili LGja???

mislio sam uzeti nesto do 2000 kn,a ovi su u tom rangu,osim grundiga koji je malo iznad toga,a da podrzavaju filmove sa usb-a,neki skuplji sta sam gledao koji imaju usb,podrzavaju samo slike,naletio sam na jos neke koji su mi zanimljivi,koje si mi savjetovao ....

SAMSUNG LE32D400,ako sam dobro skuzio mogu spojit externi hdd pa gledat filmove ? 

SAMSUNG LE32D450

LG32LK430 

LG32LK330

evo po 2 modela od samsunga i lga koji su mi upali u oko,a da nisu pretjerano skuplji od onih gore...što kažeš ?

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.3.2012 16:29 (misizulja).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice