tip u R da jer oni nabavljaju od kvalitetnpg i skupljeg dobavljaca...
sd se pokvario zadnjih 5,6 god.
a ovi pevec,elipso su ti lutrija jer imaju vise dobavljaca..
nebi kupio izlozbeni nikad za bilo sta...
tip u R da jer oni nabavljaju od kvalitetnpg i skupljeg dobavljaca...
sd se pokvario zadnjih 5,6 god.
a ovi pevec,elipso su ti lutrija jer imaju vise dobavljaca..
nebi kupio izlozbeni nikad za bilo sta...
ne kupuju svi ljudi telku na 2god. ja osobno svakih 4,5...
ali kad kkupiim too je the best of the best...
primjer nikad prezaljena vt60 koja iako fhd ubija od cak neki 4k entry led-ova...
Ovaj izložbeni je bio dosta otvoren od iza , kaže tip da im je to možda i najveća mana , a da za te mrtve piksele stavim usb stick sa nekim bijelim videom i da se tako najbolje vidi.
Lp
da ali je u radu 100+ sati pa prekopcavanje premjestanje naokolo zato je jefftino lol.
iskrenu dat cu vise love za neotvaran od izlozbenog
a da kupujem sad ubo bi bez pardona zapakiran ks8 ili panny dx800 jebe mi se za fx-os.
kako mogu znati kad je stavljen na zid? Pitao sam ih kažu da ne znaju. Mislim šta ako godinu dana radi?
pa ako je fer ode u service meni i voila nema muljanja 
i obavezno svoj materjiale isprobat 4k hevc,1080bd...
a sd oni...
danas sam bio u dva elipsa i nisam dobio taj odgovor.
eh to je njihov problem i bahatost koji rade los image o istom 
Dečki imam još jedno pitanjce pa idem, privlači me tv od 55 incha, a prostor u mom dnevnom je nekih 3.5m , kad se stavi trosjed još ću se više približiti televiziji, da ipak idem na 49 incha?
ne ostani na 55 vjeruj mi sve sl ko ti...stvar navike 
Pa onda ovom 49ks9002 nis ne fali a cijena je dobra..
Danas bas bio u emmezeti i pitam zensku koja tam radi, kolko je telka u pogonu, veli par mjeseci..
Mislim da je vise stvar psiholoske naravi..
ne ostani na 55 vjeruj mi sve sl ko ti...stvar navike 
Onaj panasonic cx800e, si ga vidio u radu? Akcijska cijena oko 12300kn
Mislim da je doplata 300kn dodatno jamstvo.
ne ali ex780 je jako zanimljiv 
Sony 43W756. 100Hz VA televizor, odličan za obje namjene
Samo je razlika u boji tv-a..755 je crni koji ja posjedujem..756 mislim boje srebra..
Inače svaka preporuka za tv..te dijagonale full hd tv ćeš teško bolji naći..
A tek android kako radi na njemu..brži od ijednog boxa što sam do sad vidio.
Nogomet milina..100hz VA panel .dobra svjetlost..izvanredan tv.
Inače sam prije imao IPS panel lg 42la640s približne veličine..filmove se nije dalo gledati kad su tamne scene..kad je nogomet..lopta dok putuje se zamuti..bole oči..
Kad sam ovaj tv kupio..preporodio se..znači ne gledati za 1000kn da se prođe jeftinije, ako je ikako moguće..pozdrav
Elipso nema sigurno,sve izložbeni! Čovjek koji radi tamo kaže da pitam u Sancta domenici. Uglavnom, tip je popljuvao Samsung i tu 7 seriju 😁
Popljuvao je s razlogom...svaki izlozbeni serije 7 koji sam ja vidio (Elipso, SD, Emmezeta) je bio odljepljen odostraga.
Pretpostavljam da kad kupiš 7 novu zapakiranu (da je ok), ali kad to krene radit, kad se to sve iza ugrije, da to uhu ljepilo poćinje puštat...
Popljuvao je s razlogom...svaki izlozbeni serije 7 koji sam ja vidio (Elipso, SD, Emmezeta) je bio odljepljen odostraga.
Pretpostavljam da kad kupiš 7 novu zapakiranu (da je ok), ali kad to krene radit, kad se to sve iza ugrije, da to uhu ljepilo poćinje puštat...
Ha čuj, gore je neko rekao da Ronis uzima od drugog dobavljača, pa je možda kod njih situacija bolja, mada u Ronisu nisam vidio kakvi su ti modeli izloženi, tak da za Ronis nemrem govorit; u elipsu i emmezeti su imali sa odljepljenom plastikom..
Ha čuj, gore je neko rekao da Ronis uzima od drugog dobavljača, pa je možda kod njih situacija bolja, mada u Ronisu nisam vidio kakvi su ti modeli izloženi, tak da za Ronis nemrem govorit; u elipsu i emmezeti su imali sa odljepljenom plastikom..
a koji to drugi dobavljac.... mislim gdje se prave sve? moj je iz Slovacke....
Ma rade se u istoj tvornici...i ne vjerujem da imaju dva različita dobavljača ljepila...
Problem je što se nakon određenog vremena korištenja počinje zadnja strana odljepljivat. Zadnja strana se grije i normalno da će ljepilo popustit.
Serija 9 je npr odlično iza složena.