Koji televizor kupiti - vodič za odabir izdvojena tema

poruka: 50.665
|
čitano: 27.634.023
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
Koji televizor kupiti - vodič za odabir

tip u R  da jer oni nabavljaju od kvalitetnpg i skupljeg dobavljaca...

sd se pokvario zadnjih 5,6 god. 

a ovi pevec,elipso su ti lutrija jer imaju vise dobavljaca..

nebi kupio izlozbeni nikad za bilo sta...

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.5.2017 20:42 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
R Plus je Ronis?
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Re: Koji televizor kupiti - vodič za odabir
Ja sam kupio izložbeni Samsung 48h6400, dobio 10% popusta, 5 godina garancije u sd i platio 4tkn. Imao sam ga dvije godine i mjesec dana i prodao ga za 3200 kn na njuškalu. Stvarno ne kužim zašto ne izložbeni sa 5 godina gare, bar možeš komotno pregledati i isprobati tv i boli te frula. Dabogda da crkao za 2 godine.
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

ne kupuju svi ljudi telku na 2god. ja osobno svakih 4,5...

ali kad kkupiim too je the best of the best...

primjer nikad prezaljena vt60 koja iako fhd ubija od cak neki 4k entry led-ova...

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.5.2017 20:59 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ovaj izložbeni je bio dosta otvoren od iza , kaže tip da im je to možda i najveća mana , a da za te mrtve piksele stavim usb stick sa nekim bijelim videom i da se tako najbolje vidi. 

Lp

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.5.2017 21:01 (vdrbox).
15 godina
Kakve to sad veze ima? I onaj na zidu i u kutiji imaju istu garanciju.
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

da ali je u radu 100+ sati pa prekopcavanje premjestanje naokolo zato je jefftino lol.

iskrenu dat cu vise  love za neotvaran od izlozbenog

a da kupujem sad ubo bi bez pardona zapakiran ks8 ili panny dx800 jebe mi se za fx-os.

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.5.2017 21:06 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

kako mogu znati kad je stavljen na zid? Pitao sam ih kažu da ne znaju. Mislim šta ako godinu dana radi?

18 godina

pa ako je fer ode u service meni i voila  nema muljanja 

i obavezno svoj materjiale isprobat 4k hevc,1080bd...

a sd oni...

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.5.2017 21:09 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

danas sam bio u dva elipsa i nisam dobio taj odgovor.

15 godina
Ja sam gledao ku6400 u svijetu medija i na stisak je zjevao par milimetara i to ti je Samsung. Ali ja svoj TV ni ne stišćem nego ga gledam. A 5 mrtvih piksela na 4k se ni ne vide osim ako ih tražiš. Sony ne priznaje garanciju za 5 mrtvih piksela to je dobra volja. Svaki proizvođač ima tablicu tolerancije i ovisi od rezolucije, veličine ekrana, starost TV i broju mrtvih piksela.
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

eh to je njihov problem i  bahatost koji rade los image o istom 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Meni su u elipsu inzistirali da se tvornički zapakiran TV raspakira i provjeri. To im je dobra politika da si smanje reklamacije. A kada sam kupovao izložbeni vidio sam da ima cca 600 radnih sati u service menu.
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Dečki imam još jedno pitanjce pa idem, privlači me tv od 55 incha, a prostor u mom dnevnom je nekih 3.5m , kad se stavi trosjed još ću se više približiti televiziji, da ipak idem na 49 incha?

0 0 hvala 0
18 godina

ne ostani na 55 vjeruj mi sve sl ko ti...stvar navike 

Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
Grga1984 kaže...
Ja sam kupio izložbeni Samsung 48h6400, dobio 10% popusta, 5 godina garancije u sd i platio 4tkn. Imao sam ga dvije godine i mjesec dana i prodao ga za 3200 kn na njuškalu. Stvarno ne kužim zašto ne izložbeni sa 5 godina gare, bar možeš komotno pregledati i isprobati tv i boli te frula. Dabogda da crkao za 2 godine.

Pa onda ovom 49ks9002 nis ne fali a cijena je dobra.. 

Danas bas bio u emmezeti i pitam zensku koja tam radi, kolko je telka u pogonu, veli par mjeseci..

Mislim da je vise stvar psiholoske naravi..

15 godina
Koliko ja znam u Emmezeti nema 5 god gare tako da je to kupnja za k...
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
4mal kaže...

ne ostani na 55 vjeruj mi sve sl ko ti...stvar navike 

Onaj panasonic cx800e, si ga vidio u radu? Akcijska cijena oko 12300kn

Grga1984 kaže...
Koliko ja znam u Emmezeti nema 5 god gare tako da je to kupnja za k...

Mislim da je doplata 300kn dodatno jamstvo.

9 godina
neaktivan
Imam pitanje za znalce u ovoj temi. Prijatelj bi kupio tv od 42-43 incha.
FHD (za sad nije zainteresiran za UHD), prvenstveno za gledanje filmova i sporta . pa ako može koji prijedlog . hvala

0 0 hvala 0
18 godina

ne ali ex780 je jako zanimljiv 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
goran0904 kaže...
FHD (za sad nije zainteresiran za UHD), prvenstveno za gledanje filmova i sporta . pa ako može koji prijedlog . hvala

https://www.nabava.net/search.php?q=43LH500T

15 godina
goran0904 kaže...

Sony 43W756. 100Hz VA televizor, odličan za obje namjene

9 godina
neaktivan
Hvala na informaciji . interesira me još koja je razlika izmedju serije w755 i w756 ili kako vidim u nekim dućanima da ima i WD755??
16 godina
goran0904 kaže...
Hvala na informaciji . interesira me još koja je razlika izmedju serije w755 i w756 ili kako vidim u nekim dućanima da ima i WD755??

Samo je razlika u boji tv-a..755 je crni koji ja posjedujem..756 mislim boje srebra..

Inače svaka preporuka za tv..te dijagonale full hd tv ćeš teško bolji naći..

A tek android kako radi na njemu..brži od ijednog boxa što sam do sad vidio.

Nogomet milina..100hz VA panel .dobra svjetlost..izvanredan tv.

Inače sam prije imao IPS panel lg 42la640s približne veličine..filmove se nije dalo gledati kad su tamne scene..kad je nogomet..lopta dok putuje se zamuti..bole oči..

Kad sam ovaj tv kupio..preporodio se..znači ne gledati za 1000kn da se prođe jeftinije, ako je ikako moguće..pozdrav

15 godina
Ne miješati WD seriju koja nema 100Hz i Android sa W serijom koja ima navedeno...
Moj PC  
1 0 hvala 1
9 godina
neaktivan
Hvala vam puno na odgovorima . sutra ću prenijeti prijatelju . kad ja budem mijenjao tv prvo ću potražiti ovdje savjete. Meni još uvijek super radi Panasonic plasma , 5 godina već .

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
vdrbox kaže...

Elipso nema sigurno,sve izložbeni! Čovjek koji radi tamo kaže da pitam u Sancta domenici. Uglavnom, tip je popljuvao Samsung i tu 7 seriju 😁

Popljuvao je s razlogom...svaki izlozbeni serije 7 koji sam ja vidio (Elipso, SD, Emmezeta) je bio odljepljen odostraga.

Pretpostavljam da kad kupiš 7 novu zapakiranu (da je ok), ali kad to krene radit, kad se to sve iza ugrije, da to uhu ljepilo poćinje puštat...

18 godina
R36 kaže...

Popljuvao je s razlogom...svaki izlozbeni serije 7 koji sam ja vidio (Elipso, SD, Emmezeta) je bio odljepljen odostraga.

Pretpostavljam da kad kupiš 7 novu zapakiranu (da je ok), ali kad to krene radit, kad se to sve iza ugrije, da to uhu ljepilo poćinje puštat...

Ha čuj, gore je neko rekao da Ronis uzima od drugog dobavljača, pa je možda kod njih situacija bolja, mada u Ronisu nisam vidio kakvi su ti modeli izloženi, tak da za Ronis nemrem govorit;  u elipsu i emmezeti su imali sa odljepljenom plastikom..

16 godina
zvonac kaže...
R36 kaže...

Ha čuj, gore je neko rekao da Ronis uzima od drugog dobavljača, pa je možda kod njih situacija bolja, mada u Ronisu nisam vidio kakvi su ti modeli izloženi, tak da za Ronis nemrem govorit;  u elipsu i emmezeti su imali sa odljepljenom plastikom..

a koji to drugi dobavljac.... mislim gdje se prave sve? moj je iz Slovacke....

VenAtoR#2231
14 godina
neaktivan
zvonac kaže... 

Ma rade se u istoj tvornici...i ne vjerujem da imaju dva različita dobavljača ljepila...

Problem je što se nakon određenog vremena korištenja počinje zadnja strana odljepljivat. Zadnja strana se grije i normalno da će ljepilo popustit.

Serija 9 je npr odlično iza složena.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice