Radno racunalo konf.

poruka: 5
|
čitano: 906
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Radno racunalo konf.

Halo momci !

Meni treba konf  za mjuzu/multimediu. Naravno igro bi se ja tu i tamo al mi ti nije prioritet.. Dakle na njemu bi imao cca 10 programa, iskljucivo za muziku.

Ono sta mi je bitno jest:

Integrirana graficka jel sam cuo da su danasnje takve bolje od vecine starijih tipa moje za 1500kn od prije 3-4god. Mozda cu raditi na videu al pretpostavljam da ce i te integrirane graf bit dovoljne. Naglasak je na muzickim softerima. Obavezno izlaz za 2 MONITORA !!

Dakle nabrijana maticna, proc i 2-4 gige rama, ostatak lako nadogradim kasnije.

Adekvatno napajanje naravno i sva ta ostala sr,,ziher sam nekaj zaboravio..

Maticna mi mora imat firewire prikljucke uz usb ofkors.

Zvucna kartica mi ne treba !! 

Hard imam externi od 1T, dakle max jos 1 takav, ne veci..(brijem,,osim ak nisu jeftini)

Kuciste neam pojma kolko je bitno u cijeloj prici. 

Takodjer bi htio onaj switch da mogu imat novi  i stari komp spojen na istom monitoru..

Frend mi je reko za novi Intel i5 proc, al navodno maticna za njega i on sam dodu 3000kn zajedno,,dakle pitanje jer mogu ostatak zgurat u 2000kn?

Bilo bi idealno uzet sve iz jednog dučana...

Ak uspijete nekaj zgruntat do 5000kn zakon!

Hvala unaprijed

marac

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.1.2010 14:35 (Lipstick).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Radno racunalo konf.

Ma odi u obliznji najkvalitetniji IT shop i reci im za što želis racunalo. Pošto je znaci samo za multimediju ne treba ti neka bjesna graficka niti procesor. 4gb rama obavezno. Ode u shop kazes kakav hoces i one te savjetuju. Za 4000 kn mozes kupit odlican pc i za game i predobar sto se tice multimedije.

Audaces fortuna iuvat
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Radno racunalo konf.
Canassob kaže...

Ma odi u obliznji najkvalitetniji IT shop i reci im za što želis racunalo. Pošto je znaci samo za multimediju ne treba ti neka bjesna graficka niti procesor. 4gb rama obavezno. Ode u shop kazes kakav hoces i one te savjetuju. Za 4000 kn mozes kupit odlican pc i za game i predobar sto se tice multimedije.

Ako ti nemisliš igrati igrice i misliš onda samo baviti se videom onda jednostavno odi u najbližu prodavnicu informatičke opreme i reci im šta hoćeš i oni će ti preporučiti dobru konfu za tebe...

RIDER
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.10.2009 19:27 (rider15).
16 godina
neaktivan
Lipstick kaže...

Halo momci !

Dakle, vec citam 2 sata o raznim temama ovdje al je meni to sve skupa toliko nerazumljivo i slicno da mi nis nije pomoglo i uglavnom sam naisao na konf za igrice (ili nisam dobro gledao).

Meni treba konf  za mjuzu. Dakle na njemu bi imao cca 10 programa, iskljucivo za muziku.

Frend mi je reko za novi Intel i5 proc,,kao nesto super novo i kul,,,al sam tu negdje na forumu procito da konfa za taj proc nemre doc ispod 5000kn..?? Fakat??

Ja sam brijo max 4000kn ulupat..

Ak uspijete nekaj zgruntat do 4000kn, to mogu kupit odma za tjedan dana tipa i to bi bilo prrrrejeb... al se bojim da bute navukli do 5 ko kak to obicno bude :)

Hvala unaprijed

marac

Ja bih volio znati kojih to 10 programa mislis staviti (pretpostavljam za obradu muzike)?

I drugo; Koliko tih 10 programa košta (Traktor + ostali)? - Znači to ti nije bitno jer ćeš ih svejedno ukrasti sa net-a! A sad tu cendraš za hebenog starčevića!!!

Nije bas korektno to... Al dobro...whatever

Zdravac
15 godina
neaktivan

Ja bih volio znati kojih to 10 programa mislis staviti (pretpostavljam za obradu muzike)?

I drugo; Koliko tih 10 programa košta (Traktor + ostali)? - Znači to ti nije bitno jer ćeš ih svejedno ukrasti sa net-a! A sad tu cendraš za hebenog starčevića!!!

Nije bas korektno to... Al dobro...whatever

Ti imas nekih problema dečkiću?

Poznato je da 99% ekipe koristi iskljucivo legalne/ kupljene programe jel...........................?

Kaj te boli koji su to progami, i nisu ukradeni vec dobiveni uz odredjene uređaje koje sam kupio, zato odj..........

I da soma kuna mi predstavlja prilican problem.

Al bitno da ti ne cendris nego mi pokusavas pomoc, mrak si.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice