Nadogradnja PC zaključana tema

poruka: 3
|
čitano: 3.367
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Nadogradnja PC

Pozdrav,

zanima me kako ima tu puno iskusnijih ljudi, koja se graficka / procesor najviše isplati uzeti za vrlo mali budget.

Atm imam: matična- ga-770t-d3l

procesor- sempron 145 ( crko stari kad sam bio u bankrotu pa uzeo najjeftinije sa matičnom )

grafička- radeon HD 4850 1gb - radi već godinama, ali nema DX 11

napajanje 600W + imam neki stari power booster koji sam napaja grafičku karticu.

Nažalost budget mi je jako jako mali, za procesor gledam oko 500kn ili amd II x4 645 box ili amd II x3 455 box http://www.links.hr/?naziv=procesor-amd-athlon-ii-x4-645-box-s-am3-3-1ghz-2mb-cache-quad-core&option=artikl&id_artikl=050.603.211

http://www.links.hr/?naziv=procesor-amd-athlon-ii-x3-455-box-s-am3-3-3ghz-1-5mb-cache-triple-core&option=artikl&id_artikl=050.603.217

Za razliku od sempron 145 bez uspješnog otvaranja dual cora sve je super :)

Za grafičku nažalost ne mogu izdvojiti 1600 kn kako sam i za radeonku prije nekoliko godina već gledam da bude isto cca 500kn, 100kn gore dole, znam da je to malo međutim u 4 godine od stare grafičke valjda mogu dobiti nešto bolje sa dx 11

Naravno nije mi cilj igrati crysis 3 na max, ali da ga mogu na low igrati barem, bio bi sretan. ( mada ga ne mislim igrati  već samo za usporedbu )

Puna mi je kapa da mi 2/4 nove igre neće ni pokrenuti, a one koje hoće štekaju npr: metro the last light, mada tu najviše krivim supermena semprona 145.

Šta vi mislite za procesore? I imate li preporuku za GPU?

Hvala na vremenu

0 1 hvala 0
16 godina
moderator
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Nadogradnja PC

Da dodam, možda je bolje uzeti 100kn jeftiniji cpu i onda 100kn skuplji gpu?

0 1 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice