Plazmica

poruka: 6
|
čitano: 2.266
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Plazmica
pitanje

Kupujem si u sobi plazmu i sad me zanima vaša preporuka što uzeti. Prvi uvjet je ne veća od 82cm i ne skuplja od 4.000kn.

Zanima me jel bi ju nekako digitalno mogao na komp spojit (radi gledanja filmova) i da mogu spojit audio plazme na obićni audio out u obliku R L chincha (na mix pultu)....

Posjetite moju web stranicu: www.djchof.com

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Plazmica

Za spojiti na komp, LCD mora imati barem VGA ulaz.

Olympus E-3, ZD 12-60, Sigma 30 f1.4, FL-50R, HLD-4 Intel Core2Duo E6600, Intel DG965WH, 2x 2GB PQI DDR2 800MHz, Gainward HD4870 Golden Sample, Seagate 320GB i 500GB, Coolermaster CM-690, Raptoxx 750W Windows Vista Ultimate Service Pack 1 32-bit Windows 7 Ultimate Build 7077
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Plazmica

ide ti prek onih 3 zici spajanje na komp(crvena, zuta, bijela valjda :D, s ovim mores imati mirror image na tv, a isto to imati i na primarnom monitoru), naravno mores i prek dvi/vga sspojiti, za audio ja imam liniju spojenu prek chincha, valjda se da i za tv tak sloziti

People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Plazmica
autorov komentar

Aha, mislio sam da možda postoji nešto tipa preko usb-a :P

Posjetite moju web stranicu: www.djchof.com

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Plazmica
Oly_E3 kaže...

Za spojiti na komp, LCD mora imati barem VGA ulaz.

postoji kabel koji je vga na jednoji strani a scart na drugoj

isto tako vecina novijih graficki ima s-video ili hdmi izlaz
Battlefield 2 Master Sergeant
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.4.2009 2:20 (Escudo).
17 godina
neaktivan
RE: Plazmica
Creative kaže...

Kupujem si u sobi plazmu i sad me zanima vaša preporuka što uzeti. Prvi uvjet je ne veća od 82cm i ne skuplja od 4.000kn.

Zanima me jel bi ju nekako digitalno mogao na komp spojit (radi gledanja filmova) i da mogu spojit audio plazme na obićni audio out u obliku R L chincha (na mix pultu)....

Nisam jos vidio plazmu od 82 cm dijagonale,mislim da ces u tom slucaju morat LCD uzet
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice