Točno, znači to što mi govorimo da ne podržava dolby atmos to govorimo za njegov integrirani zvučnik, a pošto integrirani zvučnici ionako ne mogu ispravno demonstrirati dolbs atmos doživljaj, bolje je kupiti B7(bilo koju verziju) i kvalitetno ozvučenje ili soundbar (npr. Lg SJ9, ali ni ne treba tako skup) nego recimo E7 koji košta ko ovo dvoje zajedno, a njegov "integrirani soundbar" je kvalitetan, ali nije par toj kombinaciji.
Zašto su ti sounbar sistemi toliko nabrijani. Vidim da ih ima od 300W RMS što mi je nenormalno za tv reprodukciju.
Mislim da je dovoljno kvalitetnih 2x20 W za sobu kad gledaš tv.
Tko će si puštati neki filmu na 2x 100W npr.
Gledam ovaj LG SJ2 po 932 kn--2x 160W, mislim, to je na max 2x 80W RMS, pa to treba ubijati jednu sobu od 20 m2... ??
E sad, pitanje je kvalitete jer vidim da ima tih sistema te snage i po 4 t kn..
Meni sad kod tv-a nije bitan super kvalitetan HI-FI efekt već samo da izbjegnem taj "tranzistorski" zvuk televizora...
Dakle, mene bi i taj navedeni trebao zadovoljiti ili ?
EDIT; pa da, to je ono što sam i mislio, u spec. na LG stranici piše da su prednji, a tu vjerojatno misle na visokotonce 2x 30 W a sub odn Bass je 100W
Dakle, to je ono što me i zanima.
Efektivno dobijem 2x 15 W + nekih 40 W od suba i to je to, zadovoljavajuće za gledanje TV-a.