Trazim suradnika za web prodaju cd keyeva

poruka: 7
|
čitano: 1.645
|
moderatori: vincimus, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Pozdrav, Ovako dobio sam besplatno 1 stranicu koja se bavi prodajom cd keyeva.Stranicu je potrebno samo malo uredit i dodat par proizvoda na nju da ljudi vide sta je u prodaji sve.Zarada 50/50%.Potrebno je imati Tekuci/Kunski racun i netbanking.Mogunost brzog odgovora i znanja oko CMS-a.Minimalno 17 godina.Svi zainteresirani inbox.
Popravljam PC-ove,Komponente,PS3,Mobitele i svu elektrotehniku.Ako nesto treba PM
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Itko?
Popravljam PC-ove,Komponente,PS3,Mobitele i svu elektrotehniku.Ako nesto treba PM
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Trazim suradnika za web prodaju cd keyeva

A tko će registrirati obrt? ti?

12 godina
neaktivan

To ti je malo sumnjiv biznis.

Mozda ti imas i sve najbolje namjere, ali kao prvo, nemas vjerojatno dovoljan pocetni kapital da kupis vise cd-keyeva koje mozes pustit u distribuciju.

To znaci da moras kupovat od dobavljaca kad netko kupi od tebe, a tvoja musterija onda ceka jer ces ti cekat cd key od svog dobavljaca.

A kao drugo, problem ce lezat u samom tvom dobavljaci, i nabavlja li on te cd-keyeve na legalan nacin, ili su ukradeni, placeni ukradenom kreditnom.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ovako,

Vi se u potpunosti ne trebati sta i kako cu ja.To je sve moj problem.Ako zelite nesto javite se,a ako ne jednostavno napustite temu i ovo je tema samo kao obavijest.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Zadnja poruka, jedva čekam tvoj sajt da te prvo prijavim paypalu i podnesem online prijavu na inspektorat.hr da ispitaju čime se ti to baviš kao maloljetnik.

14 godina
Ajze kaže...

Zadnja poruka, jedva čekam tvoj sajt da te prvo prijavim paypalu i podnesem online prijavu na inspektorat.hr da ispitaju čime se ti to baviš kao maloljetnik.

čoeče ta današnja dječurlija fakat nema ništ u glavi... ovaj bi hostao game server sa adslom za 200kn, ovaj bi prodavao cd-keyeve preko weba da nemora prstom mrdnut,  samo da nebi ništ radili a da lova kapa, po mogućnosti 1kn po kliku

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice